Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 155 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επισκεφθηκα το εν λογω ευαγες ιδρυμα σημερα (20/9/07) κατά τις 6 το απογευμα. Η τσατσά δεν εμφανιστηκε ποτέ γιατι μιλουσε στο τηλ. Εμφανιστηκε όμως η Ειρήνη, Ελληνίδα, μελαχρινή στο 1.65 ζουμερη με βυζάκι Β στητό.

Έπαθα την πλάκα μου!! Από τις πιο ωραίες που έχω δει σε καταστήματα της αυτης ποιότητας (ειδικά αν σας αρέσουν μικροκαμωμένες με γλυκό πρόσωπο και μια δόση προστυχιάς.!) Παρόλο που ήμουν ο μοναδικός επισκέπτης άργησε χαρακτηριστικα να μπει στο δωματιο σε σημειο που νόμιζα οτι με ξέχασε... Αλλά όταν μπηκε εκεί ηταν που ξενερωσα... Πιπα 0/10 νομίζω η χειρότερη που μου χουν κάνει αφου σχεδόν δεν την καταλάβαινα παρόλο που το σκουφί ηταν απο τα λεπτά. Μετα απο πάνω (αυτή) και τέλος πισωκολλητο... Η γκόμενα ανήκει στην κατηγορία των επίπλων... Τα μόνα θετικά είναι οτι στο πισωκολλητο έχει καλό στησιμο που χαρίζει άπλετη θέα στην καλοδουλεμενη σούφρα της (που απο οτι λεει δεν δίνει)και οτι ανέχεται το δυνατό σφυροκοπημα.!

Συνολικά ίσως την ξαναεπισκεφθω καθως ήταν μουναρος και θελω να εξαλειψω την πιθανότητα να την επιασα σε κακη μέρα ενώ κανονικά είναι πιο θερμή (η ελπίδα πεθαινει πάντα τελευταια...)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2007
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
12
Πόντοι:
5.760
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού