Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Ροντικα την εχω ξαναδει σε προηγουμενες τσαρκες.Δεν με ειχε συγκινησει ομως με την εμφανιση της.Η κοπελα ομως ειχε αρκετα καλες κριτικες.Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Καθισα στον ξυλινο καναπε και η τσατσα παρουσιασε την Ροντικα.Προκειται για μια νεαρη ιεροδουλη με σχετικα ομορφο προσωπο με λιγο παραξενα ματια , λευκο δερμα , κοντη σε αναστημα , μακρυ ξανθο μαλλι , μικρα στητα βυζακια και αδυνατο κορμι.Η κοπελα σαλοναρισε και μου εριξε ενα πολλα υποσχομενο βλεμμα!Εμμμμ Ειχα αναγκη ενα gfe γαμησι!Ματάκι Οι κριτικες ομως δεν μιλουσαν για γλωσσοφιλα.Τεσπα , αποφασισα να ρισκαρω ενα 10ρικο.

Πληρωσα και περασα στο δωματιο.Υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη Ροντικα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Μιλαει σχετικα καλα Ελληνικα.Απο την αρχη φαινονταν οτι υπαρχει χημεια μεταξυ μαςΧαμόγελο.Η κοπελα αρχισε να τριβεται πανω στο καυλι μου και εγω χουφτωνα το κωλαρακι της.Μετα η κοπελα μου εγλυφε αργα και αισθησιακα τα βυζακια μου.Τα προκαταρκτικα της ειχαν αρκετη διαρκεια.Το καυλι μου ειχε φουσκωσει υπερμετρα! Η κοπελα μου εφαρμοσε το προφυλακτικο και ξεκινησε μια σχετικα καλη πιπα.Ηταν ξαπλωμενη απεναντι απο εμενα και με πιπωνε.Η πιπα της ειναι καλη για πιπινακι! Προσπαθουσε να τον ρουφηξει βαθια.Φαινονταν οτι προσπαθει στην πιπα.Δυστυχως με τα μπαλακια δεν αχοληθηκε.Η πιπα της ειχε αρκετη διαρκεια.

Την ξαπλωσα ανασκελα και της εβγαλα το σουτιεν.Περιμενα να δω νερουλα βυζια! Προς εκπληξη μου ομως , η κοπελα ειχε μικρα στητα βυζακια! Ωραια βυζακια αλλα μικρα σαν μανταρινια! Εγω της εγλυφα τα βυζακια και επαιζα με το μουνακι τηςΚουλ.Αυτη εδειχνε να το απολαμβανει και εβγαζε αληθινα επιφωνηματα! Της τον καρφωσα στο καθαρο ροζ μουνακι της και αρχισα να την γαμαω.Την πλησιασα και αρχισαμε να γλωσσοφιλιαζομαστε βαθια και παθιασμενα!Έρωτας Την γαμουσα και αυτη εβγαζε αληθινα επιφωνηματα.Οταν ανεβαζα ρυθμο αυτη εβγαζε πιο δυνατα βογγητα! Την γαμουσα και τα γλωσσοφιλα συνεχιζονταν ακαθεκτα.Αν και περνουσα καλα , ηθελα να την δοκιμασω και σε αλλη σταση.Την εστησα στα τεσσερα.Καλη σταση σωματος εκ μερους της.Της τον εχωσα και αρχισα να την ξεμουνιαζω σε γρηγορους ρυθμους.Την γαμουσα και αυτη συνεχιζε τα αληθινα δυνατα βογγητα.Την γαμουσα και της εριχνα κωλοχαστουκακια.Υστερα απο μερικα λεπτα αρχισα να χυνω μεσα στη μουναρα της.Κατεβηκα χαμηλα και αυτη γυρισε το προσωπο της.Εχυνα μεσα της και φιλιομασταν στο στομαΈρωτας.Η κοπελα περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα.Βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Ροντικα ειναι μια ιεροδουλη αξιολογης εμφανισης.Ειναι πανω απο τον μεσο ορο του Μεταξουργειου.Και στην αποδοση ομως ειναι αρκετα καλη! Κανει καποια προκαταρκτικα.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη και αρκετης διαρκειας.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων και δεν εδειξε ιχνος βιασυνης.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Συμμετεχει στο κυριως σεξ με αληθινα επιφωνηματα.Ειναι καθαρη ιεροδουλη και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Γενικα ειναι μια ευγενικη , φιλικη και συμπαθητικη ιεροδουλη που σεβεται τον πελατη.Απο τα καλυτερα μου γαμησια στο Μεταξι μεσα στο 2015! Και δεν το περιμενα να ειναι τοσο επιτυχημενο γαμησι! Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ροδίκα
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2015
θα ξαναπηγαινες μαζι της αξιζει το 10 ευρω
04 Δεκεμβρίου, 2015
Εσκισε ο τιτλος!
DN
Duke Nukem
08 Δεκεμβρίου, 2015
Τα γλωσσοφιλα με τετοιες κοπελες μην τα γραφετε ρε παιδια...μετα αναρωτιεστε γιατι χαλασαν...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3