Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 130 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Λωρη ειναι μια νεαρη Ρουμανα με μακρυ καστανοξανθο μαλλι , μετριο σε ομορφια προσωπο με λιγο παραξενα ματια , ωραιο μεσαιο στητο στηθος , κανονικο υψος , λευκο δερμα , σωμα με πιασηματα και ζουμερη κωλαρα! Η κοπελα ειναι μεγαλη γυρολογος!Ναι! Εχει δουλεψει Διδυμου 8β , Φωκαιας 24 στο παρελθον με το ονομα Μαρια η ΤσεχαΓερο-μύστης.Επισης εχει δουλεψει Λιοσιων 79 ισογειο,Βεργας 3 , Μαγνησιας 1 , Μεγ.Αλεξανδρου 28 κτλ. Στο πιο μακρυνο παρελθον συμφωνα με τους εγκριτους συναγωνιστες εχει δουλεψει στο Μονης Προδρομου με το ονομα Στελλα.Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα.

Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο.Ακουγα απο το δωματιο την Μαρια που κοροιδευε ενα βαλκανιο πελατη που ηταν στο σαλονι και επι μιση ωρα περιμενε τον ερχομο της Αλεξανδρας!Ναι!Ναι!Ναι! Τελικα δεν ειναι πιρφοροι μονο οι Ελληνες!Μεγάλο χαμόγελο Σε αντιθεση με το ψυχρο σαλοναρισμα που κανει παντα , οταν ηρθε στο δωματιο η κοπελα ηταν χαμογελαστη.Μιλαει σχετικα καλα Ελληνικα , που ομως ειναι σπαστα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Η κοπελα ξαπλωσε απο πανω μου και εγω αρχισα να χουφτωνω τη χορταστικη της κωλαρα! Ειναι αρρωστεια η κωλαρα της! Η κοπελα μου εκανε μερικα προκαταρκτικα.Μου εγλυψε αργα και αισθησιακα τα βυζακια μου.

Υστερα μου εφαρμοσε τον σκουφο και αρχισε να με πιπωνει.Ηταν ξαπλωμενη απεναντι απο εμενα και με πιπωνε.Η πιπα της ειναι μετρια με λιγο χρηση χεριου.Τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη.Με τα μπαλακια δεν ασχοληθηκε.Η πιπα της ειχε μετρια διαρκεια.Την ξαπλωσα ανασκελα και τον εχωσα στη μεγαλη και ξεχειλωμενη της μουναρα.Με χαλασε λιγο που ειχε αξυριστο μουνι.Δεν ηταν θαμνος! Ηταν ομως αρκετα αξυριστο! Την γαμουσα στην ιεραποστολικη σταση αλλα αυτη δεν συμμετειχε ιδιαιτερα.Μονο ελεγε κατι μαλακιες.Δευτερη σταση την ανεβασα απο πανω μου με το προσωπο της γυρισμενο προς τα εμενα.Η ιππασια της ειναι μετρια.Εχει μετριο ρυθμο.Εκανε χαμηλα ανεβοκατεβασματα.Εγω χουφτωνα την κωλαρα της.Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω μεσα στη μουναρα της.Αυτη συνεχισε μεχρι να με ξεστραγγισει.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.

Συνοψιζοντας , η Λωρη δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο εμφανισιακα.Η φατσα της ειναι μετρια.Εχει ομως ωραιο στηθος και ζουμερη κωλαρα.20 ευρω για την συγκεκριμενη δεν εδινα.Ομως για ενα 10ρικο ειναι μια καλουτσικη επιλογη.Το δωματιο αρκετα καθαρο και πανω απο τον μεσο ορο της περιοχης.Η τσατσα δεν μας ενοχλησε.Η κοπελα δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Γενικα ειναι μια ευγενικη ιεροδουλη που σεβεται τον πελατη.Δεν κανει ομως κατι το παραπανω για να θες να την ξανατιμησεις.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λώρη
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, professorx, Εκλεκτικός

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού