Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 98 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ανεβηκα την ελικοειδη σκαλα και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου ανοχης.Η τσατσα μου παρουσιασε την Χριστινα.Ειναι μια Ρουμανα ιεροδουλη με σχετικα ομορφο προσωπο με ομορφα εκφραστικα ματια , ισιο μακρυ μαυρο μαλλι , μικρο στητο βυζι , μελαμψο δερμα , ψηλο αναστημα και σωμα με πιασηματα και ζουμερο κωλο.Φοραει ενα ολοσωμο φορεμα για να μην φαινονται τα πιασηματα.Παντως δεν εχει κοιλτσα η κυτταριτιδα.Η κοπελα δηλωνει 36 χρονων.Εχει δουλεψει τον τελευταιο καιρο στο Κολωνου 11 υπογειο.Αν δεν κανω λαθος εχει δουλεψει και στο 20ρικο στην περιοχη της Φυλης.

Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο που ειναι κατω απο τον μεσο ορο της περιοχης.Το θετικο ειναι οτι εχουν βαλει κλιματιστικο που δουλευε.Θυμαμαι παλια ηταν με ανεμιστηρα! Ξαπλωσα στο κρεββατι και υστερα απο λιγο ηρθε η ευδιαθετη Χριστινα.Μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα.Αυτη εβγαλε το ολοσωμο φορεματακι που φορουσε.Την εβαλα να κατσει πανω στο καυλι μου και αρχισα να γλυφω τα βυζακια της και να βαζω δαχτυλο στο υγρο μουνακι της.Η στυση μου ηταν ηδη κατοσταρα!!! Αυτη εφαρμοσε την καποτα και ξεκινησε την πιπα.Ηταν ξαπλωμενη με την πλατη προς τα εμενα και με πιπωνε.Χρησιμοποιουσε και το χερι της.Λεει δεν μπορει να παρει πιπα χωρις χερι.Η πιπα της ειναι μετρια και αγαρμπη.Η πιπα ειχε μετρια διαρκεια.

Την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και την εγλυφα σε λαιμο και βυζακια.Αυτη μοσχομυριζε.Λεει ειχε βαλει ενα αρωμα αξιας 1 ευρω!!! χαχα...Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα.Αυτη ηταν καπως χαμηλα.Την ανεβασα πιο ψηλα και διορθωσα την σταση του σωματος της.Της τον καρφωσα και αρχισα να την ξεμουνιαζω.Το θετικο ειναι οτι η κοπελα εκανε παιχνιδι με τον καθρεπτη.Αυτη εβγαζε αληθινα βογγητα.Την γαμουσα και την βαρουσα στα καπουλια και την ειχα γραπωσει απο τα μαλλια!!! Αυτη δεν παραπονεθηκε καθολου.Τα πλατς πλουτς δινανε και παιρνανε! Ακουγονταν μεχρι το σαλονι! Καπου εκει την φωναξε η τσατσα.Η κοπελα της πεταξε ενα Ναι και δεν της εδωσε περαιτερω σημασια.Μετα εν μεσω δυνατου σφυροκοπηματος και τραβοντας τα μαλλια της , αρχισα να αδειαζω στην μουνοτρυπα της! Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Χριστινα ειναι μια ιεροδουλη αξιολογης εμφανισης.Δεν κανει προκαταρκτικα , η πιπα της ειναι μετρια και μετριας διαρκειας.Παντως εχει καλο κορμι για την ηλικια της.Εχει καθαρο σωμα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Δεν εδειξε σημαδια βιασυνης και ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων.Η τσατσα ομως μας ενοχλησε μπορει και πριν συμπληρωθουν τα 10 λεπτα! Αυτο το βαζω στα αρνητικα.Παντως η κοπελα ειναι ευδιαθετη , σεβεται τον πελατη και θελει να περασεις καλα.Σε αφηνει δηλαδη να της βαλεις δαχτυλο , να ριξεις κωλοχαστουκακια , να την τραβας απο τα μαλλια.Σε αφηνει δηλαδη να γαμησεις σαν ανθρωπος...χαχα...χωρις μα και μου.Δεν εχει δηλαδη μη μου απτου συμπεριφορα.Ειναι ωραιο το θεαμα να την ξεμουνιαζεις στα τεσσερα.Ελπιζω να σας βοηθησα!


Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.850
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, oversizeX και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Αυγούστου, 2017
+1 Ναι!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1