Διδύμου 8Α (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας

Hot
 
7.0 (155)
155144 0 2 20

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

Βαθμολογίες αξιολογητών

155 κριτικές
1-3 αστέρια
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0(155)
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.9(155)
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.6(155)
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0(155)
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.7(155)

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Δες όλες τις κριτικές
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Σπάνια βρίσκεις την Κατερίνα στον οίκο.
Άλλες μέρες πρωί και άλλες απόγευμα.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στόμα 69.
Ρωσίδα μέχρι 30 ετών.

Αν και γεμάτο κορμί ήθελα να δοκιμάσω.
Στο δωμάτιο είναι πολύ φιλότιμη. Θέλει να περάσεις καλά.
Γλωσσόφιλα, ελεύθερο, της αρέσει η πούτσα, γαμιέται με πάθος, χύνει εύκολα και τελείωμα στόμα!!! Έρωτας

Έμεινα ικανοποιημένος.
Υπηρεσία φωνάζει στα δέκα όπως πάντα αλλά όλες οι κοπέλες εκεί συνεχίζουν την μάχη!!! Προσκύνημα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Pa Luki Luk
Ανώτερος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
15.347
Πόντοι:
7.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 slayer123, Pitsirikosss, Dsar263 και 13 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κατεβαίνω ύστερα από ενημέρωση του N.Smirnis και πάω διδύμου 8. Έκανα και μια περατζαδα Φυλής και διδύμου μέχρι την Τάνια - Βικτώρια (Διδύμου 27). Ήθελα duo. Επειδή τις προαναφερθείσες τις έχω δοκιμάσει επιτυχεστατα στο παρελθόν, κατέληξα στο Διδυμου 8Α.
Μέσα 2 κοπέλες μιλφ Ρωσίδες 42+ χρονών περίπου, με ωραία απαλά δέρματα (βελούδινα) ωραίο μέγεθος βυζιου, καθαρές (μπάνιο ύστερα από κάθε πελάτη) και listerine. Επειδή πέρασα 2 φορές πιο πριν από τον συγκεκριμένο οίκο.
Την πρώτη φορά είδα την Ελένη που ήταν όλα αυτά που έγραψα πιο πριν με φάτσα ρωσική λίγο σπασμένη αλλά πολύ σεξουαλική, με περπάτημα γυναικείο γατισιο και ευγενική. Με κοζαρε την κοζαρα και έφυγα, ύστερα γύρισα και είδα και την Βικτόρια, ίδιο στυλ αλλά η φάτσα teen καβλιαρικη με ξανθό μαλλί, καθόλου ρυτίδες και καβλιαρα και αυτή. Λέω από μέσα μου, είναι παλιάς σχολής θα περάσουμε καλά...
Όπως σαλοναρει τη δεύτερη φορά με κοιτάει η Ελένη και λέει: " Γύρισες ξανά!". Μου λέει "θα περάσεις;" Λέω βέβαια αλλά θέλω και τις 2 σας. Πετάγεται η τσατσά και λέει αγόρι μου θα περιμένεις γιατί δεν έχω δωμάτιο να σε βάλω. Με το που πάω να πω εντάξει, κάτι λένε στα ρώσικα η Ελένη και η τσατσά και μου λέει "έλα πέρασε στο δωμάτιο". Δύο (2) Πακιστανοί με κοίταζαν λες και ειχα κλείσει ρεζερβε.
Μπαίνω μέσα φρεσκαριζομαι αν και είχα κάνει μπάνιο από το σπίτι με κολωνιες κτλπ. Περίμενα η αλήθεια είναι κάνα 15 λεπτό να τελειώσουν τα κορίτσια τα δωμάτια (είχαν συνεχόμενα). Καλό αυτό λέω από μέσα μου, δεν χτυπάνε πόρτες απ'ότι φαίνεται, το παρατήρησα όπως περίμενα και τις 2 φορές. Έπαιζε και μια τσόντα αρχές 90's σε μια 19αρα funai tv. Γέλασα λίγο με την αισθητική την καλτ αλλά παράγωγη με πολλαπλά πλάνα, τώρα έχουν καταντήσει οι τσόντες να γυρίζονται σε σπίτια με ένα κινητό και only fans.
Τέλος πάντων ακούω τα πορνοτακουνα, κάτι να λένε στα ρώσικα με την τσατσά και να σου κορίτσια! Μπαίνουν με χαμόγελο και μου ξαναλέει η Ελένη γύρισες τελικά. Λέω βέβαια είστε οι πιο όμορφες στην περιοχή (!) Κόλακας και εγώ... Εσύ είσαι όμορφος μου λένε.
Έρχονται με αγκαλιάζουν, με χαϊδεύουν στο σώμα, στην πούτσα, άρχισε η μία να μου γλείφει τις ρώγες και άλλη να με φιλάει στο στόμα, λέγοντας τι ωραία που μυρίζω κτλπ. Ακουμπούσαν τα βυζιά τους με τα σουτιέν απάνω μου και σιγά σιγά βγήκαν οπότε άρχισα να σκύβω λιγάκι και γλύφω βυζιά αριστερά δεξιά, χουφτωνοντας τους τα μουνάκια από το βρακάκι, τα κωλαρακια τους και φιλώντας τες με γλωσοφιλα (listerine), τους λαιμούς, την κάθε μια εναλλάξ.
Μετά τους λέω ας ξαπλώσω. Να ξαπλώσεις μου λένε.
*Εδώ θα αφαιρέσω ένα πόντο γιατί έξω ρώτησα την τσατσά αν γλύφουν μαζί (ταυτόχρονα) και μου είχε πει ναι μέσα έγιναν αλλιώς*. Ξεκίνησε να με γλύφει πρώτα η Ελένη μουγκριζοντας, ωραίο τσιμπούκι με σάλια και πέρασμα από τις μπάλες, η Βερόνικα να έχει γύρει απάνω μου και να ρίχνουμε γλωσσοφιλα, να με χαϊδεύει, να της ρουφάω τα βυζάκια και να μου μιλάει τι ωραίος είμαι, τι καβλιαρης κτλπ.
*Εδώ να σημειώσω ότι τα κορίτσια δεν σταμάτησαν τις φιλοφρονήσεις μέχρι τέλους της συνεδρίας, είναι καλό να σου κάνουν hype, να μην είναι μουγκες αλλά το τερμάτισαν 11/10 ενώ θα μπορούσαν να το ρίξουν στο 6/10.*

Λέω λοιπόν στην Βερόνικα κάτσε απάνω στο πρόσωπο μου, κάθεται λοιπόν μου φέρνει το μουνάκι της το τριχωτό (ξανθό) και ακουμπάει (γέρνει) στον καθρέφτη, άρχισα να την γλείφω και να πιάνω τα βυζάκια της. Δεν σταμάτησε να λέει "αχ τι ωραία που γλύφεις, αχ πόσο τέλειος είσαι" κτλπ (Ήρεμα κορίτσια λέω από μέσα μου, δεν παίζω σε τσόντα καλτ). Η Ελένη συνέχιζε το τρομπόνι, μουγκριζοντας.
Κάνα διλεπτο μετά της λέω κατέβα και γλύψε με και εσύ μαζί της. Άντε να σε γλύψω και εγώ λέει η Βερόνικα. Έλα που κατεβαίνει κάτω, τον καθαρίζει από σάλια της Ελένης με μαντήλάκι και τον παίρνει αυτή μόνο όμως. Ερχεται τώρα η Ελένη προς το μέρος μου, με φιλοφρονήσεις, αρχίζει να μου δίνει γλωσσοφιλα, να γλύφει ρώγες κτλπ.
Ξαφνικά της βάζω δάκτυλο της Ελένης και άρχισα να παίζω το μουνάκι τής και να ρουφάω τις ρώγες της, της άρεσε υγρανθηκε, και όπως άρχισα να της χαϊδεύω γρηγορα την κλειτορίδα, λέει "μην με καβλωνεις άλλο, θα χύσω, θα χύσω... Χυνωωωω. Αχ έχυσα" και ψιλογελασε η Βερόνικα καθώς με τσιμπουκωνε. Καλα ρε πήγα να πω, τι θέατρο είναι αυτό κορίτσια....
Ύστερα λέω στη Ελένη ανέβα πάνω Μου, περνάει το προφυλακτικό κάθεται reverse cowgirl (που δεν πολυμαρεσει με όλες). Έτσι πάρτον να λέει η Βερόνικα, έτσι όλο μέσα κτλπ. Δεν ξετρελαθηκα η αλήθεια είναι αλλά συνέχισα τα γλωσσοφιλα με την Βερόνικα καθώς χοροπηδούσε απάνω μου η Ελένη.
Κατεβαίνει η Ελένη λοιπόν, βγάζει προφυλακτικό και αρχίζει το τρομπόνι μανιωδώς να τελειώσω. Σκέφτηκα να πω Βερόνικα η σειρά σου κάτσε στα 4 αλλά όπως με τσιμπουκωνε η άλλη (Ελένη) σκέφτομαι, δεν ήρθα για "σταριλικι", να χύσω ήρθα. "Χύσε, χύσε, θέλουμε τα χυσακια σου, έλα όμορφε, χύσε μας" και μουγκρισματα από μέρους τους. Κοντεύω να χύσω και αλλάζουμε ξανά. Βερόνικα στο τρομπόνι με σάλια και μουγκρισματα και η άλλη σε γλωσσοφιλα. Ξαφνικά χύνω στο στόμα της Βερονικας, ρουφούσε και μουγκριζε σαν τρελή, η άλλη φώναζε ναι ναιιι χυστη όλα μέσα, δεν σταμάτησε η Βερόνικα την πίπα, ούτε που με το που έχυσα και ρουφούσε και άλλο και άλλο και άλλο. Τόσο που κόντεψα να πεταχτω στο ταβάνι συν ότι με το ρουφηγμα μου άδειασε τις αρχιδοσακουλες και κόντεψε να μου ρουφήξει και τα ούρα από την άλλη σωλήνα. Hoover 5000 το κορίτσι και με αυτά τα μάτια τα γαλάζια και το χαμόγελο είναι καβλα να την χύνεις στο στόμα. Σηκώνονται τα φτύνει η Βερόνικα, μου σκουπίζει τον πούτσο και τα γύρω γύρω με αγάπη, ντύνονται, γέλια μεταξύ μας, αραχτός στο κρεβάτι εγώ, να ξεφυσαω από το πορνοσταρικο τελείωμα και να μου λένε "Κουράστηκες ε;" Ε ναι είχα δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά. Όλα καλά όμως.
Ευχαριστούμε όμορφε, τους πετάω και ένα spaciba και μου απαντάνε παρακαλώ στα ρώσικα και γελάνε φεύγοντας.
Συνοψίζοντας η φάση ήταν ωραία, ήμουν λίγο πιο παθητικός αυτή την φορά σε τρίο. Φαντάσου ότι δεν μπήκα καν μέσα σε Βερόνικα. Έπρεπε λίγο να τις ζορισω με στησίματα και σφαλιάρες αλλά όλα καλά. Θα επισκεφτώ τον οίκο ξανά, στοχεύοντας την Βερόνικα γιατί μου άρεσε πιο πολύ. Τα κορίτσια έχουν χημεία μεταξύ τους, βέβαια δεν γλύφουν μαζί, μιλάμε πολύ (μια κουβέντα να πεις, σου απαντάνε με 1000 λέξεις), φιλάνε υπέροχα, είναι καθαρές, έμπειρες με ωραία δέρματα.
Η τσατσά πολύ ευγενική, ούτε πόρτα χτύπησε, στο σαλόνι ευγενική, επεξηγηματική.
Προτείνονται αλλά μην παρασυρθείτε ακόμα και κουρασμένοι να είστε, θα σας οδηγήσουν αυτές εκεί που θέλουν. Θέλει ένα 50-50 να απολαύσετε όλα τα οφέλη της συνάντησης. Υπακούν αλλά άμα το αφήνεις στον αυτόματο, όπως έκανα και εγώ σε τελειώνουν με τσιμπούκι Hoover, που είναι καλό αλλά πρέπει πρώτα να τις σφυροκοπησεις για να την κερδίσουν δίκαια.λ την κρέμα.
Χώρος καθαρός, ζέστη όσο πρέπει στο δωμάτιο.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, αν φτάσατε στο τέλος της κριτικής. ίσως έγραψα πολλά άλλα προσπάθησα να δώσω όλες τις λεπτομέρειες.
Χαιρετώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Βερόνικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Φεβ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
3.158
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 livaja , giorgiodelafuentes2, SirJason και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (2) |
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επιστρεφοντας στην Αθηνα μετα απο ολιγοημερες διακοπες στο εξοχικο,τα αρχιδια μου οπως παντα εβραζαν.Ξεφορτωσα αρκετα στις διακοπες με ενα στανταρακι μιλφ και μια τουριστρια αλλα η μαυρη πεινα μου ειναι ακορεστη.Πριν παω για δουλεια λοιπον,εκανα μια γρηγορη καταδρομικη απογευματακι στη Φυλης μπας και πετυχω καμια ρουφηχτρα να δωσω πιπα η να παρω κωλο.
Πανευκολο παρκαρισμα στην ακομα σχετικα αδεια πολη,και βουρ για ευρεση τρυπας.

Συντομη τσαρκα μιας και δεν ηθελα να ιδρωσω απο τα περα δωθε μες τη ζεστη,ειχα να παω και για δουλεια μετα,δεν βρηκα τιποτα ενδιαφερον.
Εστριψα στη Διδυμου οπου μονο δυο σπιτια ανοιχτα,το 8α και 8β.Στο β δεν μου αρεσε οποτε παω στο διπλα να δω τι παιζει.Σαλοναρισμα η Ευα,ενα κοντοπουτανο Ρωσιδι με πετιτ σωματακι κοκκινομαλλα με φακιδες,θυμιζε Ιρλανδη η Σκωτσεζα,Ρωσιδα με την καμια.Αν και ανακοινωθηκε απλο προγραμμα,λιγο το χαμογελο της και η θετικη της αυρα,λιγο και το οτι μου θυμισε την Maisie Williams,γνωστη και ως Aria Stark απο την σειρα Game of Thrones,με εκαναν να δωσω το 20αρικο.Η εν λογω ηθοποιος δεν ειναι καμια μουναρα,εγω την θεωρω γλυκουλα και θα θελα να τη σκισω.Να σημειωθει οτι το φολοενστικτο μου δεν με προειδοποιησε για φολα και δεν λαθευει.Μπασιμο στο δωματιο,φρεσκαρισμα της ηδη πεντακαθαρης ψωλης μιας και ειχα κανει μπανιο πριν φυγω απο το σπιτι και χαζομαλακισμα ορθιος περιμενοντας το κοριτσι.Κατα την εισοδο της κορασιδος,το ματι της επεσε στον μισοσηκωμενο πουτσο μου,ο οποιος δεν ειναι και τσαρουχοπουτσα Γιωργαρα Καλαματιανου,αλλα ειναι αρκετα μεγαλος και χοντρος ωστε να μου εχουν αρνηθει πρωκτικο αρκετες πορνες αλλα και και σχεδον οσες γκομενες ειχα.
Ελα πιαστο μην το φοβασαι της ειπα βαζοντας της το χερι πανω του.
Το γραπωσε και αρχισε να το εξεταζει χαιδευοντας το και νιωθοντας το να μεγαλωνει και να σκληραινει στο χερι της,Εκτιμω πως το μεζουραριζε μιας και οι μικροκαμωμενες εχουν συχνα μικρο και ρηχο κολπο,απο την εμπειρια μου τουλαχιστον.Το βρηκε ανεκτο λογικα και ξεκινησε να με φιλαει στο στηθος,στο λαιμο και στο σωμα.Την αγκαλιασα και ξεκινησα να την φιλαω κι εγω στο λαιμο και στα μικρα βυζακια της τα οποια εχουν μικρη και σκληρη ρογα.Περασμα ελαστικου και ξεκινημα μιας αρκετα καλης πιπας χωρις σχεδον καθολου χερι,ενω εγω χαιδευα το μουνακι και την κωλοτρυπιδα της.Προσπαθησα να της πιεσω το κεφαλι για να γαμησω αμυγδαλες αλλα εδειξε σαν να πνιγεται οποτε δεν το συνεχισα.Μετα απο λιγο την ξαπλωνω και περασα ενα γρηγορο γλωσσιδι απο το πεντακαθαρο μουνακι της.Τελικα της τον καρφωνω και ξεκινησα να την γαμαω στην αρχη αργα αργα να μπει ολος και μετα ξεκινησα το πιστονιασμα.Εκεινη βογκουσε δεχομενη μερικα φιλακια στα χειλη πεταχτα τα οποια ανταπεδωσε.Αλλαξαμε κανα δυο στασεις και καταληξαμε παλι ιεραποστολικο με τα ποδια της ψηλα στους ομους μου οπου αφου τη γαμησα λιγο σαν κτηνος,αρχισα να χυνω βογκωντας στη μητρα της.Δεν κουνηθηκε ωσπου να στραγγιξω,προς τιμην της.
Λιγη συζητηση σε τσατρα πατρα Ελληνικα και Ρωσικα,(δεν ξερει Αγγλικα,και τα Ελληνικα της ειναι ελαχιστα) και λιγο νοηματικη.
Στα μειον το αξυριστο μουνι το οποιο δε με ενοχλησε και τα αξυριστα ποδια που μαλλον επειδη η κοπελα ειναι ολιγοτριχη δεν ηταν σαν γυαλοχαρτο αλλα τσιμπουσαν.Επισης μπαινοντας στο δωματιο,ζητησε απο την τσα2 να χαμηλωσει το ραδιοφωνο το οποιο ηταν στη διαπασων.Η τσα2 γενικα ευγενικη και δεν ενοχλησε καθολου.
Τιμιοτατη συνευρεση,οχι μονο για ξεφορτωμα που το χα απολυτη αναγκη εκεινη τη στιγμη.Θα ξαναπηγαινα εαν ειχα ορεξη για τετοιο τυπο γυναικας.

