Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 155 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεν επισκέπτομαι συχνά μπουρδέλα άλλα είχα πληροφορία από φίλο-συμπολεμιστή ότι στην γνώση αλυσίδα των μοντέλων έχει προσγειωθεί ένας άγγελος όποτε είπα "ας πάω να ρίξω μια μάτια τουλάχιστον και βλέπουμε..."

Όταν είδα την Λίζα στο σαλόνι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι αυτή η κοπέλα έπρεπε να ήταν στο Hollywood και όχι στο μπουρδέλο,ήταν σαν να έχει ξεπηδήσει από την παλιά τηλεοπτική σειρά "Τα κόκκινα παπούτσια".Ψηλή με πολύ μακριά πόδια,κωλαρα που κοιτάει το νταβάνι,χωρίς κανένα ίχνος κυτταρίτιδας,μικρό νεανικό στήθος και φοβερό πρόσωπο με πανέμορφες ματάρες,δεν πρέπει να είναι πάνω από 20 χρόνων,Ρωσιδακι.

Καθότι νέα στον χώρο,νέα στην ηλικία και μουνάρα δεν περίμενα ότι θα μου κάνει και τίποτα παπάδες μέσα στο δωμάτιο,αλλά μόνο και μόνο για την εμπειρία ότι γάμησα ένα τέτοιο μουνί,αποφάσισα να περάσω...


Το δωμάτιο πολύ ωραίο,καθαρό και το κρεβάτι ήταν άνετο,μεγάλο.


Μετά από λίγο μπήκε μέσα και η τύπισσα,έβγαλε το συνόλακι που φορούσε και πήγε κατευθείαν να μου φορέσει το προφυλακτικό με ένα ύφος λες και θα μου πατούσε εμβόλιο.Την σταμάτησα πριν προλάβει να μου το φορέσει και έπεσα επάνω της,προσπάθησα να την φιλήσω για να ζεστάνω κάπως την ατμόσφαιρα αλλά μάταια διότι γλωσσοφιλα δεν δίνει με τίποτα.

Σε αυτό το σημείο σκέφτηκα να της ρίξω ένα καλό γλύψιμο μήπως και ξεκλειδώσει γιατί ήταν κάπως μαγκωμένη.

Έτσι της άνοιξα σιγά-σιγά τα πόδια και έσκυψα στο μουνάκι της.Μικρό μουνάκι,πεντακάθαρο,με μικρά ροζέ μουνόχειλα και μια υπέροχη κλειτορίδα,που θέλεις να την φας. Άρχισα να της το γλείφω σε όλα τα μήκη,βάθη και πλάτη,ήταν σκέτη ζάχαρη.Μετά από λίγο το μουνί της ήταν ζεστό,είχε γίνει μούσκεμα και άρχισε και αυτή να κουνάει την λεκάνη της κάπως κυκλικά για να καυλώσει πιο πολύ,βγάζοντας ταυτόχρονα μικρά αληθινά βογγητά.

Εφόσον είδα ότι η κατάσταση είχε ζεσταθεί,της είπα να περάσει λάστιχο,την έβαλα να πατήσει με το ένα πόδι στο κρεβάτι και το άλλο στο πάτωμα και την πήρα πισωκολλητο,το μουνάκι της ήταν στενό.Μετά ξάπλωσα στο κρεβάτι και την έβαλα από πάνω με πλάτη προς τα εμένα,εκεί ήταν όλα τα λεφτά,κουνούσε την λεκάνη της με τέτοια ακρίβεια,χάρη και πολύ ανάλαφρα.Σε αυτή την στάση και ενώ παρατηρούσα τα μουνόχειλα της να πάλλονται και να ανοιγοκλείνουν ρουφώντας μέσα την ψωλή μου,δεν άντεξα και έχυσα.


Να σημειώσω και μερικά πραγματάκια που ξέχασα :

1) Η ΠΟΝΙΡΗ παλιοΒΟΥΛΓΑΡΑ ΤΣΑΤΣΑ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ. Δυο φορές έκανε απότομη αυξομείωση στην ένταση της μουσικής,σημάδι ότι η κοπέλα έπρεπε να εγκαταλείψει το δωμάτιο και αφού είδε ότι αυτό δεν πιάνει μετά ενόχλησε για τρίτη φορά φωνάζοντας αδιάκριτα(στην κοπέλα να τελειώνει) έξω από την πόρτα του δωματίου που γαμούσα.

2) Η κοπέλα δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά και τα αγγλικά της είναι λίγα.

3) Αν μου επέτρεπε το σύστημα στην εμφάνιση της κοπέλας θα έβαζα ένα γεμάτο 9!



Εύχομαι κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 22, 2019
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
418
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, bourdeliaris82, dimi7064i και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Απριλίου, 2019
Μην ξεχάσουμε να την προτείνουμε για τα 0scar της φούτσας. Κουλ
27 Απριλίου, 2019
Την-ε Μεγάλο χαμόγελο κάβλωσες τη πουτανίτσα τύπε, με το γλείψιμο Γλώσσα στο μελωμένο μουνάκι.
θα πάω κι εγώ να γευτώ το μέλι του μουνιού της....Έρωτας

ΠροσκύνημαΝαι!Ναι!
29 Απριλίου, 2019
Μάλλον έκανες κάποιο λάθος στη διεύθυνση του σπιτιού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3