Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 59 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είχε καιρό να μου συμβεί, μια επαγγελματική επιτυχία ωστόσο με ώθησε να κάνω αυτό το μικρό συμβολικό δώρο στον εαυτό μου περιδιαβαίνοντας το ιστορικό αμαρτωλό τρίγωνο (φυλής-ομόνοια-μετάξυ) για να αφουγκραστώ κάθε αισθαντική πτυχή αυτής της γλυκιάς παρακμής, αφήνοντας το ένστικτο να με οδηγήσει από μόνο του. Είχα συγκεκριμένα γούστα και βίτσια, να ξεκινήσω μια τσιμπουκοδρομεία από τα ελαφρά βάρη (chybby) περνώντας στα μεσαία (bbw) και φτάνοντας στα υπερβαρέα (ssbbw).
Από το νου μου σαν στιγμιότυπα πέρασαν κομμάτια της μακράς μπουρδελοκαριέρας μου που συμπυκνώθηκαν στο άσμα του Καρρά που έβγαινε από τα μεγάφωνα του Ρεμούνδου 21 (Τα καλύτερα ταξίδια τα χω κάνει στα σκουπίδια!). Στο ακριβώς απέναντι μαγαζί το ραντάρ χτύπησε το πρώτο κόκκινο. Νάντια (αν δεν με απατά η μνήμη), πιπίνι γάλακτος εκ Ρωσσίας με πονηρό, νόστιμο μουτράκι, μικρά βυζιά και πεταχτό κωλαράκι. Στα όρια του chybby (εδώ ο τίτλος της κριτικής BBW είναι παραπλανητικός) με όμορφη μπεμπεδίστικη επιδερμίδα.
Η Νάντια αποδείχτηκε τιμιότατη πορνοεργάτρια πριν καν μπει στο δωμάτιο, από τους θερμότατους αποχαιρετισμούς των προηγούμενων πελατών τους οποίους ανταπέδιδε. Στην κλίνη εισήλθε γυμνή τρίβοντας τα μικρά βυζάκια στο στόμα και τα αρχίδια μου. Ο ρυθμός της ήταν χαλαρός χωρίς να προδίδει άγχος και βιασύνη κοινώς ο επαγγελματισμός της άριστος. Πίπα σεμιναριακή και αλλύπητο, παρατεταμένο σφυροκόπημα στα τέσσερα χωρίς να διαμαρτυρηθεί με αληθοφανείς κραυγούλες. Όταν στο στο τέλος τη ρώτησα αν την κούρασα μου απάντησε με χαμόγελο ότι αντέχει από τέτοια και αποχώρησε από το δωμάτιο με ένα σταυρωτό φιλί και λίγο πουτανίστικο νάζι.
Κλείνοντας για το κορίτσι να πως το εξής. Ακόμη και ο χειρότερος αγαπούλης γνωρίζει ότι αυτές οι κοπέλες κάνουν πρωτίστως μια δουλειά. Όταν ωστόσο αυτή γίνεται με ευγένεια και όρεξη τα συναισθήματα είναι πολύ διαφορετικά από περιπτώσεις αγγαρείας και καταναγκασμού. Αυτό νομίζω μπορούν να το καταλάβουν οι περισσότεροι συναγωνιστές και να το εκτιμήσουν δεόντως Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 20, 2019
Όνομα κοπέλας
Νάντια
abelo7979
Ανώτερος
Εγγραφή:
11 Φεβ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
82
Likes:
2.338
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 darktranquillity, Πρυτανης, terrys1 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού