Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 130 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ανεβηκα τα σκαλοπατια και μπηκα στο σαλονι του εν λογω οικου.Καθισα στον καναπε και η τσατσα απο Κολωνου 48 μου παρουσιασε την Λυδια.Προκεται για μια Ρωσιδα μιλφαρα που προφανως διανυει την πεμπτη δεκαετια της ζωης της.Εχει αδιαφορο προσωπο , κοντο μαυρο μαλλι , μεγαλο φυσικο στηθος περιπου 3ρι , λευκο δερμα , χαλαρωση στο δερμα και παχουλο σωμα με καλοαναθρεμενο κωλο.Εμφανισιακα ειναι μια αδιαφορη μιλφ.Εχει δουλεψει επισης Περγαμου 1 , Ιασωνος 2 ,Κολωνου 48.Ειχα διαβασει τους συναγωνιστες που μιλουσαν για τις καλες της αποδοσεις.Οποτε αφου δεν μου εκατσε μια κομπλεξικη ελλεηνιδα , βρεθηκα στο Μεταξουργειο για να χυσω στη μαπα τη Λυδια!!!

Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο τελειωτικο μπροστα στα πακια! Τεσπα , εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο , οπου ειχα γαμησει τη Μαρια την Τσεχα.Βρωμουσε αρκετα! Η τσατσα ειχε ψεκασει αλλα η βρωμα δεν εφευγε! Ηταν ανοιχτο και το παραθυρο! Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η Λυδια.Ηταν χαμογελαστη και μου εσκασε χαμογελο.Αυτη ξαπλωσε απο πανω μου και αρχισε τα προκαταρκτικα.Μου εγλυφε τα βυζακια μου και την κοιλια μου.Εγω χουφτωνα την κωλαρα της.Υστερα αυτη κατεβηκε στην επιμαχη περιοχη και αρχισε να μου γλυφει και να μου ρουφαει τα μπαλακια.Το κανει πολυ καλα! Της ξεκαθαρισα να μου παρει πιπα με προφυλακτικο.Αυτη μου εφαρμοσε το προφυλακτικο και ξεκινησε την τσιμπουκοδρομια.Η πιπα της ειναι αρκετα καλη.Τον παιρνει αρκετα βαθια , αλλα οχι ντιπφροατ.Η πιπα της δεν ειχε χρηση χεριου και ειχε παραλλαγες.Δεν ηταν μονοτονη δηλαδη.Η πιπα ειχε αρκετη διαρκεια.Πρωτη σταση της τον καρφωσα στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα σε γρηγορους ρυθμους και αυτη εβγαζε αληθινα επιφωνηματα.Εκανα βαθιες διεισδυσεις.Την γαμησα ετσι για μερικα λεπτα.Δεν ηθελα ομως να τελειωσω ετσι.

Βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Την εβαλα να κατσει στο πατωμα και αρχισα να τραβαω μαλακια.Την εβαλα να μου ρουφαει τα μπαλακια.Εγω τον επαιζα και αυτη μου ρουφουσε τα μπαλακια! Οπως στις τσοντες! Ειναι υποτακτικο μιλφ! Οταν ενιωσα το τελος να πλησιαζει τοτε εστρεψα την πουτσα μου στη φατσα της! Αυτη εκλεισε τα ματια! Εγω αρχισα να χυνω! Της πεταξα τα χυσια στα ματια , στη μυτη και στα χειλη! Επειδη ομως ειχα τραβηξει μαλακια το προηγουμενο βραδυ , για αυτο δεν εβγαλα πολυ σπερμα! Ηθελα να της λουσω ολη τη μαπα! Αυτη σκουπιστηκε με κωλοχαρτο , ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.

Συνοψιζοντας , η Λυδια ειναι μια μιλφ αδιαφορης εμφανισης.Ειναι ομως πολυ καλη στο δωματιο.,Δεν ειναι για μοντελακηδες.Ειναι ομως μια καλη εποιλογη για μιλφοκυνηγους.Κανει προκαταρκτικα.Γλυφει και ρουφαει μπαλακια.Ωραια βαθια πιπα μεγαλης διαρκειας.Συμμετοχη στο κυριως σεξ.Ειναι υποτακτικης ψυχολογιας.Και το κυριοτερο δεχεται χυσιμο στο προσωπο της! Η τσατσα δεν ενοχλησε.Στα αρνητικα του μπουρδελου βαζω την εντονη δυσωδια στο δωματιο!!! Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λυδία
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Εκλεκτικός, n.smirni76 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού