Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Μαρια ειναι μια νεαρη ιεροδουλη με ομορφο προσωπο , μελαμψο δερμα , μακρυ μαυρο ραστα μαλλι , μικρο φυσικο βυζι , κοντη σε αναστημα με αδυνατο κορμι με καλοσχηματισμενο κωλαρακι.Ανακοινωθηκε κανονικο προγραμμα με σταση 69.

Μου εκανε το κλικ εμφανισιακα.Εδωσα ενα 10ρικο και περασα στο βρωμικο δωματιο που ειναι κατω απο τον μεσο ορο της περιοχης.Ξαπλωσα στο κρεββατι με το μαυρο και βρωμικο σεντονι! Υστερα απο ενα δωματιο ηρθε η κοπελα.Την ειδα να κανει πολλα δωματια πριν απο εμενα.Η κοπελα μιλαει καλα Ελληνικα.Δεν εβγαλε τον στηθοδεσμο της.Παρολο που το ζητησα.Το βαζω στα αρνητικα.Αυτη εκατσε διπλα μου και αμεσως εφαρμοσε το προφυλακτικο στην καυλωμενη μου πουτσα.Καθοταν στα τεσσερα πλαγια προς τα εμενα και με πιπωνε.Χρησιμοποιουσε πολυ το χερι της.Της πηρα το χερι και αυτη συνεχισε με το στοματακι της.Της πατουσα το κεφαλι αλλα αυτη δεν μπορει να τον παρει βαθια.Αυτη με πιπωνε και εγω παραμερισα το στρινγκακι της και επαιζα με το μουνακι και το κωλαρακι της.Η πιπα της ειχε μετρια διαρκεια.

Οταν σταματησε την πιπα τοτε την ξαπλωσα ανασκελα.Αυτη δεν εβγαλε το στρινγκακι της.Απλως το παραμερισε και μου ειπε να μπω σιγα σιγα μεσα της γιατι εχω μεγαλο καυλι.Μπηκα αργα μεσα της και αυτη εβγαλε επιφωνημα πονου.Την γαμουσα και αυτη εδειχνε να ποναει.Με κοιτουσε μερικες φορες με τα ομορφια ματακια της.Εχει και ενα καυλιαρικο σκουλαρικι στην μυτη.Την γαμουσα και εγλυφα τον λαιμο της.Αυτη με παροτρυνε να χυσω! Κιολας! Ηθελε να χυσω τοσο γρηγορα! Αυτο το βαζω στα αρνητικα.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα.Παραμερισα το στρινγκακι της και τον καρφωσα στο μουνι της.Αυτη εδειχνε να ποναει πολυ.Την γαμουσα δυνατα και εβλεπα την μαυρη της κωλοτρυπιδα και τους μορφασμους πονου που εβγαζε αυτη.Την γαμουσα και ακουγα τα βογγητα της.Αυτη εφερε το χερι της πισω για να μην μπαινω βαθια αλλα εγω συνεχισα ακαθεκτος.Δυστυχως ειχα πολυ καυλες και δεν αντεξα πολυ ωρα.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω μεσα στο μουνακι της.Την κρατησα μεχρι να ξεστραγγισω τελειως.Η κοπελα σκουπισε με ενα κωλοχαρτο το μουνακι της , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Μαρια ειναι μια εμφανισιμη ιεροδουλη.Ειναι πανω απο τον μεσο ορο της περιοχης.Ειναι ενα καυλιαρικο πιπινακι! Δυστυχως ομως δεν κανει προκαταρκτικα , η πιπα της μετρια και μετριας διαρκειας.Εδειξε σημαδια βιασυνης.Απο την πρωτη κιολας σταση με παροτρυνε να χυσω! Αυτο το βαζω στα αρνητικα.Η τσατσα δεν μας ενοχλησε αλλα και εγω απο την μερια μου δεν αργησα και δεν ξεπερασα το 10λεπτο.Ειναι καθαρη ιεροδουλη και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Ειναι δεκτικη σε φιλια στο σωμα και σε δαχτυλιασμα στο μουνακι της.Ειναι δηλαδη για να ξελαφρωσεις και να πεταξεις τα χοντρα οικονομικα με ενα ομορφο πιπινακι.Αλλα μην περιμενετε καμια ιδιαιτερη συμμετοχη εκ μερους της.Ελπιζω να σας βοηθησα!
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρία
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, doc_lin και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού