Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η Κατερινα ειναι μια σχετικα νεαρη Ρωσιδα με σχετικα ομορφο προσωπο , μικρα στητα βυζακια , λευκο δερμα , μακρυ ισιο μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , κανονικο αναστημα , επιπεδη κοιλια και ωραιο αδυνατο κορμι με καλοσχηματισμενο κωλαρακι.Ανακοινωθηκε φουλ προγραμμα.

Εδωσα το 20ρικο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η Κατερινα.Μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα με μια μικρη προφορα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Απο την αρχη καταλαβα οτι ειναι παραξενη ιεροδουλη και οτι δεν θα περασω καλα.Αυτη μου εκανε μερικα προκαταρκτικα.Μου εγλυψε δηλαδη λιγο τα βυζακια μου.Τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη.Υστερα ξεκινησε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια.Η πιπα της ειναι μετρια και με πολυ χρηση χεριου.Το θετικο ειναι οτι ασχοληθηκε και με τα μπαλακια μου.Τα ρουφουσε για αρκετη ωρα.Η πιπα της ειχε μεγαλη διαρκεια.Αυτο το βαζω στα θετικα.Ηταν ομως μονοτονη και ρηχη.

Την ξαπλωσα ανασκελα και εγλυψα για λιγο το ξεχειλωμενο μουνακι της.Αυτη εβαλε κρεμα και εγω της τον εχωσα στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα αλλα αυτη δεν συμμετειχε καθολου.Ειχα βαρεθει την απαθεια της και ζητησα το κωλι της.Αυτη στηθηκε στα τεσσερα και εγω αρχισα να προσπαθω να χωσω το καυλι μου στον κωλο της.Το χοντρο μου καυλι δυσκολευοταν να μπει στην στενη της κωλοτρυπιδα! Εσπρωξα πιο δυνατα για να μπει στο κωλαντερο της αλλα αυτη αρχισε τις μαλακιες! Να μην σπρωχνω αποτομα! Οτι την εχω μεγαλη! Τις γνωστες δικαιολογιες των πουτανων! Οτι μπορει να δεχτει μονο μικρες πουτσες στον κωλο της! Οτι ολοι θελουν να γαμανε μουνι! Οτι κανενας δεν ζηταει κωλο! Οτι μονο μια φορα την ημερα την γαμανε απο κωλο! ΕΛΕΟΣ!ΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσου Τι αλλο θα ακουσουμε! Ειχα βαρεθει και της τον εχωσα στο μουνι για να μην παει τελειως χαμενο το 20ρικο! Την γαμουσα στα τεσσερα και αυτη ειχε κατεβασμενο το κεφαλι κατω και εβγαζε καποια επιφωνηματα.

Οταν ενιωσα να πλησιαζει το τελος τοτε βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Αυτη ξαπλωσε στο κρεβατι και εγω αρχισα να τον παιζω στα βυζακια της.Μετα απο λιγο πεταξα τα χυσια μου στα βυζακια της.Αυτη πεταξε κατι ειρωνικες και αγενης μαλακιες και εφυγε απο το δωματιο χωρις να χαιρετησει.

Συνοψιζοντας , η Κατερινα ειναι μια ιεροδουλη μετριας εμφανισης.Κανει λιγα προκαταρκτικα.Η πιπα της ειναι μεγαλης διαρκειας αλλα ειναι μονοτονη και ρηχη.Κανει καραμελωμα στα μπαλακια.Καπου εδω τελειωνουν τα καλα.Κωλο δεν μπορει να δωσει αρα το φουλ προγραμμα που ανακοινωνεται στο σαλονι ειναι μουφα! Τελειωτικο στο στομα δεν κανει.Αυτο δεν ειναι φουλ προγραμμα.Γενικα ειναι μια ειρωνικη,αγενης και παραξενη ιεροδουλη που θεωρει οτι τα 20 ευρω ειναι λιγα!ΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσου Δεν σας την συνιστω! Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, STAVROS6969, professorx και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2016
Τόμυ χάρη σε 'σένα γλίτωσα 20€!
Άκου μια φορά την μέρα!
Άμα είναι έτσι να λέει στην είσοδο αν ξεπεράστηκε το πλαφόν εισόδου στον κώλο της να ξέρουμε!
(Updated: 07 Μαρτίου, 2016) 07 Μαρτίου, 2016
Γειά σου φίλε Tommy. Όντως, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξενέρα να σου χαλάσουν το υποσχεθέν κωλοσπρώξιμο, και όπως λέει κι ο σοφός
λαός: μην τάξεις σ' άγιο κερί, και σε παιδί κουλούρι...
Καλά να περνάς φίλε μου, και σου εύχομαι μόνο ευχάριστες εκπλήξεις. Ματάκι
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2