Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η συνευρεση εγινε στον οροφο του Κολωνου 11.Η ευγενικη τσατσα μου παρουσιασε την Ντιανα.Προκειται για μια νεαρη ιεροδουλη με μετριο σε ομορφια προσωπο με αγρια χαρακτηριστικα , μακρυ μαυρο μαλλι , μικρομεσαιο στητο στηθος , μελαμψο δερμα , κανονικο αναστημα και ωραιο κορμι με καλοσχηματισμενο κωλαρακι.Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα.Δεν την ειχα ξαναδει καπου.Αυτη ειπε οτι εχει ξαναδουλεψει.Δεν ξεκαθαρισε ομως που.Μου εκανε το κλικ εμφανισιακα και αποφασισα να περασω στα πορνοενδοτερα.

Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεββατι και υστερα απο λιγο ηρθε η σκυθρωπη Ντιανα.Μου πεταξε ενα γεια.Μου εγλυψε στα γρηγορα τα βυζακια μου και μου περασε το προφυλακτικο.Τα προκαταρκτικα της ηταν γρηγορα και αγχωδη.Εκατσε πλαγια προς τα εμενα και αρχισε να με πιπωνει με γρηγορο ρυθμο και με χρηση χεριου.Το εκανε καπως αγαρμπα.Η πιπα της ειχε μετρια διαρκεια.

Σταματησε την πιπα και ξαπλωσε ανασκελα.Εγω τον εχωσα στο ωραιο της μουνακι και αρχισα να την γαμαω.Την γαμουσα αλλα αυτη κοιτουσε την κοιλια μου.Απαξιωνε να με κοιταξει στο προσωπο.Δεν ηθελε φιλακια ουτε στον λαιμο της.Την γαμησα σε αυτην την σταση για αρκετη ωρα.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα.Την γαμουσα σε μετριους ρυθμους αλλα αυτη τραβιοταν μπροστα για να μην τον τρωει ολο.Με αποσυντονιζε αυτο! Μετα απο μερικα λεπτα αρχισα να χυνω μεσα στο μουνακι της! Ενω ακομη εχυνα αυτη τραβηχτηκε και αρχισε να λεει κατι μαλακιες! Τα χαλασε ολα με την συμπεριφορα της και αποδειχτηκε φολα! Τεσπα , στα αρχιδια μου! Ενα απαξιωμενο 10ρικο ειχα δωσει!

Συνοψιζοντας , η Ντιανα ειναι μια ιεροδουλη αξιολογης εμφανισης.Δεν δεχεται φιλια στο σωμα της.Δεν συμμετεχει στο κυριως σεξ καθολου.Γενικα , θα ελεγα οτι δεν σεβεται τον πελατη.Για να ειμαι ακριβοδικαιος η ευγενικη τσατσα δεν μας ενοχλησε.Ενω ακομη εχυνα αυτη τραβηχτηκε μπροστα.Αυτο το βαζω στα πολυ αρνητικα! Δεν περασα καλα και δεν σας την συνιστω! Αποδειχτηκε φολα! Ελπιζω να σας βοηθησα!
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, n.smirni76, Φανούρης Τζούρας και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού