Βαθμολογίες αξιολογητών

85 κριτικές με τη λέξη
230 κριτικές
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.8(230)
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.9(230)
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.4(230)
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.9(230)
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.8(230)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στην καταχώριση
85 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Διάταξη
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Παρασκευή απόγευμα στη 2η βάρδια και ήταν στοχευμένη μετά από “πληροφόρηση” ποστ μέλους του σάιτ ότι δουλεύει καινούργιο ξανθό πιπίνι!!! 19-20 ετών με φούλ πρόγραμμα πλην πρωκτικού και αυταρχικού …
Κατέβηκα τα σκαλάκια χτύπησα το κουδούνι και η υπηρεσία γεμάτη υπερηφάνεια μου είπε να περάσω να καθίσω στο σαλόνι να δώ την καινούργια κοπέλα , συνέχισε λέγοντας ότι είναι μπιμπελό , άρχισε να λέει το πρόγραμμα , ελεύθερο στοματικό , 69 , σεξ με προφυλακτικό , κάνει τα πάντα εκτός κώλου . Εμφανίστηκε στο σαλόνι μία ξανθιά κοπέλα που ακόμα και μύωπας πιπίνι δεν θα την έλεγε …ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα(λίγα πιασιμάτακια που είδα μετά στο δωμάτιο όταν έμεινε γυμνή )2.5-3άρι ελαφρώς πεσμένο βυζί , χαμογελαστή , με τα τακούνια και το μαύρο see through που φορούσε έδειχνε μια ενδιαφέρουσα παρουσία .
Η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι η κοπέλα έχει να περάσει δωμάτιο και αν θέλω να περάσω θα πρέπει να περιμένω , της είπα ότι θα περάσω και την πλήρωσα , μου είπε αν θέλω να περάσω στο δωμάτιο , πράγματι πέρασα στο 2ο δωμάτιο του οίκου το μέσα , έχουν αλλάξει λίγο τη διαρρύθμιση του χώρου χωρίς όμως να έχουν τοποθετήσει κάτι καινούργιο ενώ και η τηλεόραση που την έχουν βάλει τώρα δίπλα στα δεξιά του κρεβατιού ήταν κλειστή και δεν έπαιζε τσόντα .
Φρεσκαρίστηκα και περίμενα …και περίμενα και περίμενα και περίμενα , η Σύλβια δεν ερχόταν παρόλο πού από το άλλο δωμάτιο είχε βγεί όπως είχα ακούσει περίπου στο 10λεπτο , στο μεσοδιάστημα χτυπούσε το κουδούνι έμπαινε κόσμος η υπηρεσία την παρουσίαζε , κάποιοι μες στα σάλια έλεγαν τι ωραία κοπέλα , κάποιοι(2) πιο μεγάλοι της μιλούσαν και στα ρωσικά και μετά χαχάνιζαν , κοινή συνιστώσα …ότι κανείς τους δεν πέρασε , εγώ περίμενα , έβγαλα φωτογραφίες από το δωμάτιο , απάντησα σε email από τη δουλεία , έγραψα την ενημέρωση από τη τσάρκα που έκανα στη Φυλής …σε κάποια φάση στιγμή γύρω στο 25λέπτο που περιμένω ξεφυσάω και λέω ρε μαλάκα τι γίνεται …αμέσως ανοίγει την πόρτα η Σύλβια , έχει μείνει έκπληκτη , αυθόρμητα είπε ένα sorry που φάνηκε ειλικρινέστατο , κάτι είπε στην υπηρεσία στη γλώσσα τους έκλεισε τη πόρτα και επανήλθε μετά από ένα λεπτό.
Ξαναζήτησε συγνώμη και είπε στα αγγλικά επιπέδου Greek καμάκι δεκαετίας του 80΄στο Σύνταγμα ότι με ξέχασαν ,τουλάχιστο αυτό που είπε αυτό το νόημα έβγαλα , της απάντησα ένα οκ μη θέλοντας(αρχικά )να δώσω συνέχεια.
Τη ρώτησα από πού είναι και πόσο χρονών είναι απάντησε ότι είναι από τη Ρωσία 29 χρονών , κάθισα στα πλάγια στην άκρη του κρεβατιού και την έφερα πάνω μου , αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ με το χέρι μου έπαιζα το μουνάκι της , στη συνέχεια ξάπλωσα , άρχισε να με φιλάει από το λαιμό μέχρι την κοιλιά με πεταχτά φιλιά ενώ ταυτόχρονα έπαιζε τον πούτσο μου , τη έπιασα και με μία κίνηση την ξάπλωσα ανάσκελα , μπήκα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να της γλύφω το μουνάκι , της άρεσε αρκετά όπως έδειξε , γύρω στο 5λέπρο σταμάτησα , πήρε το προφυλακτικό και πήγε να μου το φορέσει , της είπα ότι θέλω πίπα χωρίς προφυλακτικό , αμέσως κούνησε το κεφάλι και είπε όχι όχι μόνο με προφυλακτικό δείχνοντας μου το προφυλακτικό . Της είπα ότι η υπηρεσία είπε χωρίς , σε αυτό το σημείο θέλω να πώ ότι θα την δοκίμαζα ακόμα και με απλό πρόγραμμα αλλά τώρα με είχε πιάσει ο εγωισμός μου καθώς και η θύμηση της σχεδόν 25λέπτης αναμονής χώρις όμως να είναι η κοπέλα σε δωμάτιο …
Σηκώθηκε με ρώτησε αν έχω πρόβλημα με το προφυλακτικό , της απάντησα ότι δεν έχω πρόβλημα ούτε με το προφυλακτικό αλλά ούτε και με αυτήν αλλά με το ότι άλλο είπε η υπηρεσία, άνοιξε την πόρτα ζήτησε από την υπηρεσία τα 20 ευρώ και μου τα δίνει , έχω σηκωθεί γυμνός στη πόρτα και ακολουθεί ο εξής διάλογος με την υπηρεσία:
-Γιατί λές ελεύθερο στοματικό ενώ η κοπέλα δε κάνει
-Μα όχι η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό κανονικά με προφυλακτικό
-Δεν υπάρχει ελεύθερο στοματικό της λέω με προφυλακτικό , ελεύθερο είναι χωρίς προφυλακτικό
Κλείνω την πόρτα και ντύνομαι , βγαίνοντας η υπηρεσία μου λέει , είμαι ξένη και δεν καταλαβαίνω , της λέω όλες ξένες είναι , δεν έχω πρόβλημα που είσαι ξένη απλά μην λές κάτι που δεν ισχύει , όσο μιλούσα με την υπηρεσία η Σύλβια με τραβούσε να περάσω στο δωμάτιο κάτι έλεγε στα αγγλικά κάτι στα ρώσικα αλλά δεν καταλάβαινα γιατί είχα θολώσει από το περιστατικό και είχα επικεντρωθεί στο διάλογο με την υπηρεσία , η υπηρεσία μου λέει πάλι δεν είπα κάτι που δεν κάνει η κοπέλα , της λέω είπες ελεύθερο στοματικό και η κοπέλα δε κάνει , η υπηρεσία να επιμένει μα κάνει ελεύθερο αλλά με προφυλακτικό , της ξαναλέω ότι δεν υπάρχει αυτό το πράγμα , η Σύλβια εξακολουθούσε να με τραβάει από το χέρι σχεδόν εκλιπαρώντας και συνέχεια κάτι μονολογούσε που δεν καταλάβαινα τι… Η υπηρεσία κάποια στιγμή κατάλαβε ότι δεν υπάρχει ελεύθερο στοματικό με προφυλακτικό και άρχισε να με ρωτάει τι πρέπει να λέει , της απάντησα εγώ είμαι πελάτης ρώτα το αφεντικό σου να σου πει , της είπα καλό βράδυ και έκανα να προχωρήσω , μου λέει η υπηρεσία κάτσε να περάσεις , της απάντησα δε θέλω τώρα δε μπορώ , μου ξαναλέει πέρνα αγόρι μου χωρίς να πληρώσεις , της αρέσεις πάρα πολύ και θέλει να κάνει σεξ μαζί σου , αυτό σου λέει τόση ώρα , απάντησα ότι εγώ τώρα δε θέλω , είπα καληνύχτα η Σύλβια λυπημένη απάντησε καληνύχτα και έφυγα .
Κρίμα , ίσως και μαλακία που τελικά δε δέχτηκα αλλά για τον μένα καλά έπραξα , αν μετά από καιρό δουλεύει ακόμα και θα έχει “ξεφουσκώσει” το περιστατικό να περάσω μαζί της .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.628
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sakarvats, Poetjokey, pistolpit και 26 άλλα μέλη
Σχόλια (4) |
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
σε πρωινή βάρδια το μεσημεράκι τίμησα την Ανκα .
Μελαχρινή κοπέλα από την Βουλγαρία , σώμα με πιασιματάκια και 3άρι βυζί , έχει τατουάζ πίσω χαμηλά στην μέση.
Στο δωμάτιο πολύ καλή πίπα χωρίς προφυλακτικό ,γλύφει και αρχίδια , δέχεται 69, φιλάει παθιασμένα και τον παίρνει από κώλο χωρίς μα και μού . Τελειωτικό στο στόμα δεν κάνει αλλά μπορείς να την χύσεις στα βυζιά της με ισπανικό αν θέλεις αλλιώς στο σώμα .
Σε άλλη συνεύρεση μας ενώ την είχα στα τέσσερα αφαίρεσα το προφυλακτικό της είπα να ανοίξει με τα χέρια της τα κωλομάγουλα της και την έχυσα στην κωλοτρυπίδα . Σε άλλα θετικά ότι δεν βιάζεται καθόλου και κάθεται πολύ ώρα στο δωμάτιο. Στο σωμάτιο έκατσα λίγο πάνω απο 20 λεπτά με την υπηρεσία να μην ενοχλεί καθόλου .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2018
Όνομα κοπέλας
Άνκα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.628
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 CHRIS1971, pistolpit, dmtrsxxx και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ειχα καιρο να κατεβω στην περιοχη με ευκολο παρκαρισμα εξω απο το μαγαζι λόγω της ώρας 11.00 . Αφου μπηκα στα δυο πρωτα και δεν εντυπωσιαστικα μπηκα σε αυτο οπου βγηκε στο σαλονι το ψηλο ομορφο μιλφ Σόνια η υπηρετρια το πρόγραμμα ακ και κουλουρι στα 20 .Η σόνια ειναι παλια γνωριμη απο πολλα στεκια όπως το Βεργας 6α, με βυζαρες πιασιματα στην κυριολεξια ο ορισμος της γυναικαρας αλλωστε κανενας δεν διαφωνει για την καυλα που εκπεμπει η συγκεκριμενη μιλφ Ρωσιδαρα.
Καινούργια λοιπον δοκιμή με την ιέρεια του σεχ ετσι μπουκαρα στο δωματιο στο βαθος που ειναι ησυχο. Μετα απο λιγο ηρθε στο δωματιο και καθησε διπλα μου λιγα χαδακια στο σωμα μου αφου ξαπλωσα και ξεκινησε να με τριβει με της βυζαρες της φτανοντας στο ευαισθητο μερος του κορμιου μου οπου τον εχωσε μεσα και τον ετριβε κανοντας ενα καλο ισπανικο που σε ανεβαζει σε επίπεδo stydio. Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!:rockonΜετά εκανε την διαδικασια καθαρισμου με μωρομαντιλα και αρχισε μια ελευθερη πιπα αργη και βασανιστικη στην αρχη και βαθεια αργοτερα καταπινοντας τον. Για δαχτυλα και γλωσσοφιλα δεν γινετε λογος δεν κανει με τιποτα ειναι αυστηρη στο προγραμμα της, μαλιστα εκνευριστικο ειναι το γεγονος ότι δεν θελει καθόλου αγγιγμα στο κεφάλι της και γενικα προσπαθει να σε οδηγήσει αυτή στους ρυθμούς που επιθυμειΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Χυσιμο στο στομα και στης βυζαρες ισπανικη 69 και κωλος ειναι το κυριως πιατο της. Ολα τα αλλα ειναι σβησμενα στο μενου. Ξεκινημα με ιεραποστολικο και τελος στα τεσσερα με εισοδο στο κωλί της αργα στην αρχη και μετα σε γρηγορους ρυθμους ανεβαζοντας στροφες βεβαια να πω την αληθεια οταν της ζήτησα το κουλούρι της λίγο δυσανασχετισε προσπαθώντας να με οδηγήσει σε δρόμους στοματικου. Τέλος ηρθε το μοιραιο οπου βιαστικα μου εδωσε μωρομαντιλο χαιρετισε χωρις να πει κατι αλλο. Γενικα ειναι εμπειρη ιέρεια αλλα με πολλα αρνητικα στην συμπεριφωρα ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης ενδεικνιεται σε οσους θελουν ενα καλό στοματικο και δεν ενδιαφερωνται για την συμπεριφορα της . Ελπίζω να βοήθησα τους συναφωνιστες με την κριτική μουΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σόνια
ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
3.567
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntountaras, Οξαποδω, gkan83 και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Συνγαμηστές καλησπέρα.
Πρώτη φορά γράφω κριτική και αυτή για να τη διαβάσει κάνενας μπας και γλυτώσει κανα 20αρικό.
Βρεγμένος και ταλαίπωρος(αλλά μοσχομυριστός) μπαίνω στο εν λόγω ευαγές ίδρυμα. Παρουσιάζεται η κατά γενική ομολογία αρχοντομούνα Σόνια. Μπαίνω στο δωμάτιο φρεσκάρω καλαμπαλίκια, τον Σεραφείμ και το περικλανίδιο μου και περιμένω.
Σκάει μύτη η ΠΟΥΤΑΝΑ(και όχι πόρνη, έχει διαφορά) και ξεκινά ένα ισπανικό της κακιά ώρας. Μυρίζει τον Σεραφείμ και ρωτά αν θέλω περικαυλίδα ή όχι της απαντώ ότι θέλω και ξεκινά το καλαμπαλίκινγκ και το κλαρίνο, μέτριο και ειδικά αυτό που κάνει με την γλώσσα της σαν δόνηση κινητού ήταν άκρως ενοχλητικό. Αρχίζει λοιπόν και παίζει με το περικλανίδιο με το δάχτυλό της. Την αφήνω και αρχίζω να τον παίζω. Της λέω έλα , ξάπλωσε. ΜΟυ λέει να ξαπλώσω να κάνουμε τί? Ξέρω γω μωρή? Να απλώσουμε τραχανά, να σε γαμήσω. Α μου λέει τότε πρέπει να αλλάξουμε καπότα. Άλλαξε ρε κοπελιά τι να σου πω. Ξαπλώνει και κουνάω το χέρι μου να πιάσω τον Σεραφείμ να τον βάλω στο πηγάδι της και μου λέει μην πιάνεις τον πούτσο. Λέω α καλά....της σκάω δυο τρεις πιστονιές και τραβιέμαι γιατί ξενέρωσα...Πετάω καπότα και της τα ρίχνω στα βυζιά και λίγα στο μαπέλι της. Φεύγει κουτσαίνοντας γιατι της είχα βγάλει το παπούτσι. Γεια μου λέει δεν της απαντώ και φεύγει. ΜΩΡΗ ΧΑΡΧΑΛΩ αν αυτές τις λες υπηρεσίες είσαι βαθιά νυχτωμένη. Είναι πραγματικα άδικο για συναδέλφισσές σου όπως η Πωλίνα και η Τρελοκοτσιδού να ζητάς τα ίδια χρήματα. Το πολύ πεντάευρω στην Ομόνοια θα έπρεπε να ζητάς.Δεν φταις εσύ αλλά εμείς οι ηλίθιοι(και γω πρώτος απ'όλους) που δεν διαβάζουμε κριτικές. ΜΑΥΡΟ μωρη σαλούφα γαμώ το κεφάλι σου.Δεν τράβαγα μια μαλακία καλύτερα και με το εικοσάρικο να έτρωγα σουβλάκια.
Αυτά......

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σόνια
gst
Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
211
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 targetass, perseas, nikos708 και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (2) |
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
καλησερα κ απο εμενα.νεος στο φορουμ αλλα οχι τοσο νεος στις τσαρκες!επισκεψη στην θεια σονια λοιπον,με σκοπο να την ξεκολιασωΘυμόςΜεγάλο χαμόγελο !!νωριτερα αδειασα με μια πιπα στο μεταξυ κ να μαι στην σονια!!τησ διεφκρινιζω οτι θελω κωλο κ αρχιζει ναι μωρακι μου οτι θες!!ερχετε λοιπον,αρχιζει σουπερ πιπα με σκοπο να χυσω, ελα ομως ποθ ειχα αδειαση πριν 10 λεπταΧαμόγελοΧαμόγελοκ με αρχιζει,μωρο μου με τετοια πουτσα δεν γαμας κωλο,θα κανω να κατσω 1 μηνα κ κατι τετοιαΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο,με τα πολλα της λεω ελα,σιγα σιγα κ κατι τετοια κ την ψηνω κ αφουτην εχω ζεστανει κ ενω μπαινει ουτε το μισο καβλι μεσα,τις σκαω 2-3 καλες πουτσιες,αρχιζει να τσιριζει κ σηκωνετε κ με αρχιζει στα μπινελικιαΜαλακίαΜαλακία κ φευγει!!Μαλακίαβγαινω κ εγω εξω,αρχιζω τα καντηλια,παιρνω κ το 20αρι με τα χιλια ζορια κ δρομο!!μαυρο στην καργιολα !!! ηθελα να αναφερω το σκηνικο,με σκοπο ,οτν δεν μας κανουν την δουλεια μας,θα επιστρεφονται ολα τα χρηματα!!
*η τσατσα φευγωντας μου ειπε,αν εσυ εισαι μαυρος η κοπελα ειναι ασπρηΝαι!Ναι!Ναι!τρελλαααααα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σόνια
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Νοε 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
24
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 targetass, Duke Nukem, HONDACRV και 1 ακόμα μέλος
Σχόλια (12) |
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επισκεψη ανημερα της επετειου του Πολυτεχνειου , στην αστυνομοκρατουμενη περιοχη ! Η Σονια την γνωριζω απο παλιοτερα που εργαζοταν στο βεργας 6 και ειχα καιρο να τημ ξανασυναντησω, βλεπωντας την αμεσως εβγαλα τα 20 ευρω και πληρωσα την ευγενικη τσατσα και περασα στα ενδωτερα !

Η Σονια γνωστη στους περισσοτερους αρχοντογυναικα , ψηλη περιπου 1,75 με τριαρι στηθος σε ομορφο σχημα και αρκετα καλο σωμα !
Φρεσκαρισμα και την περιμενα να μπει στο δωματιο !

Μολις ηρθε με χαμογελο ξαπλωσε πανω μου και ξεκινησε με χαιδευει με τα βυζια της απο κατω και μεχρι πανω , κανωντας αισθησιακα περασματα απο το πουτσο και τα αρχιδια μου ! Μετα ξεκινημα γλυψειμο αρχιδιων και παρα πολυ καλη βαθια και υγρη πιπα !!!

Μετα περασμα προφυλακτικου και εκεινη ξεκινησε με σταση απο πανω μετα απο λιγο τη σταματησα και της ζητησα στηθει στα τεσσσερα για να γαμησω το ομορφο κωλαρακι της οπου και μετα απο επηλθε το τελος !με χαμογελο με χαιρετησε και εφυγε απο το δωματιο !

Ετσι γιορτασα την επετειο του πολυτεχνειου για φετος !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σόνια
joedoe
Σεβαστός
Εγγραφή:
20 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
68
Πόντοι:
1.225
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 flo13
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σήμερα ήταν "γραφτό" να επισκευτώ την Σόνια για την οποία είχα διαβάσει πολλά. Στις 3.15 το μεσημεράκι ανοίγω τη πόρτα και αμέσως εμφανίζεται η Σόνια γυμνόστηθη στην υποδοχή(η τσατσά ήταν λίγο πιο πίσω) και με ρωτάει "θέλεις να γαμήσεις σήμερα? ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλος". Εντάξει λέω και περνάω στο δωμάτιο. Μετά από λίγα λεπτά έρχεται στο δωμάτιο, με βάζει να ξαπλώσω στο κρεβάτι και αρχίζει ένα καλό ισπανικό. Κατόπιν την γυρίζω σε 69 αλλά πολύ κρέμα ρε παιδί μου και δεν άφηνε δάχτυλα. Επίσης δεν δέχεται γλωσσόφιλα αλλά δεν είνα σημαντικό για μένα. Στο σέξ δύο στάσεις πρώτα πισωκολητό στο μουνί και για το τέλος ιεραποστολικό στο κωλαράκι της(κάπως σφικτό θα έλεγα). Στο τέλος χύσιμο στο στόμα της κοπέλας, κατόπιν πήγε να τα φτύσει.
Το πιο ωραίο της όλης υπόθεσης ήταν η πίπα της και το τελειωτικό στο στόμα της. Αυτά από εμένα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σόνια
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.542
Πόντοι:
8.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Kostas99 και 1 ακόμα μέλος
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Θεώρησα ορθόν να κοντράρω "μεταφυσικά" την ημέρα .
Ξεραήλα παντού . Εψαχνα κάτι στο δεκάρικο αλλά φευ .
Στο Κων/λεως 166 μου έκανε κλίκ η Μόνικα σε φούλ . Με μια ματιά την έκοψα ως χειραγωγήσιμη για
τις ορέξεις μου . Την έταιρη Ρωσσίδα Μαρία , υπερπληθωρική, ουτε καν ......... κι αυτή σε φούλ.
Εφυγα για Αλκιβιάδου να δω . Το 16 Γ ανοιχτό .
Δεν είμαι του εικοσάρικου . Στο δεκάρικο κάνω τα γούστα μου , εχω τα στανταράκια μου με γνωρίζουν
κι ολα καλά .
Χωρις να εχω διαβάσει κριτική ΚΑΝ , ειδα την ολογυμνη Σονια , μου αρεσε το κορμί τα πορνοπάπουτσα
εδωσα το 'κοσάρι μπήκα στο κλειστοφοβικό μέσα δεξια γδύθηκα και περίμενα .
Μόλις βγήκε απο τον προηγούμενο συναγωνιστή μπήκε στο μπάνιο , έκανε τα δέοντα και ηλθε σε μένα.
Με χαιρέτησε και μπήκε ανάμεσα στα πόδια μου με γρήγορες και κοφτές κινήσεις .
- Αγκάπη μου ωραίη(!) σωμα . Κάnnnis gyμναστική ? (με βαριά προφορά πάντα)
- Μερσί ...... ναί κάνω οτι μπορω .
Ετσι οπως την κοίταγα κατάλαβα πόσο εχουν επηρεάσει οι Βίκινγκς* αυτά τα φύλα .
Ξεκίνησε με υπεργρήγορο καραμέλωμα .
- Ωπα λεω ! Ιδού η σωστή επαγγελματίας της ξεπέτας . Στα κάνω ολα ΚΑΛΑ αλλά γρήγορα.
Αγγιξε τις θηλές μου εν'αλλάξ με μαεστρία και με μιά κίνηση της ακρης της γλώσσας της σχεδόν
ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ .
Τέτοιο "άγγιγμα" με τέτοια ταχύτητα του μύ (γλώσσα) δεν μου 'χει ξανα τύχη !
Παλμικό ακρογλωττογλείψιμο !
Τον βάζει στο στόμα ..... το ίδιο !
Τι αστρική ταχύτητα λεω απο μέσα μου ! Χύνεις στα 20" εαν δεν τραβηχθείς .
Αυτή στην Ιαπωνία θα έκανε καριέρα σε κλινική σπέρματος .
Ασε δε , που αλλη ποιότητα εχει το σπέρμα με μαλακία και άλλη εάν σε τσιμπουκώνει η Σόνια .
Τραβήθχηκα μου πέρασε το λαστιχάκι (!) ζήτησα να γλείψω κι εγώ λίγο . Με άφησε , οχι στην κλειτορίδα
αλλα στην είσοδο του αιδοίου (amjik !!!!!!) λέγοντας διάφορα ξεπετακτικά λόγια .
Σηκώθηκα στα γόνατα τον έπιασε να τον βάλει μέσα , της έβγαλα το (δεξί για μένα) παπούτσι , αρχισα
να γλείφω τα υπέροχα δάχτυλα ....... αλλά δεν αισθανόμουν τίποτε .
-Μάλλον γαμάω το σπήλαιο του Διρού !!!!!!!!
- Βάλτον πίσω , αναφωνώ .
- Ετσι ?
- Ναι ! (σάμπως και θ'άλλαζε κάτι ?)
Κάπως πιό στενά , αλλά οχι στενότερα απο τον Ελλήσποντο .
Ολίγες πιστονιές , εκσπερμάτιση κι απο δώ πάν κι οι άλλοι .
Την κριτική την γράφω ΜΟΝΟ κ ΜΟΝΟ για την κίνηση της γλώσσας της . Καλό κορμί δουλεμένο άγρια μουνί και κώλος .
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Κύριοι . Χρονια σας πολλά .
*Οι Βίκινγκ ήταν εθνοτική ομάδα, τμήμα των Βορείων Λαών της Ευρώπης. Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα εμφανίσθηκαν ως εξερευνητές, πειρατές, έμποροι, μισθοφόροι (ή και τα τέσσερα μαζί) σε μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης. Κοιτίδα τους ήταν η Σκανδιναβία και τέσσερα σημερινά έθνη έλκουν την καταγωγή τους από αυτούς: Νορβηγοί, Σουηδοί, Δανοί, Ισλανδοί. Η παρουσία τους υπήρξε καταλυτική για την ιστορία έξι ακόμη σημερινών κρατών: Μ. Βρετανία, Γαλλία, Φινλανδία, Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία.

Οι Βίκινγκ δεν αποτέλεσαν ενιαίο έθνος, με τη μορφή που αυτά άρχισαν να διαμορφώνονται στη Νότια Ευρώπη κατά την ίδια περίοδο, αλλά διέθεταν μεταξύ τους πολλά κοινά χαρακτηριστικά:

γλώσσα, την αρχαία σκανδιναβική - μία ινδοευρωπαϊκή γλώσσα που κατατάσσεται στις γερμανικές ή αρχαίες βόρειες γλώσσες.
μυθολογία και παραδόσεις, με κυρίαρχες τις επικές σάγκες, οι οποίες εξακολουθούν να γοητεύουν μέχρι και σήμερα. Η μυθολογία τους πάντως έχει συκοφαντηθεί, λόγω της χρήσης της από τους ναζί.
τάση για εξερευνήσεις και εποικισμό μακρινών εδαφών, οφειλόμενη κυρίως στην ανάγκη για εξεύρεση περιοχών πιο εύφορων από την παγωμένη και άγονη Σκανδιναβία.
συναίσθηση της κοινής καταγωγής τους.
Η ιστορική έρευνα αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα: την έλλειψη ιδίων γραπτών πηγών. Με εξαίρεση τους Βαράγγους, οι Βίκινγκ της Χρυσής Εποχής ήταν Α Ν Α Λ Φ Α Β Η Τ Ο Ι, με αποτέλεσμα οι κυριότερες αναφορές να βρίσκονται ξένες πηγές (βυζαντινοί συγγραφείς, καθολικοί μοναχοί και ιεραπόστολοι), ή σε μεταγενέστερες καταγραφές της προφορικής τους παράδοσης, όπως οι ισλανδικές σάγκες (12oς-14ος αι).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 01, 2016
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Πρυτανης
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Νοε 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
3.349
Πόντοι:
1.431
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, giannos69, zadren και 3 άλλα μέλη
Σχόλια (5) |
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε απόγευμα Δευτέρας στις 19.05. Μου άνοιξε η ευγενική χαμηλών τόνων τσατσα και με πέρασε στο σαλονάκι , σήμερα δουλεύει η Γκάμπυ μου είπε , περίμενε λίγο είναι στο δωμάτιο σε λίγο θα βγει. Μετά από μερικά λεπτά εμφανίστηκε στο σαλόνι μια ψηλή μελαχρινή κοπέλα με ωραίο κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ,ωραίο γλυκό πρόσωπο , έχει και ένα τατού στο αριστερό χέρι. Φούλ πρόγραμμα ανακοίνωσε η υπηρεσία . Αφού η Γκάμπυ με καυλάντισε λίγο στα όρθια πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο.

Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο , χαμογελαστή και πρόσχαρη όπως στο σαλονάρισμα , ακούμπησε τζέλ , προφυλακτικό και μωρομάντιλο στο κομοδίνο. Σηκώθηκα την αγκάλιασα και άρχισα να χουφτώνω το κωλαράκι της , τα χέρια μου λίγο κρύα από το νερό την πάγωσα λίγο με το άγγιγμα μου. Έγλυψα λίγο τα μικρά βυζάκια της και της έβγαλα το στρίνγκ.

Μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι όπου αγκαλιασμένοι αρχίσαμε να γλωσσοφιλιαζόμαστε με πάθος , με το χέρι μου έπαιζα το μουνάκι της . Της είπα να ξαπλώσει ανάσκελα και για λίγο της έγλυψα το μουνάκι της μέχρι που μου είπε να ξαπλώσω εγώ. Ξάπλωσα και ήρθε στα πλάγια του κορμιού μου . Αφού έκανε ένα γρήγορο πέρασμα από τις ρόγες μου αμέσως κατέβηκε προς τα κάτω , πολύ γρήγορο πέρασμα από τα αρχίδια και ερώτηση για προφυλακτικό , μωρομάντιλο δεν χρησιμοποίησε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , πίπα με αρκετό χέρι και σε αργούς ρυθμούς , της έβγαλα το χέρι και κάπως η πίπα της βελτιώθηκε . Της ζήτησα να γυρίσει σε στάση 69 , το έκανε και για λίγο γλύφαμε ο ένας τον άλλο.

Πέρασμα προφυλακτικού , με ρώτησε τι στάση θέλω και της είπα να σηκωθούμε όρθιοι. Την έστησα με τα χέρια της να στηρίζονται στον τοίχο και αφού βρήκαμε την κατάλληλη στάση άρχισα να την γαμάω πισωκολλητά . Στην συνέχεια την έστησα στα τέσσερα , αντέχει δυνατό γαμίσι ενώ τα επιφωνήματα της ήταν αρκούντος αληθοφανή. Συνεχίσαμε για λίγο και της ζήτησα κώλο , αρχικά πήγε να το αποφύγει λέγοντας ότι δεν θέλει να σταματήσω να την γαμάω γιατί της αρέσει…δεν την πίεσα αλλά ούτε αυτή ήταν αρνητική στην συνέχεια , την ρώτησα αν θέλει να χρησιμοποιήσω το τζέλ που είχε φέρει μαζί της αλλά είπε ότι δεν θέλει(μάλλον θα είμαι μικροτσούτσουνος…) Βγήκα από το μουνάκι της και σιγά σιγά πλησίασα τον πούτσο μου στην είσοδο την κωλοτρυπίδα της , αφού για λίγο δυσκολεύτηκα μπήκα μέσα της αργά αργά , αφού για λίγα δευτερόλεπτα έμεινα ακίνητος για να με συνηθίσει άρχισα να τις σκίζω την σούφρα , κάποια στιγμή χαλάρωσε αρκετά και την ξέσκισα κανονικότατα σε έντονους ρυθμούς ενώ τώρα έντονα ήταν και τα επιφωνήματα της. Όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω σταμάτησα και της ζήτησα να τελειώσω στο στοματάκι της. Τραβήχτηκε μπροστά , και πήρε το μωρομάντιλο για να μου αφαιρέσει το προφυλακτικό , γονάτισε μπροστά μου , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και παίζοντας τον με το χέρι της και λιγότερο γλύφοντας μου με έκανε να χύσω στο στοματάκι της.

Σηκώθηκε πήγε στον νιπτήρα τα έφτυσε και πλύθηκε , στην συνέχεια δεν βιάστηκε να φύγει , προσπαθούσε να μου πιάσει κουβέντα και μιλούσαμε μέχρι να ντυθώ. Πήρε τα πράγμα της και έφυγε . Στο δωμάτιο έκατσα πάνω από δεκαπέντε λεπτά , δεν βιάζεται καθόλου , είναι δεκτική με καλή συμμετοχή , γαμιέται από τον κώλο καλά , αν βελτιώσει και την πίπα της θα είναι σχεδόν αψεγάδιαστη αφού θα συνδυάζει μικρή ηλικία , καλό κορμί και υπηρεσίες. Μου καρφώθηκε στο μυαλό να πάω όταν θα σχολάει η Σόνια που είναι πρωινή να ρωτήσω αν θα δεχτούν να κάνουμε παρτούζα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 28, 2016
Όνομα κοπέλας
Γκάμπυ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.628
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τη Γκάμπυ με το που την αντικρίζεις σου βγάζει την αίσθηση ενός μαγκωμένου κοριτσιού που χωρίς πολλά πολλά λόγια σου παρουσιάζεται στο σαλόνι και αμέσως αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για μια νεαρά κάτω των 25 λογικά με υπέροχο σώμα..Προσφέρει φουλ πρόγραμμα στα 20 ευρώ.Με την είσοδο της στο δωμάτιο αρχίζει αμέσως να σπάει ο πάγος και αφού γδυθεί τελείως με καβαλάει και αρχίζει άγριο μπαλαμούτι..Το σώμα της σχεδόν αψεγάδιαστο λόγω και του νεαρού της ηλικίας και τα στηθάκια της μικρά και λίγο νερουλά..Η πιπούλα της καλούτσικη αλλά χρίζει βελτίωσης με το αρχιδογλύψημο που ακολούθησε να με ανταμείβει και με το παραπάνω όντας όπως πρέπει κατ εμέ..αργό και αισθησιακό χωρίς να προσπαθεί να σου ξεριζώσει τα αρχίδια..Κατά τη διάρκεια της πίπας και ενώ καθόταν πλαγιαστά με τον αντίχειρα μου εξερεύνησα λίγο τη πίσω τρύπα τηςΚουλ και διαπίστωσα πως είναι αρκετά στενή για να κάνω προσπάθεια χωρίς να έχω 100% στύση..(α ρε τζουλιάνα με το τουνελ σου Ναι!)..οπότε αρκέστηκα στα κλασικά και τετριμμένα..Μια σε γενικές γραμμές ωραία συνάντηση που θα επαναληφθεί σίγουρα όταν θα είμαι πιο ξεκούραστος μόνο και μόνο για τιμήσω και το γκροβεράκι της..καλά γαμίσια να χουμεΝαι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 27, 2016
Όνομα κοπέλας
Γκάμπυ
astra85
Σπουδαίος
Εγγραφή:
22 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
65
Likes:
1.198
Πόντοι:
2.300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
85 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9