Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 67 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Η ευγενικη τσατσα μου παρουσιασε μια μιλφογκιλφ με ξανθο καρε μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , μετριο σε ομορφια προσωπο με Σλαβικα χαρακτηριστικα , μικρο πεσμενο στηθος που εκρυβε με το σουτιεν της , κανονικο αναστημα , λευκο δερμα και κανονικο κορμι.Εχει καλο κορμι για την ηλικια της.Πρεπει να ειναι γυρω στα 50 ετη.Η κοπελα δεν μιλησε καθολου στο σαλοναρισμα οποτε υπεθεσα οτι δεν μιλαει ΕλληνικαΕμμμμ.Η τσατσα δεν ανακοινωσε ονομα.Θυμαμαι μια αλλη φορα που ειχα ξαναπετυχει το μιλφακι , τοτε η τσατσα την ειχε αποκαλεσει Βικτωρια.Οποτε βαζω αυτο το ονομα στη κριτικη.Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο σωμα.

Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η Βικτωρια.Με το που μπηκε στο δωματιο αρχισε να μου μιλαει σε πολυ καλα ΕλληνικαΕμμμμ.Αιφνηδιαστηκα λιγο να πω την αληθεια.Η κοπελα με πλησιασε και μου ειπε να σηκωθω απο το κρεβατι!Ναι! Συνηθως μου λενε να ξαπλωσω στο κρεβατι και οχι να σηκωθω!Ναι! Σηκωνομαι ορθιος και αυτη αρχισε να παιζει με το καυλι μου.Εγω αρχισα να χουφτωνω το κωλαρακι της και να την γλυφω στον λαιμο.Το καυλι μου ειχε φουσκωσει.Αυτη ειχε βγαλει το στρινγκακι της και τριβονταν πανω μου.Σε καποια φαση γυρισε την πλατη προς τα εμενα και τριβονταν στο καυλι μου.Ολα αυτα εγιναν σε γρηγορο ρυθμο και ειχαν μικρη διαρκεια.Μετα μου λεει ξαπλωσω και αρχιζει αμεσως μια ακαποτη πιπα.Η πιπα της ηταν αγαρμπη και αδιαφορη! Εγλυφε μονο το κεφαλι της πουτσας!Κεφάλι σε τοίχο! Απο μιλφακι περιμενεις καλυτερη πιπα! Βεβαια τι καθομαστε και συζηταμε αφου η πιπα της ηταν πολυ μικρης διαρκειας!Κεφάλι σε τοίχο! Πιπα δευτερολεπτων!Κεφάλι σε τοίχο!
Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Σταματαει την πιπα και μου λεει να ξεκινησουμε το σεξ.Πρωτη σταση λοιπον το ιεραποστολικο.Της τον εχωσα στην ξυρισμενη της μουναρα και αρχισα να την γαμαω.Αυτη απο το πρωτο λεπτο αρχισε τα ''Ελα!''Κεφάλι σε τοίχο! ''Ελα!''Κεφάλι σε τοίχο! ''Ελα!''Κεφάλι σε τοίχο! Και καλα ηθελε να με βοηθησει να χυσω! Ελεος!Κεφάλι σε τοίχο! Ηθελε να χυσω απο το πρωτο λεπτο!Κεφάλι σε τοίχο! Αυτη ειχε κλειστα τα ματια , επαιζε με τα βυζακια μου και συνεχιζε τα ''Ελα!'' Την ειχα ηδη βαρεθει! Της ειπα να ανεβει απο πανω μου αλλα αυτη αρνηθηκε! Προφασιστηκε οτι ειναι κουρασμενη.Και τι με νοιαζει εμενα!?Γαμήσου Τελικα την εστησα στα τεσσεραΚατσικογάμης.Καλο στησιμο εκ μερους της.Ειχε ομως καταβασμενο το κεφαλι και κοιτουσε κατω.Αρχισα ενα γρηγορο ξεμουνιασμα.Ξεσκιζα το μιλφογκιλφακι και την βαρουσα δυνατα στα κωλομερια.Το μιλφογκιλφακι εβγαζε αληθινα επιφωνηματα αλλα αντεχε το γαμησι.Την ειχα γραπωσει απο τα κωλομερια και απο τον λαιμο και συνεχιζα ενα δυνατο γαμησι.Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω μεσα στη μουναρα της.Ακομη εχυνα και αυτη τραβηχητκε!Κεφάλι σε τοίχο! Δεν την νοιαζει λεει που ειμαι πολυ καυλωμενος!!!Γαμήσου Αυτη αρχισε γρηγορα να ντυνεται και πεταξε μερικες μαλακιες!Γαμήσου Οτι εχει πολυ κοσμο που ερχεται αποκλειστικα για αυτην!ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία Φυσικα της εδωσα την απαντηση που της αρμοζει!Γαμήσου Ποια νομιζει οτι ειναι?!Γαμήσου Καμια βυζιτα πολυτελειας ?Ναι!Καμια city tour στη Νεα Υορκη?!Ναι! Μια πορνη του 10ρικου ειναι που γαμιεται στο Μεταξουργειο με τον καθε πακιστανο,αφγανο,ταλιμπαν,συριο,σομαλο κτλ...!!!Γαμήσου Αφου νομιζει οτι ειναι τοσο καλη ας παει να δουλεψει σε στουντιο!Ναι!

Συνοψιζοντας,η Βικτωρια ειναι μια μιλφογκιλφ με καλο σωμα και μετριο προσωπο.Για την περιοχη του 10ρικου ειναι αξιολογη εμφανισιακα στην κατηγορια των μιλφ.Η πιπα της ειναι αδιαφορη και δευτερολεπτων! Κανει καποια προκαταρκτικα στα ορθια και ειναι μικρης διαρκειας! Δεν συμμετεχει στο κυριως σεξ.Εδειξε σημαδια βιασυνης.Η ευγενικη τσατσα δεν ενοχλησε.Γενικα ειναι μια νευρικη,ειρωνικη και αγενης ιεροδουλη.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Οκτωβρίου, 2015
εχει καψει αυτη φιλε αστο.εγω την δαχτυλιαζα απαξιωτικα και μου ελεγε θελουν πιο τρυφερα οι γυναικες για να γουσταρουν.νομιζε το παλιοκρεας οτι θα της φερομουν σα γκομενα μουΜαλακία.και αλλα κουλα μου ελεγε εχει καψει τελειως
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1