Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ανεβηκα τα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Η τσατσα μου παρουσιασε την Μαργκω.Προκειται για μια νεαρη 22χρονη Ρωσιδα με ομορφο αγγελικο προσωποΈρωταςΈρωταςΈρωτας , μακρυ καστανοξανθο σπαστο μαλλι , ωραια φυσικα μικρα στητα βυζακια , κοντη σε αναστημα , λευκο δερμα και κανονικο κορμι με καλοσχηματισμενο κωλαρακιΓλώσσα.Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο τελειωτικο στα βυζακια και σταση 69.Ειναι η κοπελα που ειχα δει πριν απο μερικες ημερες στο ισογειο κατω και νομιζα οτι ειναι η Ιλονα.Δεν ειχε ανακοινωθει ονομα τοτε.Μου εκανε κλικ και ηρθα να την τιμησω.Για τα γουστα μου ειναι αρκετα εμφανισιμη κοπελα.Μοιαζει λιγο με την ηθοποιο απο την ταινια ο Λυκος της Γουωλ Στριτ! Παραφραζοντας ενα μυθιστορημα του Α.Δουμα θα ελεγα οτι ειναι η Βασιλισσα Μαργκω της οδου Βεργας!Ναι!

Πληρωσα και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Δεν μιλαει ελληνικα και τα αγγλικα της ειναι φτωχα.Η κοπελα εβγαλε τα εσωρουχα της και εγω την εφερα απο πανω μου.Η κοπελα μου εγλυφε τα βυζακια μου.Εγω χουφτωνα το κωλαρακι της και την εγλυφα στον λαιμο.Ετριβα το καυλι μου στο μουνακι της και το καυλι μου ειχε φουσκωσει.Αυτη με καθαρισε με μωρομαντηλο και ξεκινησε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια.Ηταν ξαπλωμενη απεναντι απο εμενα και με πιπωνε.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη.Για πιπινακι ειναι καλη.Προσπαθουσε να τον παρει βαθια αλλα δεν μπορει να κανει ντιπφροατ.Εγω της πατουσα το κεφαλι και αυτη προσπαθουσε να τον παρει βαθια.Υστερα απο επιθυμια μου εγλυψε και τα μπαλακια μου.Τα ρουφουσε για αρκετη ωρα.

Την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να γλυφω το καθαρο της μουνακι.Αυτη ειχε κλειστα τα ματια και δεν ανταποκρινοταν ιδιαιτερα.Οταν σταματησα τοτε αυτη εβαλε κρεμα και εγω της τον καρφωσα στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και ειμασταν σφιχτα αγγαλιασμενοι.Ηθελα να βλεπω τα αγγελικα της ματια! Εκανα κινηση για γλωσσοφιλα αλλα μονο κατι πεταχτα φιλακια παιχτηκαν! Δεν ενεδωσε σε γλωσσοφιλα! Βγηκα απο μεσα της και την εστησα στα τεσσερα.Αυτη ειχε στηθει στα τεσσερα.Την ανεβασα πιο ψηλα και της τον καρφωσα στη σταση του πισωκολητου.Την γαμουσα σε γρηγορους ρυθμους και αυτη τραβιοταν πισω λυσσαλεα! Εφερνε με δυναμη και ορμη το σωμα της πανω στο καυλι μου! Ειχα καυλωσει βλεποντας αυτο το θεαμα απο τον καθρεπτη! Την γαμουσα και της βαρουσα τα κωλομερια! Αυτη εδειχνε να ποναει ιδιαιτερα και εβγαζε αληθινα δυνατα βογγητα! Ηταν η καλυτερη στιγμη της συνευρεσης! Ευχαριστηθηκα πολυ το ξεσκισμα που εκανα στο πιπινακι! Δεν ηθελα ομως να τελειωσω ετσι.Λιγο πριν ερθει το τελος βγηκα απο μεσα της.

Πεταξα το προφυλακτικο και σταθηκα ορθιος.Αυτη εκατσε στην ακρη του κρεβατιου.Τραβουσα μαλακια στα βυζακια της.Αυτη με το ενα χερι επαιζε με τα μπαλακια μου και με το αλλο επαιζε με το πορνωδες στηθος μου! Τραβουσα μαλακια και αυτη με κοιτουσε με τα πανεμορφα ματακια της! Ηταν σκηνη βγαλμενη απο τσοντα! Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω πανω στα βυζακια της! Κατεβηκα χαμηλα προς το προσωπο της και πεχτηκαν μερικα ελαφρα γλωσσοφιλα ενω εγω ακομη εχυνα. Αυτη περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα.Αυτη γελουσε βλεποντας οτι εχω λουσει το κορμι της με τα χυσια μου! Της εδωσα χαρτι να σκουπιστει.Αυτη ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Μαργκω ειναι μια αρκετα εμφανισιμη ιεροδουλη για τα γουστα μου.Νομιζω ομως και στους περισσοτερους μπουρδελιαρηδες θα αρεσει εμφανισιακα.Κανει καποια προκαταρκτικα.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη για πιπινακι και εχει αρκετη διαρκεια.Κανει καραμελωμα στα μπαλακια.Δειχνει καποια συμμετοχη στο κυριως σεξ αλλα αποφευγει με ευγενικο τροπο τα γλωσσοφιλα.Ειναι δεκτικη σε φιλια στο σωμα.Εχει καθαρο σωμα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Το δυνατο της σημειο πιστευω ειναι το στησιμο της στα τεσσερα και το παθος που βγαζει σε αυτη την σταση! Σε αυτη την σταση δειχνει πορνοσταρικη συμμετοχη! Στο τελειωτικο στο στηθος επισης δειχνει ικανοποιητικη συμμετοχη.Γενικα ειναι μια ευγενικη ιεροδουλη που σεβεται τον πελατη.Ειναι υποτακτικης ψυχολογιας και σε αφηνει να εχεις το πανω χερι.Δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Εγω σε γενικες γραμμες εμεινα ευχαριστημενος! Αυτη η κοπελα και η Ιλονα απο Αχιλλεως 48 ειναι μια ανασα ανανεωσης σε αυτη την αλυσιδα.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαργκώ
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ThE, n.smirni76 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού