Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 111 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Απογευματινές καύλες και ξεκίνησα για το αγαπημένο σπιτάκι με τα κόκκινα φώτα. Δύο κορασίδες όπου την μία την έχω τιμήσει και αξίζει όπου έβαψε και το μαλλί ξανθό (Χριστίνα) και η άλλη μία κοντούλα όπου με κέρδισε με την όμιλια της ονόματι Νέλλη ντυμένη σαν POKEMON.

Δίνω το μπλε και μπαίνω. Έρχεται η Νέλλη με ένα πορτοκαλί φόρεμα όπου έρχεται στο κρεβάτι. Αρχίζει τα δικά της σε κοντινή απόσταση . Χαιδέματα και τα ψεύτικα οοο οουυυυυ βογκητά όπου άρχισε η πρώτη ξενέρα. Με πλησιάζει και στο πρόσωπο και παθάινω νίλα μεγάλη. Δόντια κατάμαυρα όπου φάνηκε και η σιδερούρα στα πίσω δόντια. Μιλάμε χάλια κατάσταση. Αρχίζει μέτρια πίπα όπου έκλεβε (σταμάταγε και σηκωνόταν) και άρχιζε τα ψεύτικα βογκητά και έκλεβε αρκετά. Προσπάθησα να πιάσω βύζους όπου ήταν πεσμένα (η κοπέλα πρέπει να είναι γύρω στα 35) και φαίνεται έχει παιδί ξεκάθαρα και με δεξιοτεχνία άλλαξε στάση 'ωστε να μην πέφτει χούφτωμα. Κώλος ανύπαρκτος!!!!! Πως να καυλώσω ο μαύρος;;;

Χείλια σιλικονάτα όπου μύριζε το πετρέλαιο από χιλιόμετρα. Γενικά επιδεικνύει τα βυζιά της αλλά μην μπερδεύεστε φίλοι συναθλητές. Το σώμα είναι πολύ μέτριο με κοιλίτσα όπου φαίνεται. Με τα πολλά της πιέζω το κεφάλι ώστε να αρχίσει το deepthroat και βγήκε δόντι όπου και πόναγε.

Νευριάζω και με τα πολλά την γυρνάω σε ιεραποστολικό για να έχω θέα. Αρχίζω να ρίχνω το γνωστό θεοφοβούμενο αστραπόβροντο ώστε να την ξεσκίσω με τα πολλά που μου έσπασε τα νεύρα. Εκεί άρχισε πάλι τα βογκητά πόνου και τις γκριμάτσες όπου φάνηκε ότι ήθελε να με διώξει.

Μιλάμε πολύ ξενέρα. Η γκόμενα δεν είχε δουλέψει πολύ εκείνη την μέρα καθώς πήγα νωρίς και δν άντεχε καθόλου το γαμήσι. Η γενική εικόνα ήταν ότι η καθαριότητα της μπάζει λίγο (σπυριά στα βυζιά) και άλλα που δεν θέλω να επεκταθώ. Έμπειροι συναθλητές θα καταλάβουν. Ευτυχώς που ήμουν πολύ καυλωμένος και δεν πήγε στράφι το 20αρικο. Εκτός ότι απο συναγωνιστές καθώς περίμενα βγήκε στο 5λεπτο που νόμιζα ότι σε απογειώνει στο σεξ αλλά διαψεύστηκα τελείως. Αν θέλετε απλά σεξ λόγω ανυπέρβλητης καύλας την συστήνω αλλιώς με τπτ.

Έφυγα τρέχοντας. Υπάρχουν κοπέλες στην φυλής όπου έχω πάει τέλος της βάρδιας που είναι κουρασμένες με καλύτερη πίπα και αντοχές ώστε να σε ευχαριστήσουν. Προσωπική μου άποψη. Ίσως έπεσα σε δύσκολη μέρα αλλά δν ξέρω αν θα της δώσω 2η ευκαιρία.

Αυτά από μένα και καλά γαμήσια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νέλλη
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , perseas, Μινώταυρος 45 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2020
Την ξερω. Την εχω γαμισει. Πρεπει ναναι γυρω στα 35. Εχει ωραια βυζια και κοιλιτσα απο παιδι. Δινει γλωσσοφιλα. Στο κατω πηγες? Ποιες ηταν?
29 Οκτωβρίου, 2020
Είσαι απίστευτος. Έχεις κοπέλα πιτσιρικα είσαι 45 και δίνεις γλωσσοφιλα σε μια με κατάμαυρα δόντια που παίρνει πιπα σε κατουρημενες ψωλες Πακιστανών. Είσαι απίστευτο τυπακι!!! Άννα και Νελλυ.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 201520
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2