Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 199 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλημέρες! Πήγα σήμερα μετάξι μετά από τη χτεσινή Θεομηνία. Τα μισά ήταν ανοιχτά τ άλλα όχι, κανά 2-3 καλές περιπτώσεις που χα σταμπάρει δεν δούλευαν και έτσι μιας και ήμουν μια στάση διαφορά με το μετρό πήγα για πρώτη φορά Μπάρμπαρα Βέργας 6! Πήγα από αυτά που έχω διαβάσει και πέρα ότι συμφωνώ πέρα για πέρα θα σας πω και τη δική μου προσωπική εμπειρία.
Πάω και βλέπω 2 50 χρονους πάνω κάτω (δεν κάθισαν) και την Μπάρμπαρα να χει 2 δωμάτια πριν από μένα. Δεν πτοήθηκα έδωσα το μπλέ και περίμενα δωμάτιο. Στο διάδρομο ακουγόταν συνέχεια το πέρα δώθε από τα πορνοτάκουνα και μετά από κανά 10λεπτο στο περίπου μπήκε και σε μένα! Έχει πολύ επιθετική και συνάμα κάπως γλυκιά προσέγγιση! Με καβάλησε καθήμενη στο θώρακά μου, μου έπιασε κάπως αυταρχικά τη φάτσα, περιεργάστηκε τα γένια μου, τα ταττού στα χέρια μου, έφαγα καλό χούφτωμα (το χω το κορμάκι μου ο κερατάς), σε ψυχολογεί καλά και εμένα μου μίλησε και λάγνα και "άγρια"/καυλωτικά όχι σαν να τανε η Αλίκη στο ναυτικό. Πεντακάθαρη, εξαιρετικό τσιμπούκι, μουνί κώλος με εξαιρετικές τοποθετήσεις/στάσεις, ΠΟΛΥ πρόστυχο βλέμμα κατά τη διάρκεια του ματσουκώματος. Πριν φύγει και καλό σόσιαλ και κάποια φιλάκια. Ούτε βιάστηκε να φύγει ούτε τίποτα. Εμφανισιακά μου θύμισε κάτι από το ΚΑΛΟ mifl next door που άμα το καταφέρεις να σου κάτσει πας και ανάβεις μια λαμπάδα στο ύψος σου. Μέτρια στο ύψος, ωραία σιλουέτα, όμορφα κανονικά προς μεγάλα στήθη, οραίο κωλαράκι που στα 4 έχει πανέμορφη θέα. Πρόσωπο με σκληρά χαρακτηριστικά στα μάτια μου μέτριο προς καλό! Αν είχε και πιο μεγάλο καθρέφτη το δωμάτιο θα ταν ΚΟΡΥΦΗ! Από δω και πέρα η Μπάρμπαρα θα ναι "η Ava Devine των φτωχών" άρα και η δική μου!
Ετσι όπως είναι ο οίκος και η Μπάρμπαρα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΦΥΛΗΣ που έχει γίνει η Μέκκα της κοροϊδίας και της ξεπέτας. Την προηγούμενη βδομάδα πέταξα ένα μεροκάματο στη Φυλής και χτες με φίλο που ήμουν ήταν και αυτός γουλιά (μπύρα) και καντήλια! Α σιχτίρ δηλαδή! Καλή Κυριακή και καλή βδομάδα να χετε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2019
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπαρα
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
89
Likes:
10.076
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 covit19, toufekalevris, tsoulou77 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2019
'σ' ωραίος......EvilPlasma Προσκύνημα
Καπέλο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1