Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 158 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μεγάλη Δευτέρα.

Η Βερόνικα είναι σαραντάρα, καστανή, καλά διατηρημένη, συνηθισμένο σώμα χωρίς παραπάνω κιλά, μέτριο ύψος, βυζί 2άρι φυσικό, απαλό δέρμα, καλοσυνάτη, τρυφερή, μειλίχια, προσηνής, ευπροσήγορη.
Πρόκειται για σπερματοδέκτη που κάποτε τον γαμούσα συχνά, ενώ τώρα πια την επισκέπτομαι αραιά και που. Από τη μια την έχω βαρεθεί, από την άλλη έχει κάποια αξία και την τιμώ περιστασιακά.

Τις πόρνες των μπουρδέλων τις κατανέμω σε τρεις κατηγορίες::

Η πρώτη και καλύτερη κατηγορία, είναι εκείνες που οι τσατσάδες αποκαλούν «τσάμπα πουτάνες».
Νεαρές που δοκιμάζουν την πορνεία, αλλά δεν αντέχουν και εγκαταλείπουν μετά από λίγες μέρες, βδομάδες, ή μήνες.
Επιστρέφουν στο χωριό τους με μερικά κατοστάρικα και παντρεύονται κάποιον συντοπίτη τους.
Κάποιες τις απωθεί το ψυχολογικό – αισθητικό: Δεν αντέχουν να τις γαμάνε τύποι με φάτσα κροκόδειλου που ζέχνουν τραγίλα.
Άλλες δεν αντέχουν το λεγόμενο «πρήξιμο» (και πάλι ορολογία τσατσάδων). Το πρήξιμο σημαίνει το πώς καταντούν τα μουνιά τους, μετά από αλληλοδιαδοχικές εκσπερματώσεις δεκάδων ψωλών ποικίλης διατομής, μήκους και σφοδρότητας διείσδυσης.
Οι πόρνες – νεοσσοί ξεχωρίζουν όταν περιφέρονται στο χώρο αναμονής και επιδείξεων.
Κάποιες έχουν φανερή αμηχανία, χαμηλωμένο βλέμμα, αδέξιες κινήσεις.
Άλλες προσποιούνται ότι είναι άνετες και αεράτες, ωστόσο τις προδίδουν τα μάτια τους που είναι γυάλινα. Κοιτάζουν, αλλά δεν βλέπουν, ενώ η αναπνοή τους είναι κοφτή και γρήγορη.
Η ηδονική κορύφωση έρχεται στο χώρο συνουσιών, όπου εκείνη δεν μπορεί να φορέσει την καπότα στην ψωλή του μπάρμπα, ενώ εσύ μυρίζεις τις ορμόνες του άγουρου θηλυκού, χουφτώνεις τους σφριγηλούς του μύες, χώνεσαι στο στενό μουνάκι, κι εκείνη αποστρέφει το βλέμμα της με απόγνωση…
Τότε εξάπτονται μέσα σου ποταπά ένστικτα που παραπέμπουν σε βιασμό – παιδεραστία.
Αυτές οι περιπτώσεις είναι τυχερά λαχεία.

Η δεύτερη κατηγορία είναι εκείνες που εκδίδονται επί σειρά ετών, τις βρίσκεις σχετικά εύκολα σε κάποιο από τα μπουρδέλα, είναι ελκυστικές, διαθέτουν εμφάνιση και τρόπους.
Το θέμα με αυτές, είναι ότι τις γαμάς μερικές φορές και μετά τις βαριέσαι, αφού κατά τη διάρκεια της συνουσίας ακολουθούν την ίδια μανιέρα και καταντούν προβλέψιμες και επαναλαμβανόμενες.
Ωστόσο, επειδή είναι επίλεκτες και διακεκριμένες, εξακολουθείς να τις επισκέπτεσαι σε αραιά χρονικά διαστήματα, αλλά δεν αντέχεις να τις γαμήσεις ξανά, αν δεν περάσουν βδομάδες ή μήνες.
Σε αυτήν την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται η Βερόνικα.

Η τρίτη κατηγορία είναι παράγωγο της δεύτερης.
Πρόκειται για πόρνες που τις γαμάς περιστασιακά σε βάθος 10 – 20 ετών και τελικά αναπτύσσεις κάποιου είδους οικειότητα και επικοινωνία.
Κάποιες από αυτές, με τα νιάτα τους να κοσμούν τα παρελθόν τους, όταν συνειδητοποιούν ότι πλέον δεν σε ηδονίζουν και φοβούνται ότι είναι πιθανόν να μη σε ξαναδούν, τότε σου στήνουν μουνί χωρίς καπότα.
Αυτή η εξέλιξη συνήθως αναπτερώνει πρόσκαιρα την ηδονή και το ενδιαφέρον. Μετά από κάμποσα γαμήσια, τις βαριέσαι κι αυτές, αφού τα μουνιά τους είναι σαν το φρέαρ του Ιακώβ, ξεχειλωμένα, χωρίς κολπικά υγρά, ταριχευμένα, ενώ οι ίδιες χασμουριούνται όταν τον έχεις μέσα τους.

Γενικότερα, το θέμα με τα λαϊκά πορνεία του 10ρικου – 20ρικου, είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις βγαίνεις από το μπουρδέλο με κάποια δόση ανηδονίας.
Είσαι σαν να έφαγες ορεκτικό και αναζητάς το κυρίως γεύμα. Βλέπεις μια φούστα στο δρόμο και θέλεις να γαμήσεις πάλι, οπότε είτε πας ξανά σε μπουρδέλο, είτε γαμάς τη γκόμενά σου ή τη γυναίκα σου, είτε πας σπίτι, τραβάς μια μαλακία και κοιμάσαι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 18, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Οξαποδω
Ανώτερος
Εγγραφή:
19 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
11.297
Πόντοι:
9.477
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The Saint*, Kavouras13, kalosmylos και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού