Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 140 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Περασα να δω και εγω την Λαρισα για την οποια εχω διαβασει τοσο πολλα.Ειναι μια καινουργια ιεροδουλη που ετυχε διθυραμβικων σχολιων για την εμφανιση της.Να πω την αληθεια οταν την ειδα δεν ξετρελαθηκα.Βεβαια τα γουστα του καθε ανθρωπου ειναι διαφορετικαΚαπέλο.Απλως καταθετω την ταπεινη προσωπικη μου αποψηΚαπέλο.Η Λαρισα λοιπον ειναι μια νεαρη Ουκρανη με πολυ ομορφο προσωπο με εκφραστικα ματια,μαυρο μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους,ωραιο μικρομεσαιο στητο στηθος,λευκο δερμα,καποια τατου στο σωμα,ψηλη σε αναστημα και σωμα με πιασηματα.Στο σωμα και στον κωλο χανει λιγο.Εχει καποιες ραγαδες.Παντως στο σωματοτυπο μου θυμισε την στουντιακη Μονικα Σερβα.Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο και σταση 69.

Εδωσα το 20ρικο και περασα στο δωματιο.Η κοπελα μπηκε χαμογελαστη και ευδιαθετη στο δωματιο.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Μιλαει ελαχιστα Αγγλικα.Η κοπελα ξαπλωσε διπλα μου και αρχισε να μου γλυφει τα βυζακια και την κοιλια μου.Εγω εγλυφα τον λαιμο της και χουφτωνα την κωλαρα της.Μου εκανε αρκετη ωρα πορκατακρτικα.Υστερα η κοπελα αφαιρεσε το σουτιεν της και το στρινγκακι.Εμεινε μονο με τις ζαρτιερες της! Εγλυψε την περιοχη γυρω απο την πουτσα και ξεκινησε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια.Η πιπα της ειναι μετρια.Με πιπωνε χωρις να χρησιμοποιει το χερακι της.Εκανε και καποιες κυκλικες κινησεις με το στομα της για να ερεθισει το πουτσοκεφαλο.Υστερα απο επιθυμια μου αρχισε να μου γλυφει και να μου ρουφαει τα μπαλακια.Φαινονταν ομως η απειρια της.Δεν εκανε παθιασμενο καραμελωμα! Μετα συνεχισε παλι την πιπα.

Οταν σταματησε την πιπα ηθελε να βαλει την κρεμα αλλα εγω την σταματησα για να την γλυψω.Την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να γλυφω το πολυ ομορφο και καθαρο της μουνακι.Την εγλυφα και επαιζα με τα βυζακια της.Αυτη ειχε κλειστα τα ματια και εβγαζε καποια πνιχτα επιφωνηματα.Πηγα να χωσω το κωλοδαχτυλο μεσα στη μουναρα της.Ειδα οτι δεν αντιδραει και ετσι της το εχωσα βαθια μεσα στη μουναρα της.Την εγλυφα και στριφογυριζα το δαχτυλο μεσα στη μουναρα της.Την εγλυψα για αρκετη ωρα.Καποια στιγμη σταματησα εγω απο μονος μου χωρις να μου πει κατι αυτη.

Αυτη εβαλε κρεμα και ξεκινησαμε το σεξ στην ιεραποστολικη σταση.Της τον εχωσα και αρχισα να την γαμαω σε γρηγορους ρυθμους.Αυτη ειχε πιαστει απο τα καγκελα του κρεβατιου και τραβουσε το σωμα της προς τα εμενα για να μπαινω πιο βαθια και πιο δυνατα μεσα της.Την γαμουσα και της εγλυφα τον λαιμο και τα βυζια.Εκανα μεριες κινησεις για γλωσσοφιλα αλλα αυτη τα απεφυγε ευγενικα.Ηθελα να βλεπω συνεχως το προσωπο της και για αυτο δεν την εστησα στα τεσσερα.Προτιμησα να την ανεβασω απο πανω μου.Δευτερη σταση λοιπον με αυτην απο πανω με το προσωπο γυρισμενο προς τα εμενα.Αυτη αρχισε μια γρηγορη και παθιασμενη ιππασια! Καποια στιγμη φοβηθηκα μην βγει η πουτσα και χτυπησει στο κορμι της! Αυτη ανεβοκατεβαινε πανω μου και εγω την ειχα γραπωσει απο τα κωλομερια.Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω παρατεταμενα μεσα στη μουναρα της.Αυτη συνεχισε μεχρι να τα ξεστραγγισω.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε χαμογελαστη απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας,η Λαρισα ειναι μια αρκετα εμφανισιμη ιεροδουλη.Εχει απο τα πιο ομορφα προσωπα στη περιοχη της Φυλής.Απο το σωμα
της ομως δεν ξετρελαθηκα.Εχει καποιες ατελειες.Ειναι καπως νταρντανε! Η κοπελα κανει καποια προκαταρκτικα και γλυψιμο στα μπαλακια.Η πιπα της ειναι μετρια και ικανοποιητικης διαρκειας.Της αρεσει το γλυφομουνι και σε αφηνει να την γλυψεις για αρκετη ωρα.Ειναι δεκτικη σε δαχτυλο μεσα στο μουνακι της.Ειναι δεκτικη σε φιλια στο σωμα και στα βυζακια της.Τα γλωσσοφιλα τα απεφυγε ευγενικα.Ειναι ευγενικη και προθυμη ιεροδουλη.Θελει να ικανοποιησει τον πελατη.Απλως σε ολες τις κινησεις της φαινεται η απειρια της.Δεν σε τρελαινει δηλαδη με την συμμετοχη της για να θελεις να την ξανατιμησεις.Ειναι καθαρη ιεροδουλη και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες,ισα ισα μοσχοβολουσε! Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε και η τσατσα δεν ενοχλησε.Αν σας αρεσει εμφανισιακα τοτε αξιζει να την δοκιμασετε μια φορα.Δεν θα κλαψετε τα λεφτα σας.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λαρίσσα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, dmtrsxxx

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού