Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εισηλθα στο δεξιο σαλονι του εν λογω τριπλεξ οικου ανοχης.Καθισα στον καναπε και η ευγενικη τσατσα μου παρουσιασε την καινουργια Αννα.Προκειται για μια Ουκρανη μιλφ ιεροδουλη με σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο με Ανατολικοευρωπαικα χαρακτηριστικα,ισιο μακρυ ξανθο μαλλι,μικρο στηθος , ψηλο αναστημα και σωμα με πιασηματα κυριως στην περιφερεια και τον κωλο.Ειναι ομως κανονικα κατανενημενα και εχει ωραιες καμπυλες.Η τσατσα ανακοινωσε απλο προγραμμα.Η κοπελα σαλοναρισε με χαμογελο.Αποφασισα να ρισκαρω και να κανω τον κασκαντερ!Ναι!

Εδωσα το 20ρικο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη Αννα.Δεν μιλαει καθολου Ελληνικα και Αγγλικα.Οποτε η συννενοηση γινονταν με νοηματα.Το θετικο ηταν οτι η κοπελα ηταν ευδιαθετη.Εδω ειμαστε λεω! Θα περασω καλα! Η κοπελα ξαπλωσε απο πανω μου και αρχισε τα προκαταρκτικα.Μου εγλυφε αργα και αισθησιακα τον λαιμο , τα βυζακια μου και την κοιλια μου.Εγω χουφτωνα και βαρουσα την κωλαρα της.Η κοπελα εδειχνε να γουσταρει την ολη φαση.Την πλησιασα στο προσωπο και αρχισαμε να γλωσσοφιλιαζομαστε.Απλως τα γλωσσοφιλα δεν ηταν βαθια και παθιασμενα.Δεν δινει ρουφηχτα γλωσσοφιλα.Φιλιομασταν και εγω επαιζα με το μουνακι της μεσα απο το στρινγκακι της.Οταν σταματησαμε να χαμουρευομαστε τοτε η κοπελα μου εφαρμοσε το προφυλακτικο και ξεκινησε την πιπα.Ηταν ξαπλωμενη απεναντι απο εμενα και με πιπωνε.Η πιπα της ειναι μετρια.Χρησιμοποιουσε λιγο το χερι της αλλα εγω της το πηρα.Της εκανα νοημα και αυτη αρχισε να μου γλυφει και να μου ρουφαει τα μπαλακια.Ειναι δεκτικο το μιλφακι! Υστερα η κοπελα συνεχισε την πιπα.Η πιπα της ειχε μεγαλη διαρκεια.

Οταν η κοπελα σταματησε την πιπα τοτε την ξαπλωσα ανασκελα.Της εγλυψα για λιγο επιφανειακα το μουνακι της.Αυτη εβγαζε αληθινα χαμηλοφωνα επιφωνηματα και εδειχνε να το απολαμβανει.Πηγα να της βαλω δαχτυλο μεσα στο μουνακι αλλα αυτη δεν ηθελε.Καποια στιγμη σταματησα εγω απο μονος μου.Της εχωσα το καυλι μου και αρχισαμε το σεξ στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και αυτη εβγαζε αληθινα επιφωνηματα.Την γαμουσα σε μετριους ρυθμους και τα φιλια συνεχιζονταν ακαθεκτα! Την γαμουσα και την φιλουσα στον λαιμο και το στομα.Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτη τη σταση.Δευτερη σταση με αυτην απο πανω με το προσωπο γυρισμενο προς τα εμενα.Ειναι καλη στην ιππασια! Με καβαλησε και ξεκινησε μια καλη ιππασια με μετριο ρυθμο.Ουτε αργο αλλα και ουτε γρηγορο ξεπετατζιδικο! Αυτη ανεβοκατεβαινε πανω στο καυλι μου και συνεχιζε τα επιφωνηματα που ηταν πιο δυνατα σε αυτη τη σταση.Εγω χουφτωνα τα βυζακια της και την κωλαρα της.Την τραβηξα προς το μερος μου και συνεχισαμε τα φιλια.Την τραβουσα απο τον κωλο της πανω στο καυλι μου για να εχουμε πιο γρηγορο ρυθμο.Ειχα σεληνιαστει! Μετα απο μερικα λεπτα αρχισα να χυνω.Εχυνα μεσα της και φιλιομασταν.Αυτη συνεχισε την ιππασια μεχρι να με ξεστραγγισει τελειως.Η κοπελα ξαπλωσε διπλα μου κουρασμενη απο την ιππασια.Μειναμε ετσι λιγο αγκαλιασμενοι για να χαλαρωσουμε απο την ενταση του σεξ.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε με χαμογελο και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Αννα ειναι μια προμιλφ ιεροδουλη συμπαθητικης εμφανισης.Δεν ειναι καμια καραμουναρα αλλα για τους λατρεις της κατηγοριας των μιλφ ειναι μια καλη επιλογη.Κανει αρκετα και μεγαλης διαρκειας προκαταρκτικα.Κανει καραμελωμα στα μπαλακια.Η πιπα της ειναι μετρια αλλα μεγαλης διαρκειας.Της αρεσει το γλυφομουνι και ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων.Συμμετεχει στο σεξ με αληθινα επιφωνηματα.Ειναι καθαρη κοπελα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Γενικα ειναι μια ευγενικη , θερμη και χαμογελαστη ιεροδουλη.Σεβεται τον πελατη και δεν εδειξε ιχνος βιασυνης.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Ενταξει στην πιπα υστερει λιγο.Μην περιμενετε να σας κανει την πιπα που κανουν οι εμπειρες Ρωσιδες μιλφαρες.Μου φανηκε καπως απειρη.Εμεινα ευχαριστημενος απο την αποδοση της Αννας και περασα καλα.Το κασκαντεριλικι πετυχε! Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, sexdreamer

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού