Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 111 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μεταμεσονύχτια συνάντηση με την Κριστίνα που είχα σταμπαρει σε προηγούμενη επίσκεψη μου. Είναι λεπτή ρωσίδα μιλφ βαμμένη ξανθιά με σπασμένο πρόσωπο και σώμα. Σίγουρα έχει παιδί. Δίνω το μπλε και μπαίνω. Ξαπλώνω και σε λίγο έρχεται. Γδύνεται και μου δείχνει το νερουλιασμένο στήθος που ορμάω και το γλύφω. Καθαρίζει το μανιτάρι και αρχίζει ακα πίπα. Μονότονη και σταθερή με χέρι. Το χέρι πήγαινε και στα μπαλάκια. Μετά ιεραποστολικό, όπου έβλεπα τις βυζάρες της να κρέμονται δεξιά και αριστερά και να τις μαζεύω με τα χέρια μου. Η κοιλιά της ξεχειλωμένη από γέννες. Μετά τον βγάζω, μου το παιζει λίγο και κάνω κατάθεση στα βυζιά της. Μερικά πήγαν και στο στόμα της αλλά δεν είπε τίποτα. Η συνάντηση δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο και δεν θα επαναληφθεί. Η κοπέλα έδειχνε ζήλο, προσπαθούσε να με ικανοποιήσει, παρότι βγήκε από άλλον συναγωνιστή. Απλώς δεν είναι του γούστου μου. Δεν επεδίωξα να την φιλήσω διότι δεν μου έβγαινε. Πρωκτικό δεν είχε στο πρόγραμμα. Λίγα αγγλικά ξέρει και με κινήσεις καταλάβαινε τι θέλω. Μετά κοιμήθηκα σαν πουλάκι.'Ηταν ένα τυπικό γαμίσι να φεύγουν τα χοντρά, για να κοιμηθούμε ήρεμα, που δεν αξίζει να επαναληφθεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2020
Όνομα κοπέλας
Κριστίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
922
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The Keeper, panagos7, Ημεδαπος και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Αυγούστου, 2020
Το ότι βγήκε από άλλον και ίσως δεν πλύθηκε είναι επικίνδυνο, πόσο μάλλον τώρα με την πανδημία του κορονοϊού.
29 Αυγούστου, 2020
Αγαπητέ συμπολεμιστή σχεδόν καμιά δεν πλένεται, λόγο χρόνου και όχι μόνο κανονικά στο ακαποτο πρέπει να κάνει γάργαρες με τα συνηθισμένα betadin dactarin hexalen κλπ κλπ σιγά μην δίνουνε και λεφτά για αυτά αλλη αλλη και τρισαλλη και μου κουρεψαν το μαλλι και μου το κάνανε γουλί ... ...... σε εμάς μας μην τύχει κάνας ερπητοιος και τίποτε άλλο χειρότερο ( ηπατίτιδα c !!!!! για δες πως κολλάει και μετά μου λες ....), άρα πόσες καθαρίζουνε το στήθος τους απο το γλείψιμο του προηγούμενου ? μου έτυχε να γλείψω βυζο και να έχει γεύση τσιγάρου... από κει να καταλάβεις και φημιζόταν η ΒΟΡΕΙΑ ....κοπέλα για την καθαριότητα της .... ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗ.
B
black007
02 Σεπτεμβρίου, 2020
Η Καρολίνα η ξανθια με μεγαλα βυζια, στο Φειδιπιδου 11, κάθε φορα που την γαμαγα και μου επαιρνε ακα πιπα πλενοταν. Το ξερω γτ οταν την φιλαγα. το στομα της μυριζε listerin. Δυστυχως σταματησε το επάγγελμα. Πολύ ωραιο 20 χρονο ξανθοπουτανο που πάντα εχυνα στο στομα της. Αρα φιλε μερικες πλένονται απο τον προηγούμενο.
03 Σεπτεμβρίου, 2020
Κανονικά θα έπρεπε να πλένονται,ειδικά αυτή την περίοδο.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4