Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του πρωτου οροφου.Εκατσα στον καναπε και η ευγενικη τσατσα μου παρουσιασε την καινουργια Ολγα.Την εβλεπα πρωτη φορα.Προκειται για μια κοντη νεαρη Ρωσιδα με ομορφο προσωπο με καυλιαρικα ματακιαΈρωτας , ισιο μακρυ μελαχρινο μαλλι , ωραιο φυσικο μεσαιο στηθος και ωραιο κορμι με καποια πιασηματακια.Εμφανισιακα μοιαζει με τη Λωρη απο Φυλης 84 και Ιασωνος 44Γερο-μύστης.Η κοπελα σαλοναρισε με χαμογελο και εξεπεμπε θετικη αυραΜατάκι.

Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο που ειναι απο τα καλυτερα της περιοχης.Στην τηλεοραση επαιζε μια τσοντα.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη Ολγα.Δεν μιλαει Ελληνικα και τα Αγγλικα της ειναι φτωχα.Εφερα την κοπελα απο πανω μου και αρχισαμε να χαμουρευομαστε.Χουφτωνα το κωλαρακι της και επαιζα με το μουνακι της μεσα απο το στρινγκακι.Πεσαν αρκετα γλωσσοφιλαΈρωτας που ομως δεν ηταν βαθια και παθιασμενα.Η κοπελα ηταν χαμογελαστη και ευδιαθετη.Υστερα η κοπελα αφαιρεσε το στρινγκακι της και ξαπλωσε πλαγια προς τα εμενα.Μου εφαρμοσε το προφυλακτικο και ξεκινησε μια μετρια πιπα στην οποια φαινονταν η απειρια της.Χρησιμοποιουσε το χερι της αλλα εγω της το πηρα και ετσι αυτη συνεχισε την πιπα μονο με το στοματακι της.Η πιπα της ειχε γρηγορο ρυθμο.Ηταν αγαρμπη.Της εδειξα με νοηματα και ετσι αυτη συνεχισε σε πιο χαλαρο ρυθμο.Εκανε μερικες προσπαθειες αλλα δεν μπορει να τον παρει βαθια.Η πιπα της ειχε μετρια διαρκεια.

Την ξαπλωσα ανασκελα για να ξεκινησουμε το κυριως πιατο.Το μουνακι της ειχε πολυ κρεμα.Εχει ομως πολυ ομορφο ροζ μουνακιΓλώσσα.Της τον εχωσα και αρχισαμε το σεξ στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και αυτη μου εριχνε καυλιαρικες ματιεςΓλώσσα.Εριχνε ματιες και στον καθρεπτη.Την γαμουσα και πεφταν αρκετα πεταχτα φιλιαΈρωτας.Αυτη εβγαζε δυνατα επιφωνηματα και ελεγε '' Ντα! Ντα! ''Ναι! ''Yes! Yes!''Ναι! Αυτη ειχε καρφωσει τα νυχια της στην πλατη μου!Ναι! Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτη τη σταση.Μετα καναμε για λιγο πλαγιαστο αλλα δεν με πολυβολευε.Της ειπα να με καβαλησει.Αυτη ξεκινησει μια γρηγορη ιππασια με το προσωπο γυρισμενο προς τα εμενα.Ανεβοκατεβαινε σαν τρελη πανω στο καυλι μου!Ναι! Εγω επαιζα με το βυζακια της.Εγω ομως ειχα αντοχες πορνοσταρ!Κουλ Την εστησα στα τεσσερα για να μπορεσω να χυσω.Καλη τοποθετηση του σωματος εκ μερους της.Της τον εχωσα και την γαμουσα σε γρηγορους ρυθμουςΚατσικογάμης.Αυτη συνεχιζε τα δυνατα βογγητα.Καπου εκει ηρθε το πρωτο χτυπημα της πορτας απο την τσατσαMoney Mouth.Η κοπελα αρχισε να αγχωνεται και μου αρχισε τα ''finish!''Money Mouth Την ξαναξαπλωσα ανασκελα και της τον ξαναεχωσα στην ιεραποστολικη σταση.Αυτη ειχε αγχωθει υπερβολικα και συνεχιζε τα ''finish!''Λύπη ''one minute!''ΛύπηΚαποια στιγμη μου δαγκωσε δυνατα και παθιασμενα το στηθος μου και μου αφησε μελανια!Εμμμμ Τελικα μετα απο λιγο αρχισα να χυνω βαθια μεσα στη μουναρα της.Εχυνα μεσα της και αυτη με γλωσσοφιλιαζε βαθια,παθιασμενα και ρουφηγχταΈρωτας.Καπου εκει ηρθε και το δευτερο χτυπημα της πορτας απο την τσατσαMoney Mouth.Η κοπελα εβαλε στα γρηγορα το μαυρο της στρινγκακι , με χαιρετησε και εφυγε βιαστικα απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Ολγα ειναι ενα αρκετα εμφανισιμο πιπινιΈρωτας.Ειδικα για τα δεδομενα του Μεταξουργειου και του 10ρικουΓερο-μύστης.Ομορφο προσωπο ,ωραιο στηθος και αδυνατο κορμι.Γενικα απο αυτο το μαγαζι εχουν περασει ωραιες πουτανες διαχρονικαΓερο-μύστης.Παμε τωρα στην αξιολογηση της αποδοσης της κοπελαςΚουλ.Η πιπα της ειναι μετρια αλλα με τα πιπινακια ειμαι επιεικης.Φαινεται η απειρια της.Το θεμα ειναι οτι προσπαθει να ικανοποιησει τον πελατη.Η πιπα εχει μετρια διαρκεια.Εχει καθαρο σωμα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Ειναι δεκτικη σε γλωσσοφιλα.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων.Κανει ωραια ιππασια και το στησιμο της στα τεσσερα ειναι καλο.Συμμετεχει στο κυριως σεξ με επιφωνηματα.Μεχρι το 10 λεπτο και το πρωτο χτυπημα της πορτας απο την τσατσα , ηταν πολυ καληΓερο-μύστης.Μετα ομως αγχωθηκε υπερβολικα και εδειξε ιχνη βιασυνης!Γερο-μύστης Αυτο το βαζω στα αρνητικα.Ειναι καινουργια και ψαρωμενη!Ναι! Εαν σας αρεσει και θελετε να την δοκιμασετε τοτε καλυτερα να την παρετε σε διπλασιο χρονο για να ειστε πιο ανετοι.Αλλιως στο 10 λεπτο θα αρχισουν τα χτυπηματα της πορτας και η κοπελα θα σας μεταφερει το αγχος της.Προσοχη στους παντρεμενους γιατι δαγκωνει και αφηνει μελανιες!Εμμμμ Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Υ.Σ. Δεν εχει καμια σχεση με την παλια Ολγα , εκεινη που ειχε δουλεψει το 2013/2014.Το γραφω για να μην καταχωρηθει αυτη η κριτικη μαζι με τις αλλες.Για να μην μπερδευετε ο κοσμος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Όλγα
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 23 Σεπτεμβρίου, 2015) 22 Σεπτεμβρίου, 2015
Συμπεριφέρεται σαν... κουρδισμένη με χρονοδιακόπτη!Στα όρια του προκαθορισμένου χρόνου λυσσάει και χτυπιέται,αλλά αν δεν σε τελειώσει σύντομα κατ'αυτήν,σε αγχώνει με τα ''finish'' και σε ξενερώνει... Δεν νομίζω ότι θα ξαναπάω!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1