Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 32 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κατεβηκα τα λιγα σκαλοπατακια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Καθισα στον καναπε και η ευγενικη τσατσα μου παρουσιασε την Νικολ.Προκειται για μια νεαρη ιεροδουλη με ισιο μακρυ μαυρο μαλλι , ομορφο γλυκο προσωπο , μικρα στητα βυζακια , ενα τατου στα πλευρα , κανονικο αναστημα , λευκο δερμα και ωραιο αδυνατο κορμιΓλώσσα.Ανακοινωθηκε απλο προγραμμα.Εχει δουλεψει επισης Κολωνου 15,11 και 32βΓερο-μύστης.Απλως τοτε ηταν ξανθια.

Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο αυτου του καλτ υπογειου οικου ανοχης του Μεταξουργειου! Παντως το δωματιο ειχε την στοιχειωδη καθαριοτητα.Φαινεται οτι η τσατσα καθαριζει και δεν ειναι βρωμιαρα!Καπέλο Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστηΧαμόγελο Νικολ που ειχε μαζεψει τα μαλλια της σε αντιθεση με το σαλοναρισμα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Μιλαει σχετικα καλα Ελληνικα.Δεν ηξερα οτι μιλαει τοσο καλα Ελληνικα! Μου ειπε διαφορα ενδιαφεροντα πραγματα. Φαινονταν οτι υπηρχε χημεια μεταξυ μας.Η κοπελα καθισε διπλα μου στο κρεβατι.Το καλο ηταν οτι ηταν χαλαρη και δεν εδειχνε να την απασχολει ο χρονος.Αυτη ξετυλιξε το προφυλακτικο.Της ζητησα να μου κανει προκαταρκτικα αλλα αυτη μου ειπε με ευγενικο τροπο οτι δεν κανει.Αυτη επαιξε με το χερι της με το καυλι μου και οταν φουσκωσε τοτε μου εφαρμοσε το προφυλακτικο.Ηταν στημμενη απεναντι απο εμενα και με πιπωνε.Η πιπα της ηταν σχετικα καλη για πιπινακι! Ειμαι πιο επιεικης με τα πιπινακια! Δεν χρησιμοποιουσε καθολου το χερι της και με πιπωνε μονο με το στοματακι της.Η πιπα της ειχε μικρη διαρκεια.Αυτη ξαφνικα σταματησε την πιπα αλλα εγω της ειπα να συνεχισει για λιγο ακομα.Αυτη συνεχισε για κανενα λεπτο ακομη την πιπα.

Πρωτη σταση λοιπον το ιεραποστολικο.Αυτη εβαλε λιγη κρεμα και εγω της τον εχωσα στο καθαρο και ατριχο μουνακι της.Δεν ειδα να εχει καθολου τριχες το πιπινακι! Μπηκα σιγα σιγα μεσα της και αρχισα να την γαμαω σε αργους ρυθμους.Εμπαινα βαθια μεσα της και αυτη αντεχε της βαθιες διεισδυσεις.Εγω την γαμουσα και της εγλυφα τον λαιμο.Αυτη επαιζε με τα βυζακια μου και την κοιλια μου.Τουλαχιστον δεν κοιτουσε το ταβανι οπως κανουν μερικες! Την γαμουσα και εβλεπα το αγγελικο της προσωπο.Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτη τη σταση.Βγηκα απο μεσα της και εγλυψα για λιγο τα στητα της βυζακια για να παρω ανασες.

Δευτερη σταση το πισωκολητοΚατσικογάμης με καλη τοποθετηση του σωματος εκ μερους της.Απλως ειχε κολλημενο το σωμα της στα ποδια μου και δεν μπορουσα να κανω βαθιες και δυνατες διεισδυσεις.Δεν με πολυβολευε η σταση της.Ανεβασα ρυθμο και αρχισα να την ξεμουνιαζω σε πιο γρηγορους ρυθμους.Αυτη ειχε κατεβασμενο το κεφαλι και εβγαζε χαμηλοφωνα επιφωνηματα.Αντεχει αρκετα το δυνατο γαμησι.Εγω την γαμουσα και κοιτουσα τα καυλιαρικα της πορνοτακουνα.Της εριξα και μερικα κωλοχαστουκακια χωρις αυτη να διαμαρτυρηθει.Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω μεσα στο μουνακι της.Αυτη περιμενε μεχρι να τα ξεστραγγισω ολα.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε χαμογελαστη ετσι οπως ηταν οταν μπηκε στο δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Νικολ ειναι ενα πιπινακι συμπαθητικης εμφανισης.Ειδικα για τα δεδομενα του Μεταξουργειου και του 10ρικου.Εχει αρκετα γλυκο προσωπο και το σωμα της ειναι πολυ καλο.Ειναι αρκετα σφιχτο και δεν ειδα σημαδια κυτταριτυδας.Δεν κανει καθολου προκαταρκτικα.Η πιπα της ειναι μετρια.Εχει καθαρο σωμα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων και δειχνει μια μικρη συμμετοχη σε κυριως σεξ.Δεν εδειξε ιχνος βιασυνης και η τσατσα δεν μας ενοχλησε.Γενικα ειναι μια ευγενικη και συμπαθητικη ιεροδουλη που σεβεται τον πελατη.Σε κερδιζει δηλαδη με το χαμογελο της.Πιστευω ειχαμε χημεια και περασα σχετικα καλα χωρις βεβαια η κοπελα να κανει κατι το τρομερο.Δεν το κλαις δηλαδη το 10ρικο.Για σταση 69 δεν ρωτησα οποτε δεν ξερω αν κανει.Χρονος παραμονης στο δωματιο πανω απο 10 λεπτα.Η Νικολ ειναι μια καλουτσικη περιπτωση στο 10ρικο.Ελπιζω να σας βοηθησα!
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νικόλ
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.850
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού