Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 159 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πορεία σήμερα στα γνωστά τα μέρη αλλα αφού νωρίς το απόγευμα ήταν όλα κλειστά και ήθελα όποσδήποτε να καταθέσω κάπου, αποφάσησα να εισέλθω στο παρών σπιτάκι που ήταν απο τα λίγα ανοιχτά.

Ο χώρος: Για όποιον δεν ξέρει, πρόκειται για αρκετά καθαρό και περιποιημένο σπιτάκι που με λίγη δουλίτσα ακόμα θα μπορούσε να είναι και στούντιο. Ευρήχωρα δωμάτια με άσπρ πλακάκι, ντουζιέρα (που νομίζω οτι δεν λειτουργεί) μεγάλα κρεβάτια με καλό στρώμα και αρκετά καθαρά.

Η κοπέλα: Δεν συγκράτησα το όνομα της αλλα νομίζω οτι την είπε Λουίζα ή κάτι τέτοιο. Την είχα ξαναδεί αλλα δεν είχα καταθέσει τότε. Εμφανισιακά πρόκειται για όμορφη προστυχομούρα στα εικοσικάτι ψηλή, με καστανόξανθο μαλλί και σκούρο δερματάκι. Εχω την εντυπωση οτι είναι τσιγγάνικης καταγωγής αλλα δεν παίρνω όρκο. Ελληνικά μιλούσε άριστα αλλα με περίεργη προφορα. Στην συμπεριφορά με εξέπληξε ευχάριστα αφού ήταν ομιλιτική, πολύ ευγενικη και φιλική με χαλαρή κουβεντούλα πρίν και μετά. Επίσης να τονίσω οτι ήταν ιδιαίτερα καθαρή.

Το σέξ: Τυπικές υπηρεσίες φυλής αλλα με μεράκι και όρεξη. Καλή πίπα, με χαδάκια στην γύρω περιοχή και στο στήθος μου ενώ δεν έλεγε όχι και στο δικό μου χούφτωμα. Με άφησε ακόμα και να γλύψω πόδια συμμετέχοντας και η ίδια, αφού παίζει να της άρεσε. Στο σέξ ήταν και εκεί καλή με προστυχόλογα και διάφορα άλλα χαδάκια, όσπου κατέθεσα, ενώ ο δεν έδειξε να βιάζεται αφού στο εν λόγω σπιτάκι δεν έρχεται και πολύς κόσμος.

Συμπεράσμα: Αξιόλογη, τίμια πρόταση που χωρίς να είναι εμπειρία ζωής, τιμάει το 20άευρο και με το παραπάνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2009
Τιμημένος
141
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού