Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 100 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η Μαρια ειναι μια νεαρη ιεροδουλη με ομορφο προσωπο με ενα λευκο πιρσινγκ στη μυτη και πανω απο το στομα , μελαμψο δερμα , φυσικο στητο μικρομεσαιο βυζι , κοντη σε αναστημα , μακρυ μαυρο μαλλι και κανονικο σωμα με καλοσχηματισμενο κωλαρακι.Η κοπελα φορουσε μονο ενα στρινγκακι και εκανε ενα γρηγορο σαλοναρισμα.

Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο.Υστερα απο λιγο ηρθε η κοπελα.Μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα.Εκατσε διπλα μου και χωρις να κανει ιχνος προκαταρκτικων αμεσως εφαρμοσε το προφυλακτικο στην πουτσα μου.Εκατσε πλαγια προς τα εμενα και αρχισε να με πιπωνει.Η πιπα της ηταν μετρια και ειχε γρηγορο ρυθμο.Αυτη με πιπωνε και εγω χουφτωνα το κωλαρακι της και πατουσα το κεφαλι της.Η πιπα της ειχε μετρια διαρκεια.Καπου εδω τελειωνουν και ολα τα καλα της συνευρεσης! Μετα ολα ηταν αρνητικα!

Οταν σταματησε την πιπα την ξαπλωσα ανασκελα και τον εχωσα στο μουνακι της στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα αλλα αυτη ηταν αμετοχη.Απλως κοιτουσε την κοιλια μου! Και εβγαζε καποια χαμηλοφωνα επιφωνηματα.Με τραβουσε με τα χερια της προς τα μεσα της για να μπαινω γρηγορα μεσα της και να χυσω γρηγορα! Πηγα να την γλυψω στον λαιμο αλλα αυτη τραβηχτηκε! Πηγε να γλυψω λιγο βυζακι αλλα αυτη με απωθησε! Ολα αυτα τα βαζω στα αρνητικα της συνευρεσης.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα.Αυτη ειχε χαμηλωσει το σωμα της για να κλεβει στην διεισδυση.Της τον εχωσα και μου ηρθε μια αισθηση κωλιλας! Την επιασα απο τα κωλομερια και αρχισα ενα γρηγορο σφυροκοπημα! Της εριξα κανα δυο κωλοχαστουκακια.Δεν εφερε αντιρρηση.Παλι καλα! Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω μεσα στο μουνακι της.Αυτη με κοιτουσε απο τον καθρεπτη με ενα βλεμμα μισους και ειρωνιας!Μετα αυτη εβαλε το στρινγκακι της στα γρηγορα και εφυγε χωρις να πει ουτε ενα γεια!

Συνοψιζοντας , η Μαρια ειναι μια ιεροδουλη αξιολογης εμφανισης.Καπου εδω τελειωνουν ολα τα καλα.Δεν κανει προκαταρκτικα , η πιπα της ειναι μετρια , δεν ειναι ιδιαιτερη καθαρη ιεροδουλη.Δεν σεβεται τον πελατη και εχει ενα τουπε υφακι! Εγω παντως δεν περασα καλα παρα το ευτελες ποσο των 10 ευρω και για αυτο δεν σας την συνιστω! Ελπιζω να σας βοηθησα!
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρία
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, kurt russel και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού