Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 197 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Χρωσουμενη κριτικη στη Μπαρμπορα. Την ξερουμε οι περισσοτεροι απο διαφορα σπιτια. Τελευταια κατικοεδρευει Λιοσιωνκαι περιξ. Απογευματακι και περνωντας Λιοσιων χτυπησε ενα καμπανακι στα κατω διαμερισματα. Στροφη και εισοδος στο επανω διαμερισμα. Εγω κι αλλοι δυο. Βγανει η δικια σου ολο ναζι και με το στριγκακι της κανει τις τσαχπινιες της και εδω αρχιζει η τυχη μου! Ο ενας ρωταει ποσο (ξανα) κι ο αλλος κατι για προγραμμα. Στο λεπτο μεταβολη κι οι δυο κι εξω! με κοιταει χαμογελαω βγαζω το μπλε και προχοραω για το δωματιο. Μπανει πισω μου με κατι γαλλικα για τους τυπους που εφυγαν.
-ο μαλακας ολο ερχεται ρωταει και φευγει!! Κι αλλος κουφος ειναι η μαλακας κι αυτος! ολο μαλακες εδω.... μαναρι μου τιθα σου κανω σημερα?
-δεν ξερω ελα και θα δουμε
-μαλακες ακομα δεν ξεκινησα και ηρθαν...
Λεω μεσα μου σεφτε θα κανω!! (εδω πεφτει καταχθονιοχαμογελο γερο λαδα με τριψιμο χεριων ....ΚουλΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο χεχεχεχε). Χουφτωνει και φευγει. Στο διλεπτο νατη ..ωπα λεω δεν εχω γδυθει ακομα. Ερχεται κι αρχιζει να βοηθαει στο γδυσιμο. Στο τελος πιανει το πουτσο τον κοιταει τον μυριζει σηκωνει ματια.
-ωραιος ειναι και εσυ επλυνες πριν ερθεις ..εεε?
-ε ναι καυλα μου τι ετσι θα ερχομουν?
Απο τον πουτσο λοιπον σαν ειχε λουρακι στο κρεβατι. καθεται κι εγω ορθιος. Αρχιζει να τσιμπουκωνεται μονη της (χωρις προφυλ.) βλεπει οτι γρηγορα εγινε πετρα και αρχιζει να τον τριβει- παιζει στα βυζια και να με κοιταει και να τον ξανα γλυφει. και ξανα μανα το ιδιο. Λεω ωπα θα χυσω ετσι και την σπρωχνω να ξαπλωσει. και την πλακωνω στο γλυψιμο. Μια μουνι μια κωλοτρυπις. Μυρωδατη.. μαλλον απο ντουζακι. Καποια στιγμη σπρωχνει κεφαλι δυνατα προς τα μεσα. Καταλαβα λεω εγω θα πληρωσω τα σπασμενα. Εκανε κατι κουλα μουγκρητα με σπρωχνει και ξανα μανα στην πιπα. Βαζει καποτα και με τραβαει πανω της. Τον βαζει μονη της και κλειδωνει ποδια στα νεφρακια.
-γαμα με πουστη ...Κατσικογάμης
και χωνει και μια σφαλιαρα στο στηθος! Ωπα λεω νατααα μας! Σπρωχνω κανα πενταλεπτο ωπου ξεκλειδωνει η κορμοψαλιδα και της λεω γυρνα .. ηρθε η ωρα σου! Γυρισε στο πλαι και ανοιξε το ενα κωλομερι. Α μαλισταααα λεω ετσι θες? δεν χαλαω χατηρια. Μπηκα κωλο και δεν σταματησα μεχρι που εννοιωσα οτι χυνω. Τραβηχτηκα κι εβγαλα καποτα γυρσιε γρηγορα και το εβαλε στα βυζια δεν προλαβαε πανω απο τρια τεσσερα παιξιματα και αρχισα να χυνω. Βρηκα βυζια και αφου ειδε οτι εχυνα ακομη ειπε να παρει μεζε. Εγλυψε τα δυο τελευταια βολια! Στομα και χαμογελο. Ξαπλωσα ιδρωμενος (περνανε τα χρονια)αυτη σηκωθηκε στο νιπτηρα για τα χοντρα. Ηρθε κουρνιασε και αρχισε τα περι ... μαλακας δεν ξερει Μπαρμπορα και δεν ξερει τι κανει προγραμμα. κ.λ.π κ.λπ. Λεω ναι καβλα μου δεν ξερουν τι χανουν!!
Σηκωθηκαμε μου εσκασε νεα φιλι στο μαγουλο ευχαριστω κι εφυγε. Στη εξοδο με περιμενε και μου προσφερε κατι σοκολατακια! Ελα ρε λεω αυτο ειναι σερβις! Αμα ειναι να πληρωνω τετοια σπασμενα ... ας ειναι θα θυσιαζομαι συνεχεια! Μαγκες ναστε καλα που φυγατε και μπηκα εγω! να συνεννοηθουμε να το κανουμε κι αλλου!!!Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
dionisiakos
Μέγας
Εγγραφή:
5 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
737
Πόντοι:
4.530
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Marcus77, toufekalevris, Kostas99 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού