Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Χριστινα ειναι μια προμιλφ ιεροδουλη , μαλλον Βουλγαρα , με μετριο σε ομορφια προσωπο , κανονικο αναστημα , λιγο μελαμψο δερμα , μικρα στητα βυζακια , μακρυ ισιο μαυρο μαλλι και αδυνατο κορμι με ωραιο κωλαρακι.Ειναι μεγαλη γυρολογος και εχει περασει απο παρα πολλα μπουρδελα π.χ. Αγκυρας 12β,Διδυμου 20,Φυλης 71,Λιοσιων 73,Φωκαιας 24 κτλ. Απλως παλια ειχε πιο πολλα πιασηματα στο σωμα της και καποια κυταριτιδα στον κωλο.Τωρα εχει βελτιωθει εμφανισιακα.Ανακοινωθηκε πρωκτικο , και ελευθερο στοματικο τελειωτικο στα βυζια.

Εδωσα το 20ρικο και περασα στο καθαρο δωματιο.Υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα.Η κοπελα εβγαλε το στρινγκακι της και αμεσως ηθελε να ξεκινησει την πιπα χωρις να κανει ιχνος προκαταρκτικων.Την ανεβασα απο πανω μου και αρχισα να χουφτωνω το κωλαρακι της.Αυτη μου εγλυφε τα βυζακια μου.Τα προκαταρκτικα της ειχαν μικρη διαρκεια.Υστερα εκατσε πλαγια προς τα εμενα και αρχισε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια.Με πιπωνε και εγω εβλεπα την δουλεμενη της κωλοτρυπιδα απο τον καθρεπτη.Η πιπα της ειχε πολυ γρηγορο ρυθμο και αρκετη χρηση χεριου.Η πιπα της ειχε μετρια διαρκεια.Με τα μπαλακια δεν ασχοληθηκε.Μου εφαρμοσε το προφυλακτικο για να ξεκινησουμε το κυριως σεξ.

Πρωτη σταση το ιεραποστολικο.Εβαλε κρεμα και της τον εχωσα στην ξυρισμενη και ξεχειλωμενη της μουναρα.Την γαμουσα σε μετριους ρυθμους αλλα αυτη δεν εδειχνε ιδιαιτερη συμμετοχη.Απλως κοιτουσε την κοιλια μου.Ειχα βαρεθει να γαμαω μουνι.Ηθελα να της σκισω τον κωλο.Αλλωστε για αυτο την επελεξα.Την εστησα στα τεσσερα και αυτη εβαλε κρεμα στην κωλοτρυπιδα της.Μπηκα με δυσκολια μεσα της.Ανεβασα τα ποδια μου πανω απο την πλατη της και αρχισα να την ξεκωλιαζω.Την ξεκωλιαζα και εβλεπα απο τον καθρπετη την πουτσα μου να μπαινοβγανει στην κωλοτρυπιδα της.Αυτη εδειχνε να ποναει πολυ αλλα αντεχε το κωλογαμησι.Εδειχνε υπομονη και αντοχη.Την ειχα κυριευσει υποταξει! Την ξεκωλιαζα και αυτη επαιζε με το μουνακι της.Ειχα καυλωσει πολυ βλεποντας το πουτανακι να παιζει με το μουνακι της! Ανεβασα ρυθμο και αρχισα να την ξεκωλιαζω ακομα πιο δυνατα! Αυτη ζοριζονταν αρκετα.Υστερα απο λιγο δεν αντεξα και αρχισα να χυνω μεσα στην κωλοτρυπιδα της.Αυτη περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα.Βγηκα απο μεσα της και κοιταξα την καποτα που ηταν καθαρη.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Χριστινα ειναι μια ιεροδουλη μετριας εμφανισης.Θα ελεγα οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο για τα δεδομενα του 20ρικου.Κανει λιγα προκαταρκτικα.Και αυτα ομως τα εκανε υστερα απο επιθυμια μου.Αυτο παιζει ρολο στην αξιλογοηση της αποδοσης της πορνης.Η πιπα της μετρια και μετριας διαρκειας.Θα ελεγα οτι ηταν καπως βιαστικη στην πιπα! Δεν εθιξε ξεκαθαρα θεμα χρονου αλλα απο ολες τις κινησεις φαινονταν οτι δεν θελει να ξεπερναει συγκεκριμενα χρονικα ορια.Στο κυριως σεξ δεν εδειξε ιδιαιτερη συμμετοχη.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων.Γενικα ειναι μια ευγενικη ιεροδουλη που σεβεται τον πελατη.Στα θετικα βαζω οτι δινει το κωλι της χωρις υπεκφυγες , αντεξε για αρκετη ωρα κωλογαμησι και επαιζε με το μουνακι της.Ηταν καθαρη στο πρωκτικο σεξ και δεν ειχαμε καμια εκπληξη με μερεντα.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Πιστευω οτι μια φορα μπορειτε να την δοκιμασε αν σας αρεσε εμφανισιακα.Δεν ειναι ομως για παραπανω.Δεν κανει κατι το ιδιαιτερο για να θελεις να την ξανατιμησεις.Ειναι πιο πολυ για οσους εχουν καυλες να γαμησουν κωλο.Ελπζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, sisax87, MetalG και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2016
Ακούγονται πολύ καλά λόγια γιαυτό το μαγαζί και περισσότερο γιαυτό που είναι στον ημιόροφο. Είχα περάσει κι εγώ μία φορά από εκεί και ήταν μία καταπληκτική ξανθιά, την οποία όμως δεν μπόρεσα να "πάρω", διότι όπως όπως ισχυρίσθηκε η ρωσίδα τσατσά έφευγε εκείνη την ώρα. Το περίεργο είναι, όμως ότι είχε βγεί πρίν στο σαλόνι του μπουρδέλου για να προβληθεί στους πελάτες.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1