Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 12 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Η Μαιρη ειναι μια νεαρη ιεροδουλη με μακρυ ξανθο μαλλι,ομορφο προσωπο με ενα πιρσινγκ,κανονικο αναστημα,ωραιο στητο μικρομεσαιο στηθος,πολλα τατουαζ στο σωμα και ωραιο αδυνατο κορμι.Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα.

Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η κοπελα.Δεν μιλουσε καθολου.Δεν της ειπα τιποτα και εγω.Ηταν σαν μια σκηνη χωρις λογια! Η κοπελα ξετυλιξε αμεσως το προφυλακτικο και ξαπλωσε διπλα μου.Το εφαρμοσε σε ημισκλυρο πεος και αρχισε την πιπα εχοντας την πλατη γυρισμενη προς τα εμενα.Αυτη με πιπωνε με χρηση χεριου και εγω την χουφτωνα και εβλεπα το θεαμα απο τον καθρεπτη για να καυλωσω.Η πιπα της ειναι αδιαφορη και μικρης διαρκειας.

Αυτη σταματησε την πιπα και μου ειπε με προστακτικο υφος να ξεκινησουμε το σεξ.Μιλαει ελαχιστα Αγγλικα.Την ξαπλωσα ανασκελα και τον εχωσα στο ωραιο ξυρισμενο της μουνακι.Την γαμουσα αλλα αυτη ειχε βαλει πολυ κρεμα στο μουνακι της.Την γαμουσα και εγλυφα τα βυζακια της και τον λαιμο της.Αυτη απλως κοιτουσε την κοιλια μου και επαιζε με τα βυζακια μου.Αυτη ηταν η συμμετοχη της στο σεξ! Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτη τη σταση.Ειχα ηδη σκυλοβαρεθει! Την εστησα στα τεσσερα και της τον εχωσα.Την γαμουσα και κοιτουσα το θεαμα απο τον καθρεπτη.Αυτη ειχε κατεβασει το κεφαλι τερμα κατω και εβγαζε καποια επιφωνηματα.Υστερα απο μερικες πουτσιες αρχισα να χυνω και να πεταω τα χοντρα μεσα στη μουναρα της.Βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Αυτη ντυθηκε , μου πεταξε ενα γεια και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας,η Μαιρη ειναι μια εμφανισιμη ιεροδουλη.Ειδικα για τα δεδομενα του Μεταξουργειου.Ξεχωριζει εμφανισιακα στο 10ρικο.Καπου εδω ομως τελειωνουν ολα τα καλα! Δεν κανει καθολου πρκαταρκτικα.Η πιπα της ειναι αδιαφορη και μικρης διαρκειας.Δεν συμμετεχει καθολου στο σεξ.Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε.Η κοπελα ειναι μονο για να πεταξεις τα χοντρα! Για τιποτα παραπανω! Δεν κανει για απαιτητικους πελατες! Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαίρη
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.850
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Εκλεκτικός

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού