Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Στην ζωη πολλα γεγονοτα εχουν μια επαναληψη.Η επαναληψη αυτη εκτος απο το γεγονος αυτο καθε αυτο σου φερνει στο νου αναμνησεις απο την πρωτη φορα που το γεγονος υπηρξε.
Ετσι οταν πληροφορηθηκα οτι μετα απο χρονια εργασιας στο Βεργας 6 ισογειο,η Σονια μετακομισε στο Αλκιβιαδου 16γ,δηλαδη το μαγαζι που διεπρεψε το 2009-10,αυτοματα ο νους μου γυρισε πισω.
Αποφασισα να επισκεφτω το μαγαζι το ταχυτερο δυνατον.Η Σονια με υποδεχτηκε με ενα στριγκακι μονο,και τις βυζαρες της φορα παρτιδα,κατι που με αναψε.
Η υπηρεσια ανακοινωσε το προγραμμα στο οποιο προστεθηκε και το πρωκτικο.Ηταν μια ευχαριστη εκπληξη μια που η μιλφαρα χρονια ειχε να δωσει την κωλαρα της.
Στα τα αγωνιστικου χωρου τωρα,ξεκινημα με ενα ισπανικο μασαζακι οπου η Σονια απαλα απαλα επαιζε με το οργανο μου.Με την παρελευση του χρονου το οργανο σκληρυνε και τοτε ηρθε η σειρα της διαστημικης της πιπας.Πιπα που δικαια την εχει καταταξει ως ενα απο τα μεγαλυτερα τσιμπουκια της Αθηνας.
Γλειψιμο της βαλανου με την γλωσσα με ταυτοχρονη καταποση της πουτσας και οσο το κανει τοσο η καβλα να αυξανει.
Στην συνεχεια στησιμο στα τεσσερα,λιγο σεξακι απο το μουνι,και κατοπιν εισοδος στην κωλαρα της.Θες απο την καβλα της στιγμης,θες απο οτιδηποτε αλλο υστερα απο 2-3 λεπτακια ενιωσα ετοιμος να χυσω.
Τον εβγαλα,της τον εδωσα στο στομα και κατεθεσα,μια ακομα κατεθεση στην Σονια με ειχε απογειωσει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2016
Όνομα κοπέλας
Σόνια
CHRIS1971
Τιμημένος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
537
Πόντοι:
7.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, villy blond, amjik και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2016
Κρις πρωκτικό στα 20 ή θέλει έξτρα ευρώ;
ΠΛ
ΠαΛούκι Λουκ
10 Μαρτίου, 2016
Σωστά ρωτάει ο Παλούκι Λουκ...Παλιά στο 16Α ήθελε 30 για ελεύθερο στοματικό και 50 γιά πρωκτικό... Ωραία γυναίκα να την έχεις γκόμενα να τη γαμάς αλλά γιά επί πληρωμή sex....Μιά -δυό φορές..Συμπεριφορά μεγαλοντίβας, μη-μου-άπτου, όχι αυτό όχι εκείνο...
11 Μαρτίου, 2016
Αγαπημένε chris άκολούθησα τήν νεστόρεια κρίση σου καί άπόμεινα χαμένος νά χαιδεύω άπαλά μέ τρυφερότητα σχεδόν το μάγουλο τής ίέρειας τής θεάς τής Πάφου (ούχί τήν Αφροδίτη άλλά τήν Σόνια) πού είχε κάνει τήν δουλειά της μέ άπόλυτο έπαγγελματισμο, στήν άναζήτηση έκείνων τών λιγοστών δευτερόλεπτων,όπου παιάνες δόξας ήχούν στά ώτα μας καί άπόκοσμη μουσική κατακλύζει τό είναι μας........... ΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωτας
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3