Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 112 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απογευματινή βόλτα στη γειτονιά μήπως πετύχω κάτι ενδιαφέρον, αφού μια κοπέλα για την οποία πήγαινα καρφωτός δεν είχε εμφανιστεί ακόμα στη βάρδια. Λίγο μετά τις 5 ο οίκος ήταν ακόμα κλειστός. Φτάνω στο Φ56 και βλέπω τη Βίκυ, για την οποία ο συνάδελφος μου είχε πει ότι είναι όμορφη και με καλές υπηρεσίες. Ρισκάρω και μπαίνω δωμάτιο.

Είναι κοπέλα με ωραίο λεπτό σώμα, σφιχτά οπίσθια, στήθος Α+, ξανθιά με πρόσωπο που δείχνει ηλικία 30+. Όχι κακό όμως. Φυσική ομορφιά, χωρίς να είναι φορτωμένη με τατού και piercing.
Στο δωμάτιο τώρα, η διαδικασία κύλησε μάλλον διεκπεραιωτικά. Πήγα να ζεστάνω λίγο την ατμόσφαιρα με κομπλιμέντα στα οποία δεν έδειξε ιδιαίτερη ανταπόκριση (φαντάζομαι θα έχει βαρεθεί να τα ακούει). Ξεκίνησε να με φιλάει στο σώμα πηγαίνοντας προς τα κάτω. Τη διέκοψα: «εγώ δεν θα σε φιλήσω;». Μου απάντησε ότι δεν το κάνει αυτό, νομίζοντας ότι ήθελα φιλιά στο στόμα (γενικά η επικοινωνία δεν ήταν το δυνατό σημείο της συνάντησής μας). Τελικά με άφησε να γλείψω για λίγο τις ρώγες τις αφού εγώ της το ζήτησα. Ξαναπήρε τη σκυτάλη και ξεκίνησε ελεύθερη πίπα η οποία ομολογουμένως με έφτιαξε πολύ.
Περάσαμε σκούφο και της ζήτησα ιεραποστολικό. Στήθηκε ωραία σηκώνοντας τα πόδια της. Έπεσα πάνω της κι άρχισα το μέσα-έξω, φιλώντας την στον ώμο και ρίχνοντας μερικές ματιές στον καθρέφτη. Όταν σε λίγο έβαλα τα πόδια της στους ώμους τα κατέβασε γρήγορα, μάλλον την ενοχλούσε αυτή η στάση. Συνεχίσαμε μέχρι που της έδωσα το σπέρμα μου κι έμεινα για λίγο μέσα της μετά. Για λίγο όμως.
Δεν έδειξε διάθεση για αγαπούλες: με έβγαλε ευγενικά αλλά αποφασιστικά από μέσα της και σηκώθηκε για να ετοιμαστεί για αναχώρηση.

Έγινε λοιπόν αυτό για το οποίο πήγα να συναντήσω την κοπέλα, δεν με φόλιασε, δεν με έκλεψε, δεν είχε ξινισμένο ή βαριεστημένο ύφος, όμως η γεύση που μου άφησε τελικά ήταν αυτή της επαγγελματία που απλά μπαίνει στο δωμάτιο για να κάνει τη δουλειά της. Οι υπηρεσίες ήταν οκ αλλά ήταν ακριβώς υπηρεσίες.
Πάντως ούτε κλαίω τα χρήματα ούτε γκρινιάζω: η Φυλής θέλει τριβή κι εγώ είμαι ακόμα σε φάση εξάσκησης!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.658
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2022
Η τύπισσα ειναι ο ορισμός της ξεπετας, απορώ που ήσουν τοσο επιεικής στη περιγραφή σου..

Φαντασου εμένα μου την ειχε πει οταν μπήκε στο δωματιο επειδή ήμουν με το μποξεράκι και οχι με την πουτσα εξω..

Τσάμπα λεφτα
17 Σεπτεμβρίου, 2022
@Anal%20popcorn πάω πάσο. Είμαι καινούριος στη Φυλής οπότε ακόμα τα κριτήριά μου είναι κάπως ερασιτεχνικά.
Πάντως ελπίζω να περιέγραψα τη συνάντηση όπως έγινε, χωρίς ούτε να ωραιοποιώ τα πράγματα ούτε το αντίθετο.
Αν με είχε φολιάσει, σίγουρα θα το έγραφα.
Και γενικά προσπαθώ να είμαι καλοπροαίρετος με τα κορίτσια. Εμείς γκρινιάζουμε για τις ξεπέτες, σκέψου τι τραβάνε αυτές με τον καθένα.
17 Σεπτεμβρίου, 2022
Έπρεπε να τη βάλεις στα 4 κ να την πιστονιασεις δίχως αύριο την ξυνη..... φαίνεται καλό καυλακι αλλά δεν με έπεισε το παγερο κ με τουπέ σαλοναρισμα να περάσω. Είναι όμως στα υπόψιν....
18 Σεπτεμβρίου, 2022
@Arxontas tou skotous δεν έγραψα πουθενά ότι το σεξ ήταν κακό. Από διάθεση μου τα χάλασε. Απλά την επόμενη φορά θα δοκιμάσω άλλο κορίτσι, μάλλον η συγκεκριμένη έχει κουραστεί.
review reaction 1 Wolfman42
21 Σεπτεμβρίου, 2022
Μια κοπελα που σιγουρα δεν θα περασει αδιαφορη απο την Οδος Φυλης.
R
Redbull23
28 Σεπτεμβρίου, 2022
Στην Βικυ της αρεσει να εισαι τρυφερος ευγενικος αλλα και αγριος οταν αυτο χρειαζεται.δυνατα της σημεια ειναι τα ματια της το σχημα προσωπου και το σωμα της.της αρεσει το γλειψιμο οι Αγγαλιες το δυνατο σεξ και πολυ καλη εχει και σε παρτουζες που εκανα με της φιλες της
S
santsopantsa
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6