ΥΓ ο οικος πεντακαθαρος,προσφατα ανακαινισμενος,με προδιαγραφες μινι στουντιο και το δωματιο με μη φθαρμενα σεντονια,και απολυτα λειτουργικο στρωμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2019
Όνομα κοπέλας
Εύα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
3 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
2.210
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 nick9x, geny24, Ημεδαπος και 3 άλλα μέλη
Σχόλια (2) |
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έχει τύχει ποτέ να πάτε σε κατάστημα και να νιώσετε οτι η κοπέλα πήγε μαζί σας επειδή σας γουσταρε και όχι γιατί δεν έχει επιλογή? Σας έκανε να νιώσετε άνετα με την κουβεντουλα και έδειξε ότι σας συμπαθεί?

Ε, λοιπόν, υπάρχουν αυτές οι κοπέλες, και υπάρχει και η Χριστίνα. Αναλύω:

Μετά από την μεσημεριανή καταδρομική στην Κωνσταντινουπόλεως που με άφησε με κενά στην απόλαυση, αποφάσισα να κατέβω Φυλής για μια περατζαδα.
Ανεβαίνω διδύμου και αφού έχω περάσει ένα έμπειρο μιλφ (Σόνια νομίζω) και Τζέσικα (μελαχρινό μονδελο,θα ξαναπάρω για να γράψω κριτική με ακρίβεια), παίρνω τις σκάλες για το 8α.
Η Τσα2 ανακοινώνει ότι δουλεύει η Χριστίνα (γνωστή στα καταστήματα τις περιοχής), και ταυτόχρονα σαλονάρει το μωρό:

Γύρω στο 1,66, τέρμα μαυρισμένη, όμορφο πρόσωπο, μαλλιά ως τον ώμο κατσαρομενα με τοστιέρα, στήθος 1αρι με υπέροχες ρώγες, λεπτή σιλουέτα, μακρυά πόδια και κωλαρα.
Το κερασάκι στην τούρτα: τριγωνακι ισοσκελές και όμορφα τριμαρισμενο πάνω από το μουνακι της.
Δίνω τα χρήματα και περνάω στο δωμάτιο.
Μετά από λίγο, έρχεται και η Χριστίνα με σκέρτσο και τσαχπινια! Ξαπλώνει μπρούμυτα και ανεβαίνω πάνω της. Την φιλάω στην πλατη, και όταν την σφίγγω λίγο πιο απότομα και δυνατά στην μέση βγάζει μια μικρή κραυγή.Γυρισμα και φιλάκια στο στήθος. Δεν τραβήχτηκε όταν κατέβηκα προς τα κάτω.. ωστόσο, επειδή δεν το κάνω, σταμάτησα λίγο πιο πάνω από τον αφαλό..
Οφείλω να πω ότι ήταν πεντακάθαρη και το μουνακι της όντως είναι για γλυψιμο...

Φόρεμα σκούφου στο ήδη σκληρό εργαλείο και παίξιμο πνευστου like no other. Δεν ξέρω αν είναι πιο καβλωτικο να βλέπεις το πρόσωπο της ή τον κωλο της κατά την διάρκεια της πίπας. Σήμερα διάλεξα να δω το μουνακι και τον κωλο της.
Τέρμα περιποιημένα και τα δύο, και για ακόμα μια φορά δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν εχωσα την γλώσσα μου σε αυτή την μουναρα. Κατά την διάρκεια της πίπας, το τουρλωνε και το έφερνε όλο και πιο κοντά στο πρόσωπο μου..

Δεν θα άντεχα για πολύ και την γύρισα για το κυρίως πιάτο. Αφού έβαλε λίγο σάλιο (τι κρέμες και μαλακίες ρε παιδιά!) μπήκα σε ιεραποστολικό. Δυνατή διείσδυση με μικρες κραυγές και τα πρόσωπα μας σχεδόν κολλημένα. Παρότι δεν το κάνω συχνά (παίζει να έχω φιλήσει μόνο Εβελίνα σε μαγαζί) έκανα κίνηση να την φιλήσω και τραβήχτηκε. Συνεχίσαμε στον ίδιο Ρυθμό με τα ίδια πράγματα.
Γύρισμα στα 4 με στήσιμο για σεμινάριο.
Η θέα αυτή είναι μαγική. Αν σκεφτείς ότι με 20ευρω γαμεις τέτοιο πράγμα, θα ξενερώσεις για όλες τις υπόλοιπες φορές που γάμησες κάτι κατώτερο.
Τέλος με την Χριστίνα από πάνω και εμένα να δίνω ρυθμό.

Δεν έβγαλα πολλά γιατί κατέθεσα και το μεσημέρι, αλλά τελείωσα και ηρέμησα.

Ντυθηκαμε, λίγο κουβεντα, ένα φίλη στο μάγουλο και έφυγε.

