Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Καθισα στον καναπε και η τσατσα μου ειπε οτι δουλευει η Χριστινα.Τελικα μετα απο μερικα λεπτα εμφανιστηκε απο την κουζινα και σαλοναρισε η ντιβα Χριστινα!Ναι! