Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Εσπρωξα την πορτα του αριστερου οικηματος και περασα στο δωματιο.Ο τσατσος μου παρουσιασε την Αννα.Δουλευε και αλλη μια κοπελα αλλα ηταν στο δωματιο και δεν την ειδα.Η Αννα λοιπον ειναι μια νεαρη κοπελα με σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο,μακρυ ισιο καστανοξανθο μαλλι,μικρομεσαιο πεσμενο στηθος,λευκο δερμα,κανονικο αναστημα κανονικο κορμι.Εχει ωραιο κορμι χωρις κυταριτιδα με καλοσχηματισμενο κωλο.Δεν ειναι στυλιαρι για να μην την μπερδεψετε με καμια αλλη πουτανα.Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα.

Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη Αννα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Μιλαει πολυ καλα Ελληνικα.Η κοπελα ξαπλωσε διπλα μου και αφαιρεσε τον στηθοδεσμο της.Αμεσως ξετυλιξε το προφυλακτικο και μου το εφαρμοσε χωρις να μου εχει κανει ιχνος προκαταρκτικων! Αυτη αμεσως ξεκινησε την πιπα με την πλατη γυρισμενη προς τα εμενα.Αυτη με πιπωνε και εχω χουφτωνα το κορμι της.Η πιπα της ηταν αδιαφορη και αγαρμπη! Χρησιμοποιουσε τα δοντια της! Η πιπα της ειχε μικρη διαρκεια.

Πρωτη σταση ιεραποστολικο.Της τον εχωσα στο ξυρισμενο της μουνακι και αρχισα να την γαμαω σε μετριους ρυθμους.Αυτη ειχε κλειστα τα ματια και δεν συμμετειχε καθολου! Τοσο ασχημος ειμαι?!Ναι! Αυτη απλως επαιζε με τα βυζακια μου και εβγαζε χαμηλοφωνα επιφωνηματα.Αυτη ειχε κλειδωμενα τα ποδια και δεν με αφηνε να κανω μεγαλες κινησεις! Δεν με βολευε.Μετα απο μερικα λεπτα μου ειπε σε προστακτικο υφος να τελειωνω! Την βαρεθηκα και την γυρισα σε πισωκολητο.Αυτη στηθηκε στα τεσσερα με καμπουριασμενη την μεση και με το προσωπο να κοιταει κατω.Βασικα αυτη στραβωσε την μεση λες και ηταν φιδι!Ναι! Της τον εχωσα και αρχισα να την ξεμουνιαζω σε γρηγορους ρυθμους.Αυτη εδειχνε να ποναει και εβγαζε αληθινα επιφωνηματα που αυτη τη φορα ηταν πιο δυνατα.Μετα απο μερικες πουτσιες αρχισα να χυνω μεσα στη μουναρα της.Αυτη τραβιχτηκε ενω εγω ακομη εχυνα!Αυτη ντυθηκε στα γρηγορα μην χασει κανεναν πελατη,με χαιρετησε και εφυγε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας,η Αννα ειναι μια ιεροδουλη συμπαθητικης εμφανισης.Ειναι πανω απο τον μεσο ορο για τα δεδομενα του Μεταξουργειου.Η πιπα της ειναι αγαρμπη και μικρης διαρκειας.Μηδεν στα προκαταρκτικα! Δεν συμμετεχει στο κυριως σεξ καθολου! Εθιξε το θεμα χρονου πριν καν περασει το καθιερωμενο δεκαλεπτο!Κεφάλι σε τοίχο! Εχω παρατηρησει οτι αρκετες φορες που δουλευουν δυο πουτανες στην ιδια βαρδια ,τοτε υπαρχει ανταγωνισμος ποια θα κανει τα περισσοτερα δωματια , με αποτελεσμα να βιαζονται και να ξεπετανε τους πελατες!Money Mouth Αυτο δεν το λεω ως δικαιολογια για αυτην! Το λεω ως διαπιστωσηΓερο-μύστης.Η Αννα αποδειχτηκε φολα!Γερο-μύστης Δεν σας την συτηνω!Γερο-μύστης Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2015
Να τις χιλιασεις ρε ΤΟΜΜΥ παικταρα!!!!!
13 Οκτωβρίου, 2015
Tommy τις καλυτερες κριτικες γραφεις ...Respect ! συνεχιζε να τις γαμας για να διαβαζουμε Γλώσσα Ναι!
13 Οκτωβρίου, 2015
Tommy να τις χιλιάσεις σου εύχομαι.Προσφέρεις πάντα καλή και αξιόπιστη ενημέρωση χωρίς παπατζιλίκια.Κρίμα που ήταν φόλα η 200η. Καπέλο Προσκύνημα
13 Οκτωβρίου, 2015
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια , αλλα εχω ημερομηνια ληξης!Ματάκι
10 Νοεμβρίου, 2015
την ιδια αννα που εχω γραψει πιο κατω ; (απο περιγραφη και βαρδια μαλλον αυτη θα ειναι). ΤΟΜΜΥ φιλαρακο, δεν το περιμενα απο αυτην την γκομενα, τελικα μαλλον τους "διαλεγει" τους πελατες της. ετυχε να την ξαναπετυχω σημερα μετα απο καιρο στο διπλα σπιτι που μετακομισε, και οπως καθε φορα δεν εμεινε πουστης.
και ναι, μετα απο τοσες επισκεψεις, η πιπα της παραμενει αθλια Ναι!, αλλα τι να κανεις...
σου ευχομαι οι επομενες 200 κριτικες να γραφουν μονο για 8+ αποδοσεις Ματάκι
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5