Σύνοψις:
Μιλάμε για κορμάρα και όσες φορές έχω περάσει (περίπου 2 και η σημερινή), έχει πάντα την ίδια όρεξη. Παρότι έχει αρκετή εμπειρία στο επάγγελμα, το σώμα της παραμένει λες και ξεκίνησε πριν από ένα μήνα. Χρειάζεται να εχεις επαγγελματισμό για να βγάζεις τέτοια καυλα στο δωμάτιο.
Σίγουρα θα ξαναπεράσω με το Χριστινάκι.

Και πάλι, καλό καλοκαίρι συναγωνιστές μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2019
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
421
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, spor48, Kerveras και 3 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επίσκεψη στο ίδρυμα μετά από 5ημερη αργία λόγω υποχρεώσεων, μπαίνω η τσατσά ευγενική μου παρουσίασε την ειρήνη σαν καινούργια άφιξη Εμμμμ η αλήθεια είναι ότι δεν την είχα ξαναδεί,μου λέει το ποίημα και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα σκέψης δίνω το παράβολο και μπαίνω , αφού αργεί αρκετά χωρίς να έχει άλλο δωμάτιο τέλος πάντων κάποια στιγμή έρχεται,μου φάνηκε ζεστή στην αρχή δεχτικη σε χάδια , δεν ήθελα και πολύ εκεί παρατηρώ ότι μιλάει ελληνικά και μάλιστα καλά Κουλ της λέω ελληνιδα;μου λέει ουκρανη Χαμόγελο τες πα δεν θα τα χαλάσουμε εκεί σκέφτομαι αφού τελειώνουμε με τα προκαταρκτικά καλουτσικα αρχίζουμε τα άσχημα πάει να βάλει προφυλακτικό το βάζει χάλια τέλος πάντων το διορθώνουμε μαζί και πάει να πάρει στάση της λέω πίπα;; ξεκινάει να κάνει με πάρα πολύ χέρι Money Mouth της λέω άστο καλύτερα πάω να μπω καταλαβαίνω ότι είναι που είναι στενή προσπαθεί να κλέψει και όσο μπορεί Θυμός για σημετοχη μην μιλήσω καλύτερα , τέλος πάντων ήμουνα τόσες μέρες γεμάτος τελικά ήρθε το τέλος κουτσά στραβά,η αλήθεια είναι ότι δεν την είχα ξαναδεί και δεν είχα διαβάσει κάτι εδώ σχετικάΚεφάλι σε τοίχο! εννοείται δεν θα ξανατιμηθει με τίποτα και δεν συστήνεται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Μέλος
Εγγραφή:
16 Φεβ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
755
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, Ημεδαπος , geny24 και 2 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπόν, είναι η τρίτη φορά που περνάω στο δωμάτιο με την συγκεκριμένη κοπέλα - ίσως και τέταρτη.

Εμφάνιση:
Ύψος περίπου 1,63-1,65 , όμορφο μετρίου μεγέθους στήθος, λίγο πεσμένο αλλά οκ. Κωλος χαμηλός, αλλά με ωραίο σχήμα. Πάντα χαμογελαστή, πάντα με διάθεση. Όμορφο πρόσωπο, ανοιχτόχρωμα μάτια. Ακόμα πιο σέξυ το ψευδισμα που έχει με το "ρ".

Στον αγώνα:
Μιλάμε για ένα χαμογελαστό κορίτσι. Μην περιμένετε κανένα θεομουνο να πάρει το εργαλείο και να το στραγγαλίσει!!!
Ωστόσο, με το στόμα είναι καλή, ιεραποστολικό υπέροχη, στα 4 ξεχνάς το όνομα σου με το στήσιμο.

Money well spent, για όσους δεν ψάχνουν κάποια πορνοστάρ ή κάποια για άγρια πράγματα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 04, 2019
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
421
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 vitsiozos, ΑΓΓΕΛΟS
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μια πολύ όμορφη παρουσία περίπου 22 ετών.
Αδύνατο καλλίγραμμο σώμα, όμορφο κωλαράκι (δεν το δίνει) και νινάκι, εκπληκτικό δέρμα.
Πολύ μικρό στήθος που δεν αφήνει να το πιάσεις, προκαταρτικά ανύπαρκτα.
Σε πεσμένο εργαλείο πάει να βάλει προφυλακτικό, όταν προσπάθησα να της το εξηγήσω δεν καταλάβαινε
καθώς από ότι δείχνει δεν μιλάει ούτε αγγλικά ούτε Ελληνικά.

Η μόνες λέξεις που είπε ήταν πίπα, κρέμα και πονάω.
Συνεπώς πρέπει να λύσεις το πρόβλημα ανύψωσης μόνος σου…

Ανακοινώθηκε 69 στο πρόγραμμα αλλά στο δωμάτιο μου δείχνει “γλύψε” άλλα έχω βάλει κρέμα, οπότε
αρκέστηκα στο να θαυμάζω τα καλλίγραμμα χειλάκια της.

Γενικώς δεν της αρέσει η δουλειά της και το δείχνει.
Φαίνεται σαν να είναι παγιδευμένη σε αυτή την δουλειά, κάτι το οποίο είναι στενάχωρο για μια τόσο νέα και όμορφη κοπέλα.

