Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Η Γκαμπριελλα ειναι μια νεαρη ιεροδουλη με ομορφο προσωπο,ισιο μακρυ μαυρο μαλλι,μικρα στητα βυζακια,λευκο δερμα,ψηλη σε αναστημα και ωραιο αδυνατο κορμι με καλοσχηματισμενο κωλαρακι.Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα και σταση 69.Η κοπελα σαλοναρισε με χαμογελο και στρυφογυριζε δειχνοντας το κορμι της.

Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η κοπελα.Απο την αρχη φαινονταν η βιασυνη της! Εβγαλε το στρινγκακι της και ξαπλωσε μπροστα μου.Αμεσως αρχισε να μου γλυφει τα βυζακια μου.Τα προκαταρκτικα της ειχαν διαρκεια δευτερολεπτων! Η κοπελα εφαρμοσε το προφυλακτικο και ξεκινησε μια μετρια πιπα.Ηταν ξαπλωμενη απεναντι απο εμενα και με πιπωνε.Ρουφουσε το μισο καυλι και χρησιμοποιουσε λιγο το χερι της.Η πιπα της ειχε διαρκεια ενος λεπτου.

Την ξαπλωσα ανασκελα και της τον εχωσα στο πολυ ομορφο ξυρισμενο της μουνακι.Την γαμουσα και αυτη εβγαζε δυνατα επιφωνηματα που ομως φαινονταν οτι ηταν ψευτικα! Την γαμουσα αλλα αυτη δεν με κοιτουσε στα ματια.Κοιτουσε την κοιλια μου και φιλουσε τα βυζακια μου.Την γαμουσα και αυτη απο την αρχη της συνευρεσης χουφτωνε τα αρχιδια μου για να χυσω πιο γρηγορα! Ελεος! Τα ζουλουσε αγαρμπα για να χυσω! Την γαμουσα και αυτη συνεχιζε τα ψευτικα βογγητα! Ειχα βαρεθει την φτηνη της υποκριτικη! Την εστησα στα τεσσερα και της τον εχωσα.Αυτη ειχε καμπουριασμενη την μεση.Την γαμουσα και την ειχα πιασει απο την μεση.Ανεβασα ρυθμο για να χυσω και να φυγω απο το αποτυχημενο γαμησι.Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω μεσα της.Αυτη περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα.Η κοπελα ντυθηκε,με χαιρετησε και εφυγε.

Συνοψιζοντας,η Γκαμπριελλα ειναι μια εμφανισιμη χαμογελαστη κοπελα.Ειναι πανω απο τον μεσο ορο της περιοχης.Ειναι απο τις πιο εμφανισιμες στο Μεταξι.Ειναι χαμογελαστη ιεροδουλη και ευδιαθετη ιεροδουλη.Ειναι καθαρη ιεροδουλη και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Καπου εδω τελειωνουν τα καλα.Δεν μιλαει Ελληνικα.Τα προκαταρκτικα ειναι λιγα.Η πιπα μικρης διαρκειας.Εδειξε εμφανη σημαδια βιασυνης! Απο την αρχη της συνευρερης! Ζουλουσε τα αρχιδια! Εβγαζε ψευτικα βογγητα! Ψευτικη συμμετοχη με κακη υποκριτικη! Θελει να τελειωνει τον πελατη στα γρηγορα! Στο πενταλεπτο! Δεν την συνιστω σε απαιτητικους πελατες.Απευθυνεται μονο σε μοντελοκυνηγους που δεν τους ενδιαφερει να εχει ιδιαιτερη συμμετοχη.Χρονος παραμονης στο δωματιο κατω απο δεκα λεπτα.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Γκαμπριέλα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Νοεμβρίου, 2015
Αν έγραφα κριτική θα ήταν ακριβώς η ίδια Καπέλο
P
Parakmiakos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1