Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 155 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έχει τύχει ποτέ να πάτε σε κατάστημα και να νιώσετε οτι η κοπέλα πήγε μαζί σας επειδή σας γουσταρε και όχι γιατί δεν έχει επιλογή? Σας έκανε να νιώσετε άνετα με την κουβεντουλα και έδειξε ότι σας συμπαθεί?

Ε, λοιπόν, υπάρχουν αυτές οι κοπέλες, και υπάρχει και η Χριστίνα. Αναλύω:

Μετά από την μεσημεριανή καταδρομική στην Κωνσταντινουπόλεως που με άφησε με κενά στην απόλαυση, αποφάσισα να κατέβω Φυλής για μια περατζαδα.
Ανεβαίνω διδύμου και αφού έχω περάσει ένα έμπειρο μιλφ (Σόνια νομίζω) και Τζέσικα (μελαχρινό μονδελο,θα ξαναπάρω για να γράψω κριτική με ακρίβεια), παίρνω τις σκάλες για το 8α.
Η Τσα2 ανακοινώνει ότι δουλεύει η Χριστίνα (γνωστή στα καταστήματα τις περιοχής), και ταυτόχρονα σαλονάρει το μωρό:

Γύρω στο 1,66, τέρμα μαυρισμένη, όμορφο πρόσωπο, μαλλιά ως τον ώμο κατσαρομενα με τοστιέρα, στήθος 1αρι με υπέροχες ρώγες, λεπτή σιλουέτα, μακρυά πόδια και κωλαρα.
Το κερασάκι στην τούρτα: τριγωνακι ισοσκελές και όμορφα τριμαρισμενο πάνω από το μουνακι της.
Δίνω τα χρήματα και περνάω στο δωμάτιο.
Μετά από λίγο, έρχεται και η Χριστίνα με σκέρτσο και τσαχπινια! Ξαπλώνει μπρούμυτα και ανεβαίνω πάνω της. Την φιλάω στην πλατη, και όταν την σφίγγω λίγο πιο απότομα και δυνατά στην μέση βγάζει μια μικρή κραυγή.Γυρισμα και φιλάκια στο στήθος. Δεν τραβήχτηκε όταν κατέβηκα προς τα κάτω.. ωστόσο, επειδή δεν το κάνω, σταμάτησα λίγο πιο πάνω από τον αφαλό..
Οφείλω να πω ότι ήταν πεντακάθαρη και το μουνακι της όντως είναι για γλυψιμο...

Φόρεμα σκούφου στο ήδη σκληρό εργαλείο και παίξιμο πνευστου like no other. Δεν ξέρω αν είναι πιο καβλωτικο να βλέπεις το πρόσωπο της ή τον κωλο της κατά την διάρκεια της πίπας. Σήμερα διάλεξα να δω το μουνακι και τον κωλο της.
Τέρμα περιποιημένα και τα δύο, και για ακόμα μια φορά δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν εχωσα την γλώσσα μου σε αυτή την μουναρα. Κατά την διάρκεια της πίπας, το τουρλωνε και το έφερνε όλο και πιο κοντά στο πρόσωπο μου..

Δεν θα άντεχα για πολύ και την γύρισα για το κυρίως πιάτο. Αφού έβαλε λίγο σάλιο (τι κρέμες και μαλακίες ρε παιδιά!) μπήκα σε ιεραποστολικό. Δυνατή διείσδυση με μικρες κραυγές και τα πρόσωπα μας σχεδόν κολλημένα. Παρότι δεν το κάνω συχνά (παίζει να έχω φιλήσει μόνο Εβελίνα σε μαγαζί) έκανα κίνηση να την φιλήσω και τραβήχτηκε. Συνεχίσαμε στον ίδιο Ρυθμό με τα ίδια πράγματα.
Γύρισμα στα 4 με στήσιμο για σεμινάριο.
Η θέα αυτή είναι μαγική. Αν σκεφτείς ότι με 20ευρω γαμεις τέτοιο πράγμα, θα ξενερώσεις για όλες τις υπόλοιπες φορές που γάμησες κάτι κατώτερο.
Τέλος με την Χριστίνα από πάνω και εμένα να δίνω ρυθμό.

Δεν έβγαλα πολλά γιατί κατέθεσα και το μεσημέρι, αλλά τελείωσα και ηρέμησα.

Ντυθηκαμε, λίγο κουβεντα, ένα φίλη στο μάγουλο και έφυγε.

Σύνοψις:
Μιλάμε για κορμάρα και όσες φορές έχω περάσει (περίπου 2 και η σημερινή), έχει πάντα την ίδια όρεξη. Παρότι έχει αρκετή εμπειρία στο επάγγελμα, το σώμα της παραμένει λες και ξεκίνησε πριν από ένα μήνα. Χρειάζεται να εχεις επαγγελματισμό για να βγάζεις τέτοια καυλα στο δωμάτιο.
Σίγουρα θα ξαναπεράσω με το Χριστινάκι.

Και πάλι, καλό καλοκαίρι συναγωνιστές μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2019
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
421
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, spor48, Kerveras και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού