Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 100 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η Μελισσα ειναι μια νεαρη Ρουμανα ιεροδουλη με ομορφο προσωπο , μακρυ ισιο μαυρο μαλλι , κοντη σε αναστημα , σιλικονατα βυζια και σωμα με πιασηματα.Φορουσε και μεγαλα ψευτικα γυαλια μυωπιας χωρις φακο! Ηταν σαν σεξυ γραμματεας! Τον τελευταιο καιρο εχει χασει κιλα και εχει ομορφυνει πολυ.Εβαλε και τα σιλικονατα βυζια! Καπου εδω ομως τελειωνουν ολα τα καλα! Στην εμφανιση τελειωνουν ολα τα καλα! Παλια η κοπελα ειχε αρκετα παραπανω κιλα και δουλευε σε διδυμο με την Ναομι στο Ιασωνος 20γ.Βεβαια τοτε ζητουσε 10 ευρω και ηταν στην σκια της υπερμουναρας Ναομι! Ακομη και το σαλοναρισμα της αλλαξε.Εκει που σε στριμωχνε παλια στο σαλονι και δεν σε αφηνε να φυγεις , τωρα κανει ενα αστραπιαιο σαλοναρισμα!

Τεσπα , αφου εκανα τσαρκα σε ολο το Μεταξι και δεν βρηκα κατι αξιολογο στο 10ρικο , ηρθα εδω για να γαμησω την Μελισσα.Δεν μου αρεσει να δινω 15 ευρω σε μια περιοχη οπου οι περισσοτερες ζητανε 10 ευρω.Ειναι σαν να χαλας την πιατσα! Αλλα μεσα στην μπαζιλα του Μεταξουργειου δεν βρηκα κατι καλο στο 10ρικο! Περασα στο δωματιο και περιμενα την κοπελα.Υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα μιας και ειναι πολλα χρονια στην Ελλαδα.Αμεσως ξετυλιξε το προφυλακτικο και το εφαρμοσε στην πουτσα.Πρωτο και βασικο σημαδι φολας! Μηδεν στα προκαταρκτικα. Ξαπλωσε διπλα μου και αρχισε να με πιπωνει.Την πιπα της θα την χαρακτηριζα ως μετρια.Αυτη με πιπωνε και εγω χουφτωνα τον ζουμερο της κωλο και της πατουσα το κεφαλι.Η πιπα ειχε ικανοποιητικη διαρκεια.

Πρωτη σταση την ξαπλωσα ανασκελα.Εχει πολυ ομορφο λεπτο ροδοκκοκινο μουνακι.Την γαμουσα και αυτη με κοιτουσε με τα σεξυ γυαλακια της.Δεν αφηνει ομως φιλακια στα σιλικονατα βυζια της! Ελεος! Τι τα εβαλε τοτε!!! Στον λαιμο επισης δεν της αρεσε να την γλυφω! Γενικα δεν ειναι δεκτικη σε φιλια στο σωμα της.Και αυτο το βαζω στα αρνητικα.Ειχα βαρεθει και την εστησα στα τεσσερα.Αυτη ειχε χαμηλα το σωμα της και εβαλε ενα μαξιλαρι κατω απο τις σιλικονατες βυζαρες της.Την σηκωσα πιο ψηλα και διορθωσα την σταση του σωματος της.Της τον εχωσα και αρχισα να την γαμαω δυνατα.Την γαμουσα και την βαρουσα στην ζουμερη της κωλαρα! Την γαμουσα και την τραβουσα απο τα μαλλια! Την ειχα υποταξει στις ορεξεις μου! Αυτη εβγαζε επιφωνηματα και εγω κοιτουσα το θεαμα απο τον καθρεπτη.Αυτο ηταν το καλυτερο σημειο της συνερευσης.Μετα απο μερικα λεπτα εχυσα στην μουναρα της.Την κρατησα μεχρι να τα χυσω ολα.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Μελισσα ειναι μια εμφανισιμη ιεροδουλη.Ειναι πανω απο τον μεσο ορο του Μεταξιου και ζηταει 15 ευρω σε αντιθεση με τις περισσοτερες που θελουν ενα 10ρικο.Μηδεν προκαταρκτικα.Πιπα μετρια αλλα ικανοποιητικης διαρκειας.Δεν θελει καθολου φιλια στα βυζια της και στο σωμα της! Δεν θελει καθολου δαχτυλο στο μουνακι της! Στο κυριως σεξ δειχνει ελαχιστη συμμετοχη.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων και στα τεσσερα δειχνει μια καλυτερη συμμετοχη.Επισης φαινεται οτι δεν θελει να ξεπερναει το χρονικο οριο των 10 λεπτων! Η τσατσα δεν ενοχλησε.Οποτε οποιος θελει εμφανιση μπορει να την δοκιμασει μια φορα.Οποιος ομως θελει καλες παρεχομενες υπηρεσιες να μην περασει ουτε απο εξω!!! Εγω παντως δεν εμεινα ευχαριστημενος.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μελίσσα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, dmtrsxxx, adolfo13 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2016
Πήγες Μετάξι και δέχτηκες να δώσεις πάνω από 10 ευρώ. Ήθελές και 'παθές τα. Χαχαχα! Εγώ από τα σπίτια του 15ρικου κόβω λάσπη.
24 Ιουλίου, 2016
Vril , γραψε μας ποσο καλη ειναι η Τζανινα!!!ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2