Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 558 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Τζουλια ειναι μια προμιλφ ιεροδουλη με σχετικα ομορφο τραχυ σκυλε προσωπο , μακρυ μαυρο μαλλι , λευκο δερμα , κανονικο αναστημα , ωραιο στητο μεσαιο στηθος και σωμα με πιασηματα και ωραιο κωλο.Αν κρινω απο τα χαρακτηριστικα του προσωπου της , η κοπελα πρεπει να ειναι Αλβανιδα.Η τσατσα ανακοινωσε τα παντα εκτος κωλου.Να πω οτι η κοπελα πριν απο λιγο καιρο εχει δουλεψει στο Φυλης 59 ισογειο.

Εδωσα το 20ρικο και περασα στο δωματιο.Υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Μιλαει λιγα Ελληνικα.Δεν τα καταλαβαινει ολα.Καταλαβαινει και τα Αγγλικα.Απο την αρχη φαινοταν οτι υπαρχει χημεια μεταξυ μας.Η κοπελα ανεβηκε απο πανω μου και εβγαλε τον στηθοδεσμο της.Εγω αρχισα να γλυφω με μανια το ωραιο στητο της στηθος.Η κοπελα καυλωσε και εβγαζε αναστεναγμους.Εγω ταυτοχρονα χουφτωνα τον ζουμερο της κωλο.Υστερα η κοπελα με ρωτησε αν θελω ελευθερο στοματικο και μετα την καταφατικη μου απαντηση ξεκινησε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια.Ειχε γυρισμενη την πλατη προς τα εμενα και με πιπωνε.Εγω εβλεπα το θεαμα απο τον καθρεπτη.Ηταν καυλωτικο το θεαμα.Με εξεπληξε θετικα με την πιπα της.Αυτη τον ρουφουσε με σχετικα γρηγορο ρυθμο και προσπαθουσε μανιωδως να τον παρει βαθια στο στοματακι της! Δεν μπορει να κανει ντιπφροατ! Δεν μπορει να τον φτασει μεχρι τον κοφτη! Με πιπωνε και χρησιμοποιουσε λιγο το χερακι της.Εγω ταυτοχρονα της πατουσα το κεφαλι.Σε καποιες στιγμες της πατουσα το κεφαλι και την αφηνα μπουκωμενη για καποια δευτερα.Ειχα καυλωσει απιστευτα με το υπακουο πουτανακι! Της πατουσα με δυναμη το κεφαλι και της εκανα ενα καυλωτικο mouthfucking διαρκειας! Αυτη δεν παραπονεθηκε καθολου! Δυστυχως ομως με τα μπαλακια δεν ασχοληθηκε παρολο που τα ειχε ξυρισμενα.Αρνηθηκε ευγενικα να μου προσφερει ενα καραμελωμα.Η πιπα της ειχε μεγαλη διαρκεια.Αυτο το βαζω στα θετικα.

Ξαπλωσα ανασκελα την κοπελα και αρχισα να γλυφω με μανια το καθαρο και ωραιο ξυρισμενο της μουνακι.Αυτη ειχε κλεισει τα ποδια της και κλειδωσε το κεφαλι μου.Αυτη εκλεισε τα ματια της , εβγαζε αναστεναγμους και επαιζε με τα μαλλια μου.Εδειχνε να το απολαμβανει.Υστερα της τον καρφωσα και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και πεφταν ρομαντικα γλωσσοφιλα.Η κοπελα συνεχιζε τα αληθινα επιφωνηματα.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα.Την γαμουσα και την βαρουσα στα κωλομερια.Ειχα ομως πολυ καυλες και δεν αντεχα αλλο.Πεταξα το προφυλακτικο και αρχισα να τραβαω μαλακια πανω στον κωλο της.Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω πανω στον κωλο της και την πλατη της.Της εδωσα χαρτι και η κοπελα σκουπιστηκε.Αυτη εκανε επισης γαργαρες με το λιστερινγκ , ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο για να κανει μπανιο.

Συνοψιζοντας , η Τζουλια ειναι μια εμφανισιμη προμιλφ ιεροδουλη.Αν και δηλωνει 25 χρονων! Εγω παντως για πιο μεγαλη την εκοψα.Στα πολυ θετικα βαζω την καλη της πιπα που ειναι μεγαλης διαρκειας.Επισης θετικο ειναι οτι δεχεται mouthfucking.Προκαταρκτικα δεν κανει ιδιαιτερα.Αρνητικο ειναι οτι δεν κανει καραμελωμα στα μπαλακια.Συμμετεχει στο κυριως σεξ με αληθινα βογγητα.Της αρεσει το γλυφομουνι και ειναι καθαρη κοπελα.Ειναι δεκτικη σε φιλια και σε αφηνει να την χυσεις σε βυζια/κωλο.Δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Η τσατσα δεν μας ενοχλησε.Γενικα η κοπελα προτεινεται σε οσους αρεσκονται να γαμανε μιλφαρες με σκυλε φατσες και που κανουν καλα τσιμπουκια.Εγω εμεινα ευχαριστημενος απο την αποδοση της κοπελας και περασα καλα.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζούλια
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.850
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Masazonomaxos, kosamf και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Νοεμβρίου, 2016
τανες με σκυλε φατσες μου αρεσουν διοτι κανουν καλα τσιμπουκια και γαμησια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1