Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ρενατα ειναι μια Ρωσιδα προμιλφ με ομορφο προσωπο , μακρυ ισιο καστανοξανθο μαλλι , ωραιο μικρο στητο βυζι , κοντη σε αναστημα , λευκο δερμα , ενα τατου στο μπρατσο , ενα στο κωλομαγουλο , πιρσινγκ στην μυτη και κανονικο κορμι.Εχει καλο κορμι χωρις καποιες ραγαδες , κυτταριτιδες η γενικα αλλες ατελεις.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ομως , ειναι το πολυ ομορφο για τα γουστα μου προσωπο της.Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο στομα και πρωκτικο με εξτρα λεφτα κατοπιν συννενοης με την κοπελα.

Πληρωσα και περασα στο δωματιο.Μετα απο εναν πελατη που ηταν πριν απο εμενα , ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα.Δειγμα του οτι ειναι χρονια στην γενετειρα της Δημοκρατιας.Ξαπλωσε διπλα μου στο κρεβατι.Τον στηθοδεσμο δεν τον αφαιρεσε τελειως.Απλως το κατεβασε.Παντως εχει ωραια βυζακια! Την εφερα απο πανω μου και αρχισα να γλυφω τα βυζακια της και να παιζω με το μουνακι της.Αυτη εβγαζε αληθινα επιφωνηματα και εδειχνε να γουσταρει.Υστερα περιμενα να μου κανει αυτη προκαταρκτικα.Αλλα αυτη αμεσως κατεβηκε χαμηλα και αφου καθαρισε το καυλι μου με μωρομαντηλο ξεκινησε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια.Απο προκαταρκτικα μηδεν.Ηταν λοιπον απεναντι απο εμενα και με πιπωνε.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη.Ενταξει δεν τρελαθηκα κιολας , αλλα ειναι πανω απο τον μεσο ορο.Χρησιμοποιουσε βεβαια και λιγο το χερακι της.Με τα μπαλακια δεν ασχοληθηκε.Αυτο το βαζω στα αρνητικα! Πραγμα απαραδεκτο για τη οδο Διδυμου! Να δουλευει στα τσιμουκαδικα και να μην κανει καραμελωμα! ΕΛΕΟΣ! Η πιπα της ειχε μεγαλη διαρκεια.

Οταν σταματησε την πιπα τοτε την ξαπλωσα ανασκελα και τον εχωσα στην μουναρα της.Εχει ωραιο μουνακι! Καλοσχηματισμενο! Αυτο που λεμε ποιημα! Την γαμουσα αλλα η κοπελα δεν συμμετειχε ιδιαιτερα.Στο κυριως σεξ παιρνει κατω απο τη βαση.Την γαμουσα και εγλυφα τον λαιμο και τα βυζακια της.Δεν ηθελα ομως να τελειωσω σε αυτη την σταση.Ξαπλωσα ανασκελα και της ειπα να με τελειωσει με πιπα.Αυτη ξαπλωσε πλαγια προς τα εμενα και μου τραβουσε μαλακια.Ουσιαστικα δεν με πιπωνε αλλα μου τραβουσε μαλακια! Ειχε βγαλει την γλωσσα της εξω και περιμενε να της πεταξω τα χυσια.Εγω δεν ηθελα ομως τα χυσια να πεσουν στην κοιλια μου.Ηθελα τα χυσω να φτασουν βαθια μεσα στο λαρυγγι της! Σηκωθηκα ορθιος και αρχισα να τον παιζω στο στοματακι της.Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω παρατεταμενα μεσα στο στοματακι της.Αυτη με ξεστραγγισει τελειως και εφτυσε τα χυσια.Ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Ρενατα ειναι μια εμφανισιμη Ρωσιδα προμιλφ.Δεν μου φανηκε για μιλφαρα.Πρεπει να ειναι γυρω στα 30 ετη.Εχει καθαρο σωμα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Απο εμφανιση παει καλα.Παμε τωρα στην αποδοση.Μηδεν προακταρκτικα.Το βαζω στα αρνητικα.Πιπα σχετικα καλη και μεγαλης διαρκειας.Το βαζω στα θετικα.Δεν κανει καραμελωμα! Φυσικα και το βαζω στα πολυ αρνητικα! Στο κυριως σεξ δεν συμμετεχει.Το βαζω στα αρνητικα.Ουσιαστικα η κοπελα ειναι για καποιον που θελει απλως να χαλαρωσει και να πεταξει τα χυσια στο στομα μιας πορνης.Μην περιμενετε καμια τρελη συμμετοχη και παθιασμενο σεξ σε pse ρυθμους! Με την Ρενατα δεν υπαρχουν αυτα.Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Παντως αν ηθελε θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερη στο δωματιο! Και θα μαζευε πολυ χαρτι! Τεμπελιαζει ομως! Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, tarzanbig, crucifix και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού