Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 292 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η καυλιαρα νεαρη ξανθια Ρωσιδα τσατσαΈρωτας μου παρουσιασε την προμιλφ Φωτεινη.Προκειται για μια ψηλη Ρωσιδα με σχετικα ομορφο προσωπο με γατισια ματια , λευκο δερμα , μακρυ μαυρο μαλλι , ωραια μικρα στητα βυζακια και ωραιο αδυνατο κορμι.Παντως η ατιμη εχει κατι διμετρα ποδια! Αυτο που λεμε ατι! Ρωσικο ατι! Η ντροπαλη υπηρεσια ανακοινωσε ελευθερο στοματικο τελειωτικο.

Εδωσα ενα 20ρικο και περασα στο δωματιο.Υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Απο την αρχη φαινοταν οτι υπαρχει χημεια μεταξυ μας.Η κοπελα μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα.Η κοπελα εβγαλε το μαυρο ολοσωμο που φοραει και αποκαλυφθηκε το ωραιο της μουνακι.Αυτη ξαπλωσε απο πανω μου και αρχισαμε να χαμουρευομαστε.Εγω εγλυφα τα βυζια της και επαιζα με το μουνακι της.Αυτη με εγλυφε στον λαιμο.Πεσαν και μερικα γλωσσοφιλα.Δεν ηταν ομως βαθια.Μετα τα προκαταρκτικα η κοπελα ξαπλωσε απεναντι απο εμενα και ξεκινησε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια.Η πιπα της ειναι μετρια.Ειχε γρηγορο ρυθμο , χρηση χεριου και ηταν καπως αγαρμπη.Παντως κανει πολυ καλο καραμελωμα! Πιο πολυ μου ρουφουσε τα μπαλακια παρα μου εκανε πιπα! Με γεμισε με σαλια!

Την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να γλυφω το καθαρο και ωραιο της μουνακι! Αυτη μου ειπε οτι της αρεσει πολυ το γλυψιμο! Μονο με γλυψιμο τελειωνει! Την εγλυφα και της ειχα χωσει ενα δαχτυλο μεσα στο μουνακι! Αυτη ειχε τρελαθει απο την καυλα! Επαιζε με τα μαλλια μου και εσπρωχνε το κεφαλι μου στο μουνακι της! Την εγλυψα για πολυ ωρα.Πρωτη σταση της τον καρφωσα στο μουνακι.Την γαμουσα σε δυνατους ρυθμους και αυτη εβγαζε αληθινα βογγητα! Την γαμουσα και αυτη ειχε τυλιξει τα ποδια της γυρω μου.Πεφταν και μερικα πεταχτα φιλια στο στομα.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα.Την γαμουσα και την βαρουσα στα κωλομερια.Μετα παλι για λιγο ιεραποστολικο.Ειναι δεκτικη σε αλλαγη στασεων.Δεν αντεχα ομως αλλο! Η στυση μου βαρουσε κοφτες απο την καυλα!

Πεταξα το προφυλακτικο και αρχισα να τραβαω μαλακια στα βυζακια της.Αυτη εκατσε στην ακρη του κρεβατιου και με κοιτουσε με τα γατισια της ματια.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω στα βυζακια της και ταυτοχρονα φιλιομασταν πεταχτα στο στομα.Η κοπελα σκουπιστηκε με μωρομαντηλο , ντυθηκε , με χαιρετησε και πηγε να κανει μπανιο.

Συνοψιζοντας , η Φωτεινη ειναι μια προμιλφ με πολυ καλο κορμι.Μου θυμισε την Σαρον Στοουν απο το βασικο ενστικτο! Παντως απο κοντα το προσωπο της μου φανηκε πιο ομορφο απο οτι στο σαλοναρισμα που το βλεπεις απο μακρια.Η κοπελα κανει προκαταρκτικα.Η πιπα της ειναι μετρια αλλα κανει ωραιο γλυψιμο και ρουφηγμα στα μπαλακια.Ειναι δεκτικη σε αλλαγη στασεων και σε πεταχτα φιλια.Εχει καθαρο σωμα , μουνακι και της αρεσει πολυ το γλυψιμο! Δεν εδειξε σημαδια βιασυνης και η ευγενικη μουναρα τσατσα δεν ενοχλησε.Μακαρι να περνουσε και αυτη δωματιο!Έρωτας Θα ελεγα οτι η κοπελα ειναι vfm! Επειδη βλεπω οτι οι περισσοτεροι στις κριτικες την αποκαλουν μιλφαρα , εγω θα ελεγα οτι ειναι προμιλφ γιατι δηλωνει οτι ειναι 32 χρονων.Ελπιζω να σας βοηθησα!
ΚαπέλοΚαπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alarixos, mallias20, Μάκης Τσατσαρίδης και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού