Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 55 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Βικυ ειναι μια σχετικα νεαρη Αλβανιδα ιεροδουλη με σχετικα ομορφο προσωπο , μελαμψο δερμα , κανονικο αναστημα , ισιο μαυρο μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , ενα καυλιαρικο πιρσινγκ πανω απο τα χειλη , ωραιο μεσαιο φυσικο στηθος , σωμα με πιασηματα και ωραια κωλαρα! Η κωλαρα της ειναι για πολλα χαστουκια! Επισης εχει πολλα τατουαζ στο σωμα της.Στο παρελθον εχει δουλεψει Ιασωνος 36 με το ονομα Ανθουλα.Περυσι δουλευε Κολωνου 11/15 με το ονομα Βικυ.Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα απο την ευγενικη τσατσα που δουλευε παλια στη μοντελοαλυσιδα με τη μουναρα Νικολετα.

Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο.Υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη Βικυ.Μιλαει πολυ καλα Ελληνικα.Η κοπελα ξαπλωσε απο πανω μου και αρχισε τα προκαταρκτικα.Αυτη μου φιλουσε αργα και αισθησιακα πρωτα τον λαιμο μου και μετα τα βυζακια μου.Εγω ταυτοχρονα χουφτωνα τη χορταστικη της κωλαρα! Τα προκαταρκτικα ειχαν ικανοποιητικη διαρκεια για το επιπεδου του Μεταξουργειου.Υστερα η κοπελα ξαπλωσε απεναντι απο εμενα και αρχισε να με πιπωνει αφου πρωτα εφαρμοσε το προφυλακτικο.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη.Πανω απο τον μεσο ορο δηλαδη.Σε καμια περιπτωση ομως δεν φτανει το επιπεδο των μιλφαρων ιεροδουλων.Χρησιμοποιουσε λιγο το χερακι της.Η πιπα ειχε ικανοποιητικη διαρκεια.

Πρωτη σταση το ιεραποστολικο.Της τον εχωσα στη αξυριστη μουναρα της και αρχισα να την γαμαω.Εχει πολυ αξυριστο μουνι! Αυτο το βαζω στα αρνητικα.Την γαμουσα και το κρεβατι ετριζε! Την γαμουσα και εβλεπα το θεαμα απο τον καθρεπτη.Δευτερη σταση της ειπα να με καβαλησει σε κανονικο cowgirl.Δεν μου αρεσε η ιππασια της.Δεν το εχει στην ιππασια.Τριτη και τελευταια σταση το πισωκολητο.Την γυρισα στα τεσσερα για να βλεπω την κωλαρα της.Της τον καρφωσα και αρχισα να την γαμαω σε γρηγορους ρυθμους.Την ξεμουνιαζα και την βαρουσα στα κωλομερια.Την γαμουσα και εβλεπα το καυλωτικο θεαμα απο τον καθρεπτη.Αυτη εβγαζε αληθινα βογγητα και κοιταζε τον καθρεπτη και εβγαζε καυλιαρικα τη γλωσσα της.Αυτο το βαζω στα θετικα.Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω μεσα στη μουναρα της.Αυτη περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.

Συνοψιζοντας , η Βικυ ειναι μια ιεροδουλη συμπαθητικης εμφανισης.Ειναι πανω απο τον μεσο ορο του Μεταξουργειου.Κανει μερικα προκαταρκτικα ικανοποιητικης διαρκειας.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη και ικανοποιητικης διαρκειας.Στο κυριως σεξ δεν δειχνει ιδιαιτερη συμμετοχη.Ειναι ομως προθυμη σε αλλαγη στασεων.Εχει καθαρο σωμα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Στα αρνητικα βαζω το αξυριστο μουνι.Επισης δεν ξερει να ιππευει το καυλι.Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βίκυ
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.850
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Erotiaris26, DRAKOS31 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιανουαρίου, 2016
Το αλβανο-τσιγγάνικο αξύριστο μουνί της είναι απαίσιο.
Ακριβώς όπως τα λες Γερο-μύστης
P
Parakmiakos
20 Ιανουαρίου, 2016
οταν λες αξυριστο μουνι,καργα τριχα?
21 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

όταν την είχα πάρει εγώ δεν είχε και θάμνο,

αλλά είχε μπόλικο πράμα Εμμμμ
P
Parakmiakos
22 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι!Ναι!Ναι!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4