Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η Νικολ ειναι μια Αλβανιδα ιεροδουλη με ομορφο καυλιαρικο προσωπο , λευκο δερμα , μακρυ μαυρο μαλλι , ωραιο στητο φυσικο βυζι , ψηλο αναστημα και ωραιο αδυνατο κορμι.Η τσατσα ανακοινωσε τελειωτικο στα βυζια και κωλο.Ειχα διαβασει οτι ειναι φολα αλλα η πουτανα ειναι αρκετα εμφανισιμη και αποφασισα να φυτιλιασω ενα 20ρικο.

Εδωσα λοιπον το 20ρικο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η λιγομιλητη και σκυθρωπη κοπελα.Μιλαει σχετικα καλα Ελληνικα με εμφανη Αλβανικη προφορα.Η κοπελα ξαπλωσε μπροστα μου και αμεσως μου εφαρμοσε το κοκκινο προφυλακτικο.Μηδεν στα προκαταρκτικα.Ηταν ξαπλωμενη καθετα προς τα εμενα και με πιπωνε.Με τα μαλλια της δεν ηθελε να παιζω οταν μου εκανε πιπα.Η πιπα της ειναι αδιαφορη και ειχε μικρη διαρκεια.

Την ξαπλωσα ανασκελα και εγλυψα για λιγο το ξυρισμενο και ομορφο μουνακι της.Αυτη με κοιτουσε αμετοχα.Της τον καρφωσα και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Αυτη δεν ηθελε να την γλυφω στον λαιμο.Την γαμησα για αρκετη ωρα σε αυτη την σταση.Την εστησα στα τεσσερα και ζητησα το κωλι της.Αυτη αμεσως αρχισε τις δικαιολογιες! Οτι η πουτσα ειναι μεγαλη και χοντρη.Οτι δινει κωλο μονο στους μικροτσουτσουνους! Τεσπα εκανα μια προσπαθεια να μπω στο κωλι της.Πιεζα το κωλι της αλλα αυτη τραβιοταν μπροστα! Δεν καναμε ετσι δουλεια! Μου ελεγε να μην της σκισω τον κωλο! Τελικα αγανακτησα και της τον ξαναεχωσα στο μουνι.Την γαμουσα στην ιεραποστολικη σταση και κοιτουσα το θεαμα απο τον καθρεπτη.Αυτη κοιτουσε τον καθρεπτη και εβγαζε επιφωνηματα.Ανεβασα ρυθμο γιατι αυτη μου ελεγε να χυσω.Την γαμουσα δυνατα και την βαρουσα στα κωλομερια και την τραβουσα απο τα μαλλια.Ζητησα να την χυσω πανω στον κωλο αλλα αυτη αρνηθηκε! Ζητησα να την χυσω στα βυζακια αλλα αυτη αρνηθηκε παλι! Λεει οτι δεν κανει τετοια πραγματα!!! ΕΛΕΟΣ!!! Συνειδητοποιησα οτι εκαψα ενα 20ρικο και ανεβασα ρυθμο.Μετα απο λιγο ηρθε το τελος στο μουνακι της.Η κοπελα εμεινε για λιγο social time.Μετα εβαλε το στρινγκακι της και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Νικολ ειναι μια εμφανισιμη ιεροδουλη.Ειναι πανω απο τον μεσο ορο της περιοχης.Δεν κανει καθολου προκαταρκτικα.Η πιπα της ειναι αδιαφορη και μικρης διαρκειας.Δεν συμμετεχει στο κυριως σεξ.Δεν δινει το κωλι της παρολο που ανακοινωνεται στο σαλονι.Ειναι αυτο που λεμε προγραμμα κραχτης! Εδειξε καποια σημαδια βιασυνης αλλα παρολα αυτα εμεινα ενα γεματο 15 λεπτο στο δωματιο.Η τσατσα παντως δεν ενοχλησε.Ειναι μια φολα μουναρα ιεροδουλη.Δεν σας την συνιστω! Εκτος και αν εχετε 20ρικα για φυτιλιασμα και θελετε να την τιμησετε λογω εμφανισης! Ελπιζω να σας βοηθησα!
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, fouxter, orinosleon και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Σεπτεμβρίου, 2016
Γνωστή φόλα αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν σε άφησε να της πειράζεις τα μαλλιά στην αρχή ενώ ύστερα δεν είχε πρόβλημα με το να της τα τραβάςΧμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1