Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Κατεβηκα τα λιγα σκαλοπατακια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω ημιυπογειου οικου ανοχης.Η τσατσα παρουσιασε την μιλφ Ντενισα.Προκειται για μια Αλβανιδα ιεροδουλη με μετριο σε ομορφια προσωπο με παραξενα ματια,μακρυ μαυρο μαλλι,μικρομεσαιο πεσμενο στηθος,κανονικο αναστημα,λευκο δερμα και σωμα με πιασηματα και ζουμερη κωλαρα! Ανακοινωθηκε φουλ προγραμμα , χωρις ομως τελειωτικο στο στομα!Ναι! Τι φουλ ειναι αυτο?!Κεφάλι σε τοίχο! Μονο τελειωτικο στα βυζια! Υπηρχε κατι το ειρωνικο στη συμπεριφορα της κοπελας.Ειχε υφος χιλιων καραδιναλιων!Γαμήσου Τεσπα,επειδη ηθελα να της σκισω την κωλαρα αποφασισα να περασω στο δωματιο.

Πληρωσα την τσατσα και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η Ντενισα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Μιλαει πολυ καλα Ελληνικα.Η κοπελα ξαπλωσα διπλα μου και αφαιρεσε το στρινγκακι της.Φαινονταν μια βιασυνη στις κινησεις τηςΚεφάλι σε τοίχο!.Με ρωτησε αμεσως πως θελω το τσιμπουκι και ξεκινησε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια αφου εκανε ενα περασμα με το μωρομαντηλο απο το καυλι μου.Για προκαταρκτικα ουτε λογος!Κεφάλι σε τοίχο! Εγω πρεπει να τα λεω αυτα?!Ναι! Δεν πρεπει να τα κανει απο μονη της?! Ναι!Της ειπα να μου κανει προκαταρκτικα.Αυτη εκανε ενα γρηγορο περασμα απο τα βυζακια μου και την κοιλια μου.Μετα συνεχισε την πιπα της.Η πιπα της ειναι μετρια για μιλφακι.Απο μιλφακι περιμενεις καλυτερη πιπα.Η πιπα της ηταν καπως αγαρμπη! Υστερα απο επιθυμια μου εκανε ενα γρηγορο περασμα απο τα μπαλακια! Περασμα δευτερολεπτων!Ναι! Μονο τα εγλυψε! Δεν τα ρουφηξε! Η πιπα της ειχε μικρη διαρκεια.

Πρωτη σταση ιεραποστολικο.Της τον εχωσα στην μουναρα της και ξεκινησαμε το σεξ στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα αλλα αυτη απλως κοιτουσε την κοιλια μου.Την γαμουσα και αυτη επαιζε με τα μπαλακια μου μπας και χυσω μια ωρα νωριτερα και δεν της γαμησω τον κωλο!Κεφάλι σε τοίχο! Στον Τομμυ αυτα δεν περνανε!Ναι! Πεσαν μερικα πεταχτα φιλια σε αυτη τη σταση.Βαρεθηκα να γαμαω μουνι και ζητησα το κωλι της.Αυτη στηθηκε στα τεσσερα και τουρλωσε τον κωλο της.Μπηκα με δυσκολια μεσα της.Αρχισα να την ξεκωλιαζω σε αργους ρυθμους.Το καυλι ομως δεν ειχε μπει καλα.Ουσιαστικα μονο το πουτσοκεφαλο ειχε μπει μεσα.Αυτη εβγαζε επιφωνημα,ειχε κατεβασει το κεφαλι κατω και εδειχνε να ποναει υπερβολικα.Βγηκα απο την κωλοτρυπιδα της και αρχισα να τον παιζω για να σκληρυνει και αλλο.Αυτη ηθελε να την γαμησω απο μουνι!Ναι! Τον σκληρηνα και της τον ξαναεχωσα την κωλοτρυπιδα της!Κουλ Αυτη τη φορα το καυλι ειχε εισχωρησει πιο βαθιαΚατσικογάμης στην κωλαρα της.Την γαμουσαΚατσικογάμης σε αργους ρυθμους.Ετσι και αλλιως αυτη δεν με αφηνε να κανω βαθιες και γρηγορες διεισδησεις!Κεφάλι σε τοίχο! Ειχα τυλιξει τα ποδια της γυρω απο τα δικα μου και ειχε φερει το σωμα της τερμα πισω!Κεφάλι σε τοίχο! Δεν μπορουσα να κανω πολλα πραγματα!Ναι! Υστερα απο λιγο αρχισε την γκρινια οτι δεν μπορει αλλο γαμησι απο κωλο! Βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Αρχισα να τον παιζω στα βυζια της.Αυτη απλως κοιτουσε το καυλι μου.Ουτε λογος να με κοιταξει και να κανει παιχνιδι.Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω στις βυζαρες τις.Αυτη σκουπιστηκε,πηρε το στρινγκακι της,πεταξε ενα γεια και εφυγε βιαστικα απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας,η Ντενισα ειναι μια μιλφ με μετρια εμφανιση.Η πιπα της ειναι αγαρμπη και μικρης διαρκειας.Κανει γλυψιμο στα μπαλακια που ομως ειναι μικρης διαρκειας.Τα προκαταρκτικα της ειναι μικρης διαρκειας.Εδειξε σημαδια βιασυνης χωρις να μας εχει ενοχλησει η τσατσα.Ολες οι κινησεις εδειχναν μια νευρικοτητα και βιασυνη!Λύπη Απο το πρωτο λεπτο της συνουσιας!Κεφάλι σε τοίχο! Ηθελε να αποφυγει το πρωκτικο σεξ.Τελικα εδωσε το κωλι της αλλα δεν αντεχει πολυ ωρα να τον τρωει απο τον κωλο.Μετα απο μερικα λεπτα αρχιζει την γκρινια! Γενικα ειναι μια ειρωνικη,νευρικη και βιαστικη ιεροδουλη που δεν σεβεται τον πελατη και τα λεφτα τουΓερο-μύστης.Το μονο που την ενδιαφερει ειναι να περασεις στο δωματιο και να σου φαει το εικοσαρικοΓαμήσου.Αν περασεις στο δωματιο , τοτε δεν την ενδιαφερει αν θα περασεις καλαΓερο-μύστης.Η Ντενισα αποδειχτηκε φολαρα!Γερο-μύστης Δεν σας την συτηνω!Γερο-μύστης Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Οκτωβρίου, 2015
Ευτυχώς που δεν την πάτησα και πήγα παραδίπλα στην Ιζαμπέλα.
Όταν ρώτησα την Ντενίσα αν κάνει ακάποτο στοματικό τελειωτικό
και μου απάντησε αρνητικά, φεύγοντας την άκουσα να το σχολιάζει
με την τσατσά. Τις ξέρω αυτές τις φόλες, γι' αυτό όταν υποψιάζο-
μαι πως δεν θα γαμήσω κώλο, εξασφαλίζω ότι τουλάχιστον θα τις
χύσω στο στόμα, εκεί τί να μου πουν ότι την έχω μεγάλη;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1