Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 93 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του πρωτου οροφου.Η ευγενικη τσατσα μου παρουσιασε την Αιντα.Προκειται για μια προμιλφ Μολβαδη ιεροδουλη με σχετικα ομορφο προσωπο,μακρυ ξανθο μαλλι,μεγαλες φυσικες βυζαρες,κανονικο αναστημα,λευκο δερμα και σωμα με πιασηματα.Τα πιασηματα ειναι αρμονικα κατανενημενα και δεν ειναι αντιαισθητικα.Το δυνατο σημειο στην εμφανιση της ειναι οι βυζαρες της!!!Γλώσσα Ειχα υπνωτιστει απο τα βυζια της και η καταθεση ηταν μονοδρομος! Μου αρεσε και το προσωπο της.Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα.Η κοπελα εκανε ενα ηρεμο και ντροπαλο σαλοναρισμα.

Εδωσα το μπλε εισητηριο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Δεν μιλαει καθολου Ελληνικα.Αγγλικα μιλαει λιγα.Η κοπελα εβγαλε το μαυρο διχτυωτο που φορουσε.Ελευθερωθηκαν οι βυζαρες της που ασφυκτυουσαν! Η κοπελα ξαπλωσε πανω στα ποδια μου και το καυλι μου.Αρχισαμε να χαμουρευομαστεΜατάκι.Εγω εγλυφα τις βυζαρες της! Ειναι σαν πεπονια! Την εγλυφα και το καυλι μου ειχε φουσκωσει υπερμετρα.Πλησιασαμε σε αποσταση αναπνοης και τα γλωσσοφιλα ηταν μονοδρομος!Έρωτας Γλωσσοφιλιαζομασταν παθιασμεναΈρωτας και εγω ετριβα το καυλι μου πανω στο σωμα της.Μειναμε αρκετη ωρα ετσι.Υστερα η κοπελα περασε το προφυλακτικο και ξεκινησε την πιπα.Ηταν ξαπλωμενη απεναντι απο εμενα και με πιπωνε αφου ειχει μαζεψει το μαλλι της σε κοτσιδα.Αυτη με πιπωνε και με κοιτουσε καυλιαρικα στα ματια! Εδειχνε να γουσταρει την ολη φαση.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη.Θα ελεγα πανω απο τον μεσο ορο.Αυτη πιπωνε το μισο καυλι και εγω βαρουσα το καυλι μου πανω στα τσιμπουκοχειλα της.Δυστυχως αρχιδια αρνηθηκε ευγενικα να γλυψει.Η πιπα της ειχε μεγαλη διαρκεια.Την σταματησα για να μην εχουμε προωρο τελος.

Την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να γλυφω το ξυρισμενο της μουνακι.Την εγλυφα και επαιζα με τις βυζαρες της.Αυτη εδειχνε να γουσταρει και εβγαζε αληθινα επιφωνηματαΚουλ.Σταματησα το γλυψιμο για να ξεκινησουμε το σεξ.Αυτη εβαλε κρεμα στο καυλι μου και εγω της τον εχωσα.Την γαμουσα και τα γλωσσοφιλαΈρωτας συνεχιζονταν ακαθεκτα.Αν και περνουσα καλα,ηθελα να τελειωσω αλλιως.Βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Σταθηκα ορθιος στην ακρη του κρεβατιου και αρχισα να την παιζω στις βυζαρες της.Τον επαιζα και φιλιομασταν βαθια και παθιασμενα! Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω στις βυζαρες της.ΓλωσσοφιλιαζομαστανΈρωτας και εγω εχυνα στις βυζαρες τηςΚουλ.Οταν τα πεταξα ολα τοτε η κοπελα σκουπιστηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας,η Αιντα ειναι μια ιεροδουλη αξιολογης εμφανισης.Εχει ομως και αρκετα καλες υπηρεσιες.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη και μεγαλης διαρκειας.Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν κανει καραμελωμα στα μπαλακια.Ειναι καθαρη ιεροδουλη και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα αλλα με εμενα εκανε πιο εμπλουτισμενο προγραμμα με γλωσσοφιλα και τελειωτικο στα βυζια.Οποτε περασα αρκετα καλα και εμεινα ευχαριστημενος.Οι βυζολαγνοι να την δοκιμασουν οπωσδηποτε! Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άιντα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Οκτωβρίου, 2015
Μύστη στο σαλόνι ήταν κι πορνομετανάστης με άλλους δυο εκείνη την ώρα ???Καπέλο
28 Οκτωβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κατεβηκε ο προεδρος απ την Υπερβορέα;
Β
βορδελογυρισμένος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2