Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 241 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αγαπητοί συναγωνισταί,
Disclaimer: είναι η πρώτη μου εμπειρία με κορίτσι της οδού Φυλής, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης για αυτό που μου έδωσε η κοπέλα που συνάντησα, αν δηλαδή είναι κάπου στο μέσο όρο ή καλύτερη η χειρότερη.

Πάω λοιπόν μεσημεράκι στον οίκο, μπαίνω και η τσα μου παρουσιάζει την Κορίνα. Από την Κοστάνζα της Ρουμανίας μου είπε στην πορεία. Ξανθούλα λεπτή κοπέλα, μάλλον μέτριου αναστήματος χωρίς τα πορνοτάκουνα, στήθος Β-, στενό κωλαράκι, χωρίς περιττά κιλά γενικά. Μου άρεσε εμφανισιακά, το ρισκάρω και μπαίνω δωμάτιο.
Ήταν πιο χαμογελαστή στο σαλόνι απ΄ ότι στο δωμάτιο (χμμ…), χωρίς όμως να έχει ξινισμένο ή βαριεστημένο ύφος. Απλά σοβαρή, ο τρόπος της δεν μου έδωσε πολύ θάρρος για χαδάκια και φιλάκια και γλυκόλογα. Ούτε έπαιξα ιδιαίτερα με το σώμα της. Μπήκε, αφαίρεσε το μοναδικό εσώρουχο που φορούσε και με έβαλε στο κρεβάτι για να με περιποιηθεί. Μόλις το πουλάκι πήρε μπρος πήγε να ξεκινήσει πίπα με καπότα, ενώ η τσα είχε ανακοινώσει χωρίς. Της ζήτησα χωρίς και το έκανε, μετά από πέρασμα με μωρομάντηλο, οπτικό έλεγχο πέους και ανακοίνωση «δεν θα τελειώσεις στο στόμα μου». Την καθησύχασα. Πού να το ξέρει ότι είμαι τζέντλμαν ο πούστης, γι’ αυτό κι έχω φάει τόσες χυλόπιτες στη ζωή μου Χεχε!
Ακάποτη πίπα λοιπόν, ούτε κακή ούτε κορυφαία. Κάποια στιγμή μου λέει «χοντρό πουτσάκι, ούτε στο στόμα δεν χωράει». Ωχ σκέφτομαι, θα μου κάνει καμιά στραβή τώρα και θα φύγω άπρακτος. Αλλά όχι, δεν μου την έκανε.

Φοράμε λάστιχο και στήνεται στα τέσσερα, μάλλον με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφύγει τη βαθιά διείσδυση: σε βατραχοειδή στάση και με τα πόδια όχι εντελώς κλειστά αλλά με τρόπο ώστε τα δικά μου να είναι πιο ανοιχτά από τα δικά της. Το διαχειρίστηκα, είμαι άπειρος αλλά κάποια βασικά τα καταφέρνω Ματάκι
«Σιγά-σιγά» μου ζήτησε ενώ με έπαιρνε μέσα της. Σιγά ξεκίνησα κι επιτάχυνα στην πορεία. Μου έπιανε τα αρχίδια κι εγώ την κρατούσα από τον κώλο. Απολάμβανα τη θέα: την πλάτη της, τα καπούλια, την κωλοτρυπίδα, το καυλί να μπαινοβγαίνει μέσα της με ρυθμό. Λίγη ακόμα επιτάχυνση και της τα έδωσα.
Δεν μου έκανε τη χάρη να με αφήσει να κρατήσω το καυλί μέσα της. Το έβγαλε και με ευχαρίστησε πριν καλά-καλά σηκωθεί από τη στάση στα τέσσερα, σφυρίζοντας τη λήξη της συνάντησης.

Έκανα λοιπόν αυτό για το οποίο πήγα στον οίκο, δεν έκλαψα τα 20€ αλλά η τελική γεύση που μου άφησε η κοπέλα ήταν ότι είναι τυπική/διεκπεραιωτική: τσιμπούκωμα, πήδημα, ευχαριστώ, γεια σας. Η μέση πωλήτρια εμπορικού καταστήματος είναι λίγο πιο θερμή. Ίσως βέβαια να μην πρέπει να περιμένουμε και παπάδες από μαγαζί της κατηγορίας του εικοσάρικου. Εν τω μεταξύ είχε κι άλλο δωμάτιο πριν από μένα, ίσως και μετά, διότι κάποιος μπήκε ενώ την περίμενα. Θα υπέθετα ότι φταίει κι αυτό αλλά μόλις διάβασα άλλες κριτικές που ομοίως την περιγράφουν απόμακρη και διεκπεραιωτική.

Φεύγοντας ρωτάω την τσα και μου ανακοινώνει ότι η Χριστίνα, για την οποία είχα πάει καταρχήν έχοντας καλές συστάσεις, ήταν απέναντι στο Φ84. Γαμώτο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.658
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SEXTYRHOON, stadeos, olddog και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού