Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Βικυ ειναι μια Ρωσιδα μιλφ με καρρε καστανοξανθο μαλλι,αδιαφορο σε ομορφια προσωπο με μια ελια,μεσαιο πεσμενο στηθος,κανονικο αναστημα και κανονικο κορμι.Για την ηλικια της το κορμι ειναι αρκετα καλο.Πρεπει να διανυει την πεμπτη δεκαετια της ζωης της.Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο στομα.Περασα στο δωματιο και υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη Βικυ.Μιλαει πολυ καλα Ελληνικα και η συννεονηση ειναι ευκολη.Φορουσε ενα ολωσομο , κατι σαν φορεμα/κορμακι.Η κοπελα ξαπλωσε διπλα μου και αρχισε τα προκαταρκτικα.Μου εγλυφε τα βυζακια και τον λαιμο ενω εγω χουφτωνα την κωλαρα της.Μειναμε αρκετη ωρα ετσι.Υστερα οταν το καυλι ειχε φουσκωσει τελειως τοτε η κοπελα ξεκινησε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια.Ηταν απεναντι απο εμενα και με πιπωνε και με κοιτουσε καυλιαρικα στα ματια.Στην αρχη οταν η στυση βαρουσε κοφτες , δεν μπορουσε να κανει το βαθυ λαρυγκι που ανακοινωθηκε! Μου εγλυψε και λιγο τα μπαλακια μου υστερα απο επιθυμια μου.Εκανε ομως πολυ γρηγορα περασματα απο τα μπαλακια.Μετα ηρθε διπλα απο εμενα και συνεχισε την πιπα.Τελικα οταν η στυση επεσε λιγο και δεν ηταν στο εκατο τοις εκατο , τοτε η Βικυ μπορεσε να κανει το ντιπφροατ.Το εκανε αρκετες φορες.Αυτη με πιπωνε και εγω εχωνα το δαχτυλο βαθια μεσα στη μουναρα της.Μου εκανε πολυ ωρα πιπα.Καποια στιγμη τη σταματησα εγω.

Ξεκινησαμε το σεξ στην ιεραποστολικη σταση.Αυτη δεν εβγαλε τα εσωρουχα της.Απλως μετακινησε λιγο προς τα πλαγια το εσωρουχο της.Την γαμουσα στην ιεραποστολικη σταση και αυτη εδειχνε να ποναει αρκετα! Ειχε βαλει τα χερια πανω στο στηθος μου σαν κοντρα για να μην μπαινω πολυ βαθια μεσα της! Μου ειπε οτι σχεδον δεν την γαμαει κανεις! Ολοι τελειωνουν στην πιπα! Ειχα βαλει σαν στοχο να της ανοιξω την μουναρα! Την γαμουσα και πεφταν αρκετα πεταχτα φιλια στο στομα.Την γαμουσα και το κρεβατι ετριζε.Την γαμουσα και ακουγα απο το σαλονι να παιζει το τραγουδι απο το τοπ γκαν! Το τραγουδι υπο τους ηχους του οποιου γαμουσε ο Τομ Κρουζ! Οταν ενιωσα το τελος να πλησιαζει τοτε βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Ξαπλωσα ανασκελα και της ειπα να με τελειωσει με πιπα.Αυτη ηρθε στα πλαγια απο εμενα και αρχιζε να τον παιζει πολυ γρηγορα με το χερακι της στο στομα της χωρις να κανει πιπα.Της ειπα να κανει κανονικη πιπα.Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω παρατεταμενα μεσα στο στομα της.Εχυνα και της πατουσα το κεφαλι.Αυτη ομως δεν με ξεστραγγισε τελειως.Δεν τα πηρε ολα τα χυσια στο στομα της.Η κοπελα ντυθηκε,με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Βικυ ειναι μια μιλφ με αδιαφορο προσωπο και σχετικα καλο κορμι.Κανει αρκετα βαθια πιπα που ειναι μεγαλης διαρκειας.Κανει ενα μικρο περασμα και γλυψιμο απο τα μπαλακια.Κανει καποια προκαταρκτικα.Στο σεξ συμμετεχει με αληθινα επιφωνηματα και πεταχτα φιλια.Ειναι δεκτικη σε δαχτυλο στο μουνι.Στο σεξ δεν αντεχει δυνατο γαμησι.Απο την πιπα της εμεινα ευχαριστημενος.Ενταξει , σε γενικες γραμμες περασα καλα και εμεινα ευχαριστημενος.Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βίκυ
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2015
+1 Κουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1