Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κατέβηκα στους δρόμους της αμαρτίας με σκοπό να βρω κάποια bbw νταρντανοκωλάθρα. Περπάτησα σε Φυλής, Αχαρνών, Πιπίνου μπαίνοντας σε διάφορα τσαρδιά και διαπιστώνοντας ότι το επίπεδο ήταν τόσο τραγικό που έκανε τη Σπιναλόγκα να φαντάζει gntm. Κατέληξα με τα πολλά αποκαμωμένος στο Διδ.22 που πλέον έχει γίνει πολυχώρος βλέποντας τα προσφερόμενα τεμάχια. Επέλεξα στο τέλος τη Ραμόνα γιατί δεν είχα όρεξη να τσαρκάρω μπαινοβγαίνοντας στα σπιτάκια σαν πεινασμένος ερημίτης.

Εμφάνιση Ραμόνας: Skinny πιπίνι με έξυπνο μουτράκι και μικροσκοπικό κωλί που τον ένα γλουτό του κοσμεί ένα τατουάζ με τη μούρη μιας γάτας (!). Στο δωμάτιο μπήκε πρόσχαρη, χορεύοντας. Συνεννόηση στην αγγλική οπού διέκρινα μια εσάνς ρουμάνικης αξάντ και ας μου είπε ότι είναι από Ρωσία (Πουτανιές στην πουτάνα;). Πίπα σεμιναριακή εφάμιλλη της φήμης του δρόμου, υγρή, βαθιά, χωρίς δόντι. Η κοπέλα μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα και να αφήσει εποχή. Στήσιμο στα τέσσερα και λυσσαλέο κούνημα της λεκάνης της πάνω στον πούτσο σαν να μην υπήρχε αύριο, όχι απλά παίρνει πρωτοβουλίες αλλά σου αλλάζει τον αδόξαστο.

Συμπερασματικά η Ραμο(υ)να είναι γεννημένη πουτάνα και το γουστάρει τρελά. Προτείνετε σε skinny πιπινολάτρες, Κάγκουρες, μύστες που αρέσκονται σε γρήγορες στροφές και κατεβάζουν πέντε ρεντ μπουλ στην καθισιά τους.

Την Καλησπέρα μου Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2019
Όνομα κοπέλας
Ραμόνα
Υπηρεσίες
abelo7979
Ανώτερος
Εγγραφή:
11 Φεβ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
82
Likes:
2.338
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 spirtoulis(2), partouzaboy, Onlylove και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Δεκεμβρίου, 2019
 Προτείνετε σε skinny πιπινολάτρες, Κάγκουρες, μύστες που αρέσκονται σε γρήγορες στροφές και κατεβάζουν πέντε ρεντ μπουλ στην καθισιά τους.

ΠροσκύνημαΝαι!ΠροσκύνημαΝαι!
Έκλαψα πραγματικά με την περιγραφή φίλε, respect!ΠροσκύνημαΝαι!
Πρέπει να το δοκιμάσω το κορίτσι καθώς εμπιπτω σε όλες τις κατηγορίες.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1