Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γεια και χαρά σας ορέ λεβέντες!
Έκανα ένα καμ-μπακ στον αγαπημένο χώρο των μπουρδέλων μετά από δυο χρονάκια γιατί είχα μπλέξει με κάτι παντρεμένες πουτάνες, - αυτές που πληρώνονται έμμεσα και με το παραπάνω - και αφού και με έχεσαν και οι δυο και βρήκαν άλλη πούτσα να γαμηθούν προτίμησα τους κλασσικούς δρόμους παρά την μαλακία.
Το λοιπόν, μου είχε ξεμείνει ένα τελευταίο λεβίντρα των 20mg από όταν κοντραριζόμουν με τον φανταστικό γαμιά και δεν είχα τι να το κάνω, έτσι απογευματάκι Κυριακής έκανα το μπανάκι μου, αρωματίστηκα και ξεκινώντας για το Μετάξι κούμπωσα το κίτρινο χαπάκι.
Φτάνοντας εκεί έκανα μια μικρή τσάρκα και το παντελονόφιδο άρχισε να διαμαρτύρεται για την στενότητα του χώρου.
Μπήκα στο πολυτιμημένο μπουρδέλο και η τσατσά παρουσίασε δυο κοπέλες. Η μια ήταν η Βαλέρια και η άλλη ήταν μια που δεν συγκράτησα το όνομα της. Την Βαλέρια δεν την λες μοντέλο αλλά ούτε και ερπετό, καστανόξανθη με μικρομεσαίο βυζί χαλαρούτσικο, 1,70 περίπου πάνω στα πορνοπάπουτσα. Με την πρώτη ματιά δείχνει καλό κομμάτι αν και έχει ατέλειες. Κάτι ότι η δεύτερη ήταν σαν χελώνα χωρίς καβούκι, κάτι ότι έχω πάρει την Βαλέρια ξανά άλλες δυο φορές με έκαναν να βάλω το χέρι στην τσέπη και να βγάλω το δεκάρικο.
Το δωμάτιο που με έστειλε η τσατσά ήταν το μικρο στο τέλος του διαδρόμου. Με το που μπήκα μέσα μια μπόχα ποδαρίλας μου έκαψε τα ρουθούνια, με απογοήτευσε αυτό γιατί ποτέ δεν είχα παράπονο για μυρωδιές ή θέμα καθαριότητας στο συγκεκριμένο σπίτι, στα θετικά πρέπει να συμπεριλάβω ότι είχε ζεστό νερό ο νιπτήρας.
Δεν πρόλαβα καλά-καλά να βγάλω το παντελόνι μου και έσκασε μύτη η Βαλέρια σινάμενη κουνάμενη με την καπότα κλειστή στο στόμα, κλασικά ακολούθησαν τα: "Τι κάνεις μωρό μου;" "Καλά μωρέ, μου σηκώθηκε και είπα να σε γαμήσω" και να σου η δικιά σου ξάπλα κάθετα στο κρεβάτι με το κεφάλι της να κρέμεται στην άκρη.
Με κίνηση καράτε έβγαλε το στρινγκάκι, άνοιξε την καπότα που μου την πέρασε στο μπαμ και άρχισε να τσιμπουκώνει χωρίς να αφήνει τα αρχίδια μου παραπονεμένα. Στεκόμουν με το ενα ποδι στο πάτωμα και το άλλο γονατισμένο στην άκρη του κρεβατιού. Δεν έχει θέμα με χούφτωμα και έτσι όσο μπούκωνε της χάιδευα άπληστα το μουνί.
Μόλις ήμουν έτοιμος την έβαλα και ξάπλωσε κανονικά και σήκωσε τα πόδια, δεν έχασα χρόνο και άρχισα να γαμάω στην πατροπαράδοτη ιεραποστολική στάση. Έκανα ότι μπορούσα για τρία-τέσσερα λεπτά αλλά έβλεπα ότι η στιγμή της εκτόνωσης θα καθυστερήσει πολύ ακόμα, την γύρισα στα τέσσερα και άρχισα πάλι το σφυροκόπημα ενώ ταυτόχρονα φρόντισα να την χαϊδέψω σε όλο της το σώμα σαν κλασσικός γουαναμπί πορνόγερος.
Ντάγκα-ντούγκα-ντάγκα-ντούγκα και δουλειά δεν γινόταν. Είχα πιάσει το δεκάλεπτο στον αγώνα και ενώ η τύπισσα έδειχνε να ψιλοξενερώνει προσπαθούσε να με καυλώσει περισσότερο με διάφορα βογκητά, καυλομορφασμούς και ήχους.
Ίσως έπρεπε να είχα κόψει την ντόπα στη μέση αλλά πλέον ήταν αργά για να το διορθώσω. Έκανα αλλαγή άλλη μια φορά και την έβαλα από πάνω μου με την πλάτη σε έμενα. Ντάγκα-ντούγκα ξανά παίρνοντας μάτι τον ωραίο κώλο με την όμορφη σούφρα αλλά δεν έλεγα να χύσω.
Έβγαλα για μια τελευταία προσπάθεια την καπότα και την έβαλα να μου γλύψει τα αρχίδια, μετά από ένα-ενάμιση λεπτό μαλακίας και αρχιδοκαραμελώματος απρόσμενα εκτόξευσα τα φλόκια πάνω μου και η Βαλέρια από κάπου εμφάνισε ταχυδακτυλουργικά μωρομάντιλο να με καθαρίσει.
Με συνοπτικές διαδικασίες και σβέλτα εγκατέλειψε το δωμάτιο και με άφησε μόνο και έρημο με το πουλί δακρυσμένο.
Η τσάτσα παραδόξως δεν ενόχλησε, ίσως γιατί έπαιζε και δεύτερη πουτάνα που μάλλον δεν είχε και πολύ πελατεία.
Όπως είπα και πριν ήταν η τρίτη φορά που έπαιρνα Βαλέρια και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο. Το δεκάρικο μπορώ να πω ότι το τιμάει και σίγουρα θα την περάσω και ένα τέταρτο χέρι κάποια στιγμή.
Έφυγα και οι ανησυχίες στο πουλί μου με έσπρωχναν για δεύτερο γύρο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2015
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 antiosmuchachos

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2015
Ενώ αντέχει το σφυροκόπημα και δεν διαμαρτύρεται,ξεκινά τη συνεύρεση και την τελειώνει εντελώς αντιερωτικά!Μπαίνει δηλαδή με την καπότα στο στόμα Κεφάλι σε τοίχο!,και αποχωρεί σαν... σίφουνας πριν ηρεμήσεις μετά το χύσιμο!Λίγο να βελτιωνόταν στο social time,θα γινόμουνα τακτικός πελάτης της στη δεύτερη βάρδια.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1