Στον αγώνα ανέβηκε λίγο από επάνω αλλά μου λέει πονάω.
Γύρισε στα 4 όπου η θέα είναι μαγική και άρχισε να βογκάει όμορφα και δυνατά.
Λογικά με δούλευε αλλά εμένα μου άρεσε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2019
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Νοε 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
129
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 DeanCorso, pilotgr, Ημεδαπος και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ανεβηκα στον οικο και ανοιξα την λευκη αλουμινενια πορτα, εκατσα στο σαλονι και αρχισα να χαζευω το χωρο.
Προκειται για ενα στουντιακου επιπεδου μπουρδελο καθαρο και περιποιημενο, καμμια σχεση με αυτα που συναντω
στο Μεταξουργειο.
Στο σαλονι ξεπροβαλλε η Λιζα, ειναι μιας εντυπωσιακης εμφανισης εφηβη 19 ετων απο Ρωσσια.
Ειναι ψηλη ανω του 1,75 χωρις τα πορνοτακουνα.
Το μαλλι της ειναι μακρυ ισο ξανθο, το πρωσοπο της κουκλιστικο εφηβικο και πανεμορφο.
Το κορμι της αδυνατο με ανοιχτη λεκανη 1,5αρι στητο στηθος και πανεμορφα καλιγραμμα μακρια ποδια.
Η κοπελια ειναι ειναι να την πιεις στο ποτηρι... να την κοιτας και να μη τη γαμας.
Το προγραμμα της απλο.
Η διαθεση της στο σαλονι ηταν καλη, ηταν χαμογελαστη και βγηκε κουνιστη και λυγιστη.
Η Λιζα ειχε ενα δωματιο πριν απο εμενα οπου μπηκε και βγηκε μετα απο 4 λεπτα. Χμμμ;Χμμμ;
Παρα την ομορφη εικονα που ειχε στο σαλονι η κορασις μπηκε μεσα στο δωματιο αρκετα βιαστικη,
η βιασυνη ηταν χαραγμενη στο προωπο της, δεν ηταν το χαμογελαστο κοριτσι που ειχα δει πιο πριν... ΛύπηΛύπη
Το σκισιμο και φορεμα καποτας πριν ακομα πει ενα γεια ηταν γεγονος. Προκαταρκτικα μηδεν.
Η πιπα της ηταν καλη, βαθια και σφιχτη, δεν ηταν αεροπιπα. Απο ορχεις δεν περνα δεν το συζηταμε..
Εγω χαϊδευα τα απαλα αποτριχωμενα χερια της και το υπολοιπο κορμι της.
Η Λίζα σταματησε απο μονη της την πιπα και ξαπλωσε στο κρεβατι σε κανονικη σταση με το χερι της να καλυπτει
το μουνι της προφανως για να αποφυγει το μουνογλειψιμο. Της τραβηξα το χερι και εσκυψα να της γλειψω το μουνι
οπου το αρνηθηκε, εκανα το χαζο και οτι δεν καταλαβαινω και βουτηξα τη μουρη μου μεσα στη μουνα της.
Δεν τραβηχτηκε ουτε αρνηθηκε το γλειψιμο ωστοσο απο τον τονο και υφος της φωνης πρεπει να με εβριζε.
Χεστηκα....βρισε με οσο θες ειπα απο μεσα μου και ανοιξα τα ποδια της και ρουφαγα εφηβικο μουνοζουμο.
Η κορασις ειχε υγρο μουνι και κατεβαζε υγρα τα οποια μυριζαν ομορφα και ηταν γλυκα.
Της ρουφηξα τα μουνοχειλα και τιναχτηκε στον αερα απο τον πονο !! Μου εκανε νοημα να μην το ξανακανω...
Καλα τοσο ευαισθητο μουνι εχει ?? Χμμμ;Χμμμ;
Συνεχισα το γλειψιμο της μουνας της και οπως της ειχα ανοιξει τα μακρια της ποδαρια και εβλεπα και κωλοτρυπα λεω
γιατι οχι ? Προλαβα και εριξα ενα βεντουζωτο φιλι στην κωλοβαλβιδα της αλλα η κορασις εγινε εξω φρενων...
Σε εντονο υφος μου ελεγε κατι στα ρωσσικα αναθεμα και αμα καταλαβαινα... με εβριζε, καταλαβα το "νιετ ρε μπλιετ".
Τεσπα ηταν ετοιμη να φυγει απο το δωματιο με τοσο κακο που της εκανα, που της εγλειψα τον κωλο δηλαδη...
Αλλες σε παρακαλανε να τους γλειψεις την κωλοτρυπα και γουσταρουν κιολας, αυτη δεν γουσταρε με την καμμια... νεολαια τι να πεις,
δεν εκτιμα.
Οπως ηταν ξαπλωμενη της τον εχωσα στο μουνι και ξαπλωσα πανω της, πηγα να της γλειψω τα βυζια και αρνηθηκε κανοντας με νοηματα
οτι αφου εγλειψες το μουνι μου θελεις να μου τα γλειψεις τα βυζια μετα ?
Σιχαινεται τον ευατο της αυτη δηλαδη ? Χμμμ;
Εννοειται οτι δεν εγλειψα βυζι ουτε λαιμο, με ειχε σε αποσταση να μην την ακουμπαω πουθενα με τα χειλη μου.
Γαντζωθηκα απο τα ποδια της και αρχισα να την γαμω με μετριο ρυθμο αλλα η κορασις πονουσε και τσιριζε..
Σε κανα δυο βαθια μπασιματα που επιασα μητρα η κορασις τραβουσε τα σεντονια... ελα παναγια μου λεω, αληθεια το
κανει τωρα αυτο ? Λες και ειχα ξυραφια στον πουτσο ενα πραμα.
Τεσπα συνεχισα να την γαμαω σε κανονικη σταση χαζευοντας το προσωπο της που ειναι πανεμορφο.
Δεν το πιστευα οτι γαμουσα ενα τετοιο συλεκτικο μοντελο,την εχυσα τερμα μεσα βαθια ενω αυτη τσιριζε..
Παραδοξως με αφησε και στραγγιξα..
Εκατσα σιγουρα δεκαλεπτο στο δωματιο και η υπηρεσια δεν ενοχλησε καθολου.

Συμπερασματικα η Λιζα ειναι μια εφηβη μοντελο, σιγουρα θα εχει συντομη καριερα στα μπουρδελα καθως
δε γουσταρει καθολου. Η συμμετοχη της και η διαθεση της ειναι μηδεν...
Το 20ρικο το δινεις για να βαλεις στη συλλογη σου οτι γαμησες ενα τετοιο ωραιο μουνι και τιποτα αλλο..
Μετα πας για ρεφαρισμα αλλου γιατι δε θα το ευχαριστηθεις καθολου μαζι της. Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λίζα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
5 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
482
Likes:
56.889
Πόντοι:
39.662
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, Ettore, geny24 και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Πρόσφατα ενημερώθηκα για δύο νέες αφίξεις της πάλαι ποτέ μοντελοαλυσίδας που τιμούν το πρόθεμα «μοντελο-» . Πρόκειται για την Τζέσικα και τη Λίζα. Χθές έκανα μία αναγνωριστική βόλτα να τις δω από κοντά και σήμερα είπα να πάω να πιάσω το Μάη με μία εκ των δύο. Πρώτα μπήκα στο 8Α όπου δεν υπήρχε ψυχή από πελάτες, εμφανίστηκε η Λίζα με υποψία χαμόγελου αλλά και εμφανώς μαγκωμένη (χθες μου φάνηκε απλά να κοιτούσε παγερά). Έκανα μια σύντομη βόλτα σε 5-6 ακόμη σπιτάκια όπου συνάντησα και τη Τζέσικα στο 56, το σαλονάρισμα της δείχνει αυτοπεποίθηση αλλά και τουπέ σε συνδυασμό με το ύφος που είχε και χθες : αυτό το «χάρη σου κάνω που είμαι εδώ». Αμφότερες έχουν ήδη κριτικές οπότε δεν πήγα αδιάβαστος ούτε και προκατειλημένος όμως. Αποφάσισα να κάψω το μπλε εισητήριο με τη Λίζα, επιστροφή στο 8Α λοιπόν όπου στο μεταξύ τα τρία δωμάτια ήταν ήδη γεμάτα και άλλος ένας περίμενε να δει την κοπέλα, λογικά με το τέλος των συλλαλητηρίων πλάκωσε κόσμος για να ολοκληρώσει το αγωνιστικό του καθήκον...
Πρόκειται για μοντέλε νεαρότατη κοπελίτσα με όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, μακρύ ξανθό μαλλί, λεπτό κορμί και πόδια, για το δικό μου γούστο με 3-4 κιλά παραπάνω θα έδειχνε πολύ καλύτερη. Επίσης έχει μικρό άνοιγμα στους ώμους που κάνει τη λεκάνη της να δείχνει μεγαλύτερη. Τέλος το στήθος της είναι μικρό αλλά καλοσχηματισμένο. Εν ολίγης θα μπορούσε να παίξει σε κατηγορίες CG άνετα.

Με την είσοδο της Λίζας στο δωμάτιο κατάλαβα από το ύφος και τη γλώσσα του σώματος ότι η συνεδρία θα πάει άπατη. Δεν ξέρω αν έφταιξαν τα σερί δωμάτια που είχε αλλά μου ήρθε με ένα συνδυασμό εκνευρισμού/αποστροφής, ίσως και αηδίας όπου σε κάποιες φευγαλέες στιγμές που πήγαινε να χαμογελάσει ταυτόχρονα με κάρφωνε με τα μάτια σε εντελώς αντίθετο ύφος. Σε προσπάθεια να πω μια κουβέντα να σπάσει ο πάγος μου λέει no understand και κανά δυό ρωσσικά..... Φυσικά προκαταρτικά μηδέν, μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν ήθελε καν να την αγγίζω. Να πω εδώ ότι έχει μακριά νύχια και πριν ξεκινήσουμε είχα ένα άγχος καθώς προσπαθούσε να περάσει το προφυλακτικό. Έβγαλε τα εσώρουχα έκατσε στην άκρη του κρεβατιού και μου έδειξε να σταθώ μπροστά της όπου μου πήρε ένα υποτυπώδες τσιμπούκι το οποίο δεν αναπτέρωσε πλήρως το ηθικό μου....

Της ζήτησα να έρθει από πάνω αλλά αρνήθηκε και στήθηκε ιεραποστολικά έτοιμη να υπομείνει ακόμη ένα μα@@κα.... Πριν μπω έβαλε λίγο σάλιο στην τρυπούλα της αλλά μάλλον είχε και κρέμα από πριν. Παραδόξως τώρα όσο χάιδευα το κορμί της (πολύ απαλό δέρμα) δεν έφερε αντίρρηση, και έβγαζε αρκετά βογγητά ψιλοκουνώντας και τη λεκάνη της. Πιθανόν να νόμισε ότι θα τελείωνα έτσι γιατί όταν μετά από μερικά λεπτά της είπα να γυρίσει στα τέσσερα το έκανε με ύφος ζημιωμένου μπακάλη. Έβαλε και τα δύο μαξιλάρια κάτω από το στήθος της, λίγο ακόμη σάλιο στο μουνάκι και στήθηκε αρκετά καλά ώστε να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου.... Μόνο όταν τερμάτιζα τη διαδρομή έβαζε κόντρα με το χέρι της πάνω στο σώμα μου. Μόλις τελείωσα σηκώθηκε να βάλει τα εσώρουχα της και να πλυθεί στο νιπτήρα χώρις να μου ρίξει ούτε ένα βλέμμα και έφυγε από το δωμάτιο χωρίς να πει κουβέντα.

Αν δεν ήταν το ωραίο της παρουσιαστικό μάλλον δεν θα είχα τελειώσει καν αφού είχα ξενερώσει τόσο από την απόμακρη συμπεριφορά της που διαρκώς έκανα προσπάθεια να διατηρώ τη στύση μου . Αν και κρατάω μια μικρή αμφιβολία για το αν στράβωσε με τα απανωτά δωμάτια που προηγήθηκαν θεωρώ πολύ πιθανότερο να μην γουστάρει καθόλου αυτό που κάνει, αν και δε νομίζω να είναι εκεί με το ζόρι. Στη σχέση απόδοσης/τιμής βάζω χαριστικά 4 μόνο και μόνο γιατί με ένα 20εύρω γάμας ένα πολύ ωραίο ρωσιδάκι ανεξάρτητα αν στην συμμετοχή ήταν χάλια μαύρα.

Τα δωμάτια στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι αρκετά καλά και η υπηρεσία δεν ενόχλησε αν και οριακά κλείσαμε το δεκάλεπτο στο δωμάτιο. Σύντομα θα δοκιμάσω και τη Τζέσικα για να έχω πλήρη άποψη για το σετ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 01, 2019
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Μέγας
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
3.742
Πόντοι:
3.665
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, bourdeliaris82, dmtrsxxx και 17 άλλα μέλη
Σχόλια (4) |
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεν επισκέπτομαι συχνά μπουρδέλα άλλα είχα πληροφορία από φίλο-συμπολεμιστή ότι στην γνώση αλυσίδα των μοντέλων έχει προσγειωθεί ένας άγγελος όποτε είπα "ας πάω να ρίξω μια μάτια τουλάχιστον και βλέπουμε..."

Όταν είδα την Λίζα στο σαλόνι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι αυτή η κοπέλα έπρεπε να ήταν στο Hollywood και όχι στο μπουρδέλο,ήταν σαν να έχει ξεπηδήσει από την παλιά τηλεοπτική σειρά "Τα κόκκινα παπούτσια".Ψηλή με πολύ μακριά πόδια,κωλαρα που κοιτάει το νταβάνι,χωρίς κανένα ίχνος κυτταρίτιδας,μικρό νεανικό στήθος και φοβερό πρόσωπο με πανέμορφες ματάρες,δεν πρέπει να είναι πάνω από 20 χρόνων,Ρωσιδακι.

Καθότι νέα στον χώρο,νέα στην ηλικία και μουνάρα δεν περίμενα ότι θα μου κάνει και τίποτα παπάδες μέσα στο δωμάτιο,αλλά μόνο και μόνο για την εμπειρία ότι γάμησα ένα τέτοιο μουνί,αποφάσισα να περάσω...


Το δωμάτιο πολύ ωραίο,καθαρό και το κρεβάτι ήταν άνετο,μεγάλο.


Μετά από λίγο μπήκε μέσα και η τύπισσα,έβγαλε το συνόλακι που φορούσε και πήγε κατευθείαν να μου φορέσει το προφυλακτικό με ένα ύφος λες και θα μου πατούσε εμβόλιο.Την σταμάτησα πριν προλάβει να μου το φορέσει και έπεσα επάνω της,προσπάθησα να την φιλήσω για να ζεστάνω κάπως την ατμόσφαιρα αλλά μάταια διότι γλωσσοφιλα δεν δίνει με τίποτα.

Σε αυτό το σημείο σκέφτηκα να της ρίξω ένα καλό γλύψιμο μήπως και ξεκλειδώσει γιατί ήταν κάπως μαγκωμένη.

Έτσι της άνοιξα σιγά-σιγά τα πόδια και έσκυψα στο μουνάκι της.Μικρό μουνάκι,πεντακάθαρο,με μικρά ροζέ μουνόχειλα και μια υπέροχη κλειτορίδα,που θέλεις να την φας. Άρχισα να της το γλείφω σε όλα τα μήκη,βάθη και πλάτη,ήταν σκέτη ζάχαρη.Μετά από λίγο το μουνί της ήταν ζεστό,είχε γίνει μούσκεμα και άρχισε και αυτή να κουνάει την λεκάνη της κάπως κυκλικά για να καυλώσει πιο πολύ,βγάζοντας ταυτόχρονα μικρά αληθινά βογγητά.

Εφόσον είδα ότι η κατάσταση είχε ζεσταθεί,της είπα να περάσει λάστιχο,την έβαλα να πατήσει με το ένα πόδι στο κρεβάτι και το άλλο στο πάτωμα και την πήρα πισωκολλητο,το μουνάκι της ήταν στενό.Μετά ξάπλωσα στο κρεβάτι και την έβαλα από πάνω με πλάτη προς τα εμένα,εκεί ήταν όλα τα λεφτά,κουνούσε την λεκάνη της με τέτοια ακρίβεια,χάρη και πολύ ανάλαφρα.Σε αυτή την στάση και ενώ παρατηρούσα τα μουνόχειλα της να πάλλονται και να ανοιγοκλείνουν ρουφώντας μέσα την ψωλή μου,δεν άντεξα και έχυσα.


Να σημειώσω και μερικά πραγματάκια που ξέχασα :

1) Η ΠΟΝΙΡΗ παλιοΒΟΥΛΓΑΡΑ ΤΣΑΤΣΑ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ. Δυο φορές έκανε απότομη αυξομείωση στην ένταση της μουσικής,σημάδι ότι η κοπέλα έπρεπε να εγκαταλείψει το δωμάτιο και αφού είδε ότι αυτό δεν πιάνει μετά ενόχλησε για τρίτη φορά φωνάζοντας αδιάκριτα(στην κοπέλα να τελειώνει) έξω από την πόρτα του δωματίου που γαμούσα.

2) Η κοπέλα δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά και τα αγγλικά της είναι λίγα.

3) Αν μου επέτρεπε το σύστημα στην εμφάνιση της κοπέλας θα έβαζα ένα γεμάτο 9!Εύχομαι κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 22, 2019
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
418
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, bourdeliaris82, dimi7064i και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (3) |
Δες όλες τις κριτικές