Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ειχα ρωτησει στην ημερησια ενημερωση για την Μαρινα αλλα δεν βρεθηκε κανενας να μου απαντησει απο τα 150.000 μεληΝαι!.Οποτε αποφασισα να δω ιδιοις ομμασιΚουλ την κοπελα.Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω κυριλε οικου ανοχης.Η ευγενικη τσατσα μου παρουσιασε την Μαρινα.Προκειται για μια προμιλφ Ρωσιδα απο την ΜοσχαΕμμμμ με ομορφο καυλιαρικο προσωποΈρωτας με εντονα Σλαβικα χαρακτηριστικα , ωραια στητα μικαρα βυζακια , λευκο δερμα , κανονικο αναστημα , μακρυ ισιο καστανοξανθο μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους και κανονικο κορμι με καλοσχηματισμενο κωλοΓλώσσα.Η κοπελα φορουσε μαυρες ζαρτιερεςΓλώσσα και με κατακαυλωσε! Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο τελειωτικο στα βυζια και κωλος αν εισαι τρυφερος με την κοπελαΧαμόγελο.

Εδωσα το 20ρικο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Που να ηξερε τι θα επακολουθησει!Ναι! Μιλαει λιγα Ελληνικα και καταλαβαινει επισης λιγα Ελληνικα.Αγγλικα δεν γνωριζει.Η κοπελα ξαπλωσε διπλα μου και αμεσως αρχισε να ρουφαει ακαποτα το καυλι μουΝαι!.Ηταν γυρισμενη με την πλατη προς τα εμενα και με πιπωνε.Της ειπα να μου κανει και καποια προκαταρκτικα.Αυτη μου εγλυψε για λιγο τα βυζακια μου.Υστερα συνεχισε την πιπα.Η πιπα της ειναι αρκετα καλη! Ξαφνιαστηκα θετικα!Μεγάλο χαμόγελο Δικαιωθηκα με την επιλογη μου να γαμησω αυτη την κοπελα!Ναι! Η πιπα της ειναι βαθια! Τον επαιρνε αρκετα βαθια! Σχεδον ντιπφροατ.Εγω της πατουσα το κεφαλι και αυτη με πιπωνε με γρηγορο ρυθμο.Της ειπα οτι θελω την πιπα σε πιο αργο ρυθμο αλλα αυτη ειχε καπως κυκλοθυμικη συμπεριφορα!Money Mouth Στα αρνητικα βαζω οτι δεν εγλυψε τα μπαλακια μου.Η πιπα της ειχε μεγαλη διαρκεια.Εγω της κατεβασα το στρινγκακι και επαιζα με το μουνακι της.

Την σταματησα μετα απο καποια λεπτα για να μην εχουμε προωρο τελοςΚουλ και την ξαπλωσα ανασκελα.Αυτη μου περασε το προφυλακτικο και εγω αρχισα να γλυφω το καθαρο ροδοκοκκινο μουνακιΓλώσσα της.Ειναι ομως αρκετα ξεχειλωμενοMoney Mouth.Αυτη με κοιτουσε στα ματια και εδειχνε να το απολαμβανει!Εμμμμ Την εγλυφα και αρχισα να βαζω το κωλοδαχτυλοΜατάκι μεσα στην κωλοτρυπιδα της.Αυτη δεν εφερε αντιρρησηΧαμόγελο , οποτε την εγλυφα και ανοιγα την κωλοτρυπιδα της με το δαχτυλο μου.Προετοιμαζα την κωλοτρυπιδα της για το χοντρο μου καυλι!Μεγάλο χαμόγελο Την εγλυψα για αρκετη ωρα.Αυτη δεν εδειχνε σημαδια βιασυνης.Μπηκα μεσα της και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Την πλησιασα και αρχισαμε να φιλιομαστεΈρωτας στο στομα.Στην αρχη ηταν πεταχτα φιλια.Στην συνεχεια ομως εγιναν βαθια γλωσσοφιλα!Έρωτας Ειναι ρομαντικο το κοριτσι!Ματάκι Την γαμουσα και αυτη με τραβουσε προς το μερος τηςΈρωτας.Αν και περνουσα καλα δεν ηθελα να χυσω σε αυτη την στασηΚουλ.Της προτεινα να παρω το κωλαρακι τηςΓλώσσα.Αυτη ομως δεν ηθελεMoney Mouth.Της υποσχεθηκα οτι θα ειμαι τρυφερος!Μεγάλο χαμόγελο Αυτη στηθηκε στα τεσσερα και εγω μπηκα με δυσκολια Κατσικογάμηςστο στενο της κωλαρακι.Την γαμουσα σε μετριους ρυθμουςΚατσικογάμης αλλα αυτη πονουσε υπερβολικα και βογγουσε ολη την ωρα! '' Αχ! Αχ! Αχ!''Μεγάλο χαμόγελο Πηγα να ανεβασα ρυθμο αλλα αυτη πονουσε υπερβολικα.Μετα απο κανενα 2 λεπτο αυτη δεν αντεξε και εβγαλε το καυλι μου απο το κωλαρακι τηςMoney Mouth.Κοιταξα την καποτα και ευτυχως δεν ειχε ιχνη μερεντας!Χαμόγελο Παντως ειναι πολυ ωραια η θεα του κωλου της στα τεσσερα! Μεγαλη καυλα να της σκιζεις τον κωλο! Γλώσσα

Εβγαλα το προφυλακτικο και ηθελα να την χυσωΚουλ στα βυζια.Αυτη ομως απο μονη της κατεβασε το προσωπο της στο υψος του καυλιου μου!Εμμμμ Ωραια λεω!Μεγάλο χαμόγελο Αφου θελει το κοριτσι , δεν θα της χαλασουμε το χατηρι!Χαμόγελο Αυτη εβγαλε την γλωσσα της και περιμενε να την χυσω στο στομα! Ανυπομονουσε να ρουφηξει τα χυσια μου! Ναι!Εγω ομως εστρεψα το καυλι μου στη ΜΑΠΑ της και της πεταξα ολα τα χυσια μου στη ΜΑΠΑ της!Μεγάλο χαμόγελοΝαι!Ναι!Ναι! Αυτη αιφνιδιαστηκε αλλα περιμενε υπομονετικα να τα χυσω ολα!Ναι! Τι να κανουμε , ετσι ειμαστε εμεις οι σκληροι χυστες , εννιοτε τις αιφνιδιαζουμε τις κορασιδες!Ναι! Τα χυσια μου την πετυχαν στο στομα!Ναι! στα ματια!Ναι! στα μαλλια!Ναι! Της χαλασα το μακιγιαζ!Ναι! Της εδωσα χαρτι να σκουπιστει.Αυτη σκουπιστηκε και πλυθηκε στον νιπτηρα.Ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρισε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Μαρινα ειναι μια εμφανισιμη ιεροδουλη με Σλαβικα χαρακτηριστικαΈρωτας.Κανει προκαταρτικα.Κανει ωραια βαθια πιπα μεγαλης διαρκειας.Δεν γλυφει ομως μπαλακια.Συμμετεχει στο κυριως σεξ.Μου φανηκε πολυ ρομαντικο κοριτσιΜατάκι.Θελει να αποφυγει ομως το πρωκτικο σεξMoney Mouth.Γενικα ειναι καπως κυκλοθυμικη πουταναΕμμμμ.Θελει διπλωματιαΚουλ.Δεν της αρεσουν οι υποδειξεις στο σεξ κτλΕμμμμ.Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε.Της πεταξα τα χυσια στη μαπα για να σεβεται τους πελατες και για να ξερει οτι το 20ρικο δεν βγαινει ευκολαΝαι!.Αυτη η κριτικη ειναι αφιερωμενη στον Πικερ και ολους τους υποστηρικτες του Υπεραπλου προγραμματος και της διπλης καποτας!!!ΜαλακίαΝαι! Περασα πολυ καλα με το μωρο και εμεινα ευχαριστημενος!Κουλ Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, sexdreamer, Εκλεκτικός και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Απριλίου, 2016
Όταν κατέβω Αθήνα θα την τιμήσω γουστάρω πολύ κοπέλες που τα περνούν στην μάπα ΓλώσσαΚαπέλοΩραίος.
12 Απριλίου, 2016
Τώρα την διάβασα ! Προσκύνημα

ΕΧΩ ΞΕΡΟΧΥΣΕΙ !!! Ναι!

RESPECT Καπέλο
P
Parakmiakos
04 Μαΐου, 2016
ντιπφροατ ρε μεγαλε?? Χμμμ;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3