Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 85 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Δουλευε η Τζεσσικα.Προκειται για μια 25χρονη μαλλον Ρουμανα ιεροδουλη με σχετικα ομορφο προσωπο , μακρυ ισιο μαυρο μαλλι , ωραιο μεσαιο φυσικο στηθος , ψηλο αναστημα , λευκο δερμα και ωραια ζουμερη κωλαρα! Ειναι αρρωστεια η κωλαρα της! Η πουτανα μοιαζει με μια γκομενα που ψινω τωρα για να γαμησω! Με καυλωσε και με τις μαυρες ζαρτιερες που φορουσε! Αλλες φορες που την εβλεπα δεν ειχα προσεξει να φοραει ζαρτιερες.Τωρα λες και φτιαχτηκε για μενα! Φορουσε και ενα μαυρο στρινγκακι.

Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο που ειναι κατω απο τον μεσο ορο της περιοχης.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε το πουτανακι μου.Αυτη καταλαβαινει τα Ελληνικα και μιλαει με προφορα.Την ξαπλωσα απο πανω μου αλλα αυτη φοβοταν μην ακουμπησει το καυλι μου στη μουναρα της! Πολυ επιφυλακτικο το κοριτσι! Δεν ειναι καλο αυτο.Πρεπει να υπαρχει αμοιβαια εμπιστοσυνη! Αρχισα να γλυφω τα βυζια της και να χουφτωνω την κωλαρα της.Αυτη ομως ελεγε οτι της ποναω τα βυζια! Τεσπα αυτη μου εγλυψε για λιγο τα βυζακια μου και μου εφαρμοσε το προφυλακτικο στο χοντρο και καυλωμενο μου καυλι.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη.Καλη για πιπινακι.Με πιπωνε με μετριο προς γρηγορο ρυθμο και χρησιμοποιουσε ελαφρα το χερακι της.Το θετικο ειναι οτι μου εριχνε ματιες οταν με πιπωνε! Με κοιτουσε στα ματια το πουτανακι και ηταν μπουκωμενο με την πουτσα μου! Προσπαθησε να τον παρει πιο βαθια αλλα δεν μπορει.Εγω παντως της πατουσα το κεφαλι! Το αρνητικο ειναι οτι δεν εγλυψε τα μπαλακια μου.Η πιπα της ειχε μετρια διαρκεια.

Πρωτη σταση την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και εγλυφα τα βυζια της.Αυτη ομως δεν συμμετειχε στο κυριως σεξ.Εμφανισιακα εχει ομορφο μουνακι αλλα δεν δοκιμασα να το γλυψω.Δευτερη σταση το πισωκολητο.Ωραια η θεα της κωλαρας της.Καλη η σταση του σωματος της.Της τον καρφωσα και αρχισα να την γαμαω σε γρηγορους ρυθμους! Την ξεμουνιαζα και αυτη εβλεπε τον καθρεπτη! Την ξεμουνιαζα και αυτη βογγουσε.Εβλεπα απο τον καθρεπτη τους μορφασμους πονου στο προσωπο της! Την γαμουσα και την επιανα απο τις ζαρτιερες! Την γαμουσα και την βαρουσα στα κωλομερια! Την βαρουσα και την ρωτουσα αν ειναι το πουτανακι μου! Ηταν το πουτανακι μου για σημερα! Την ειχα επιλεξει να ειναι το πουτανακι μου! Τα πλατς πλουτς διναν και περναν! Ακουγοντουσαν μεχρι το σαλονι! Μετα απο μερικα λεπτα δεν αντεξα και αρχισα να χυνω μεσα στη μουναρα της.Εχυνα και χουφτωνα τις βυζαρες της.Αυτη περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα.Αυτη ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Τζεσσικα ειναι μια σχετικα εμφανισιμη ιεροδουλη.Δεν ειναι καμια μουναρα αλλα ειναι πανω απο τον μεσο ορο της περιοχης του Μεταξουργειου.Ειναι ψηλη και εχει κωλαρα.Αυτο που λεμε ατι! Προκαταρκτικα εκανε μονο υστερα απο επιθυμια μου.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη.Στο κυριως σεξ δεν συμμετεχει ιδιαιτερα.Παντως στα τεσσερα στηνεται ωραια και τον τρωει για αρκετη ωρα.Δειχνει αντοχες στο σκληρο γαμησι.Δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο απο πλευρας υπηρεσιων αλλα πιστευω μια δοκιμη αξιζει.Ειναι καθαρη ιεροδουλη και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Εμφανη σημαδια βιασυνης δεν εδειξε.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, adolfo13, sisax87 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Απριλίου, 2016
Τι σου απάντησε;Μεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1