Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ειχα καιρο να κατεβω στην περιοχη με ευκολο παρκαρισμα εξω απο το μαγαζι λόγω της ώρας 11.00 . Αφου μπηκα στα δυο πρωτα και δεν εντυπωσιαστικα μπηκα σε αυτο οπου βγηκε στο σαλονι το ψηλο ομορφο μιλφ Σόνια η υπηρετρια το πρόγραμμα ακ και κουλουρι στα 20 .Η σόνια ειναι παλια γνωριμη απο πολλα στεκια όπως το Βεργας 6α, με βυζαρες πιασιματα στην κυριολεξια ο ορισμος της γυναικαρας αλλωστε κανενας δεν διαφωνει για την καυλα που εκπεμπει η συγκεκριμενη μιλφ Ρωσιδαρα.
Καινούργια λοιπον δοκιμή με την ιέρεια του σεχ ετσι μπουκαρα στο δωματιο στο βαθος που ειναι ησυχο. Μετα απο λιγο ηρθε στο δωματιο και καθησε διπλα μου λιγα χαδακια στο σωμα μου αφου ξαπλωσα και ξεκινησε να με τριβει με της βυζαρες της φτανοντας στο ευαισθητο μερος του κορμιου μου οπου τον εχωσε μεσα και τον ετριβε κανοντας ενα καλο ισπανικο που σε ανεβαζει σε επίπεδo stydio. Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!:rockonΜετά εκανε την διαδικασια καθαρισμου με μωρομαντιλα και αρχισε μια ελευθερη πιπα αργη και βασανιστικη στην αρχη και βαθεια αργοτερα καταπινοντας τον. Για δαχτυλα και γλωσσοφιλα δεν γινετε λογος δεν κανει με τιποτα ειναι αυστηρη στο προγραμμα της, μαλιστα εκνευριστικο ειναι το γεγονος ότι δεν θελει καθόλου αγγιγμα στο κεφάλι της και γενικα προσπαθει να σε οδηγήσει αυτή στους ρυθμούς που επιθυμειΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Χυσιμο στο στομα και στης βυζαρες ισπανικη 69 και κωλος ειναι το κυριως πιατο της. Ολα τα αλλα ειναι σβησμενα στο μενου. Ξεκινημα με ιεραποστολικο και τελος στα τεσσερα με εισοδο στο κωλί της αργα στην αρχη και μετα σε γρηγορους ρυθμους ανεβαζοντας στροφες βεβαια να πω την αληθεια οταν της ζήτησα το κουλούρι της λίγο δυσανασχετισε προσπαθώντας να με οδηγήσει σε δρόμους στοματικου. Τέλος ηρθε το μοιραιο οπου βιαστικα μου εδωσε μωρομαντιλο χαιρετισε χωρις να πει κατι αλλο. Γενικα ειναι εμπειρη ιέρεια αλλα με πολλα αρνητικα στην συμπεριφωρα ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης ενδεικνιεται σε οσους θελουν ενα καλό στοματικο και δεν ενδιαφερωνται για την συμπεριφορα της . Ελπίζω να βοήθησα τους συναφωνιστες με την κριτική μουΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σόνια
ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
3.567
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntountaras, Οξαποδω, gkan83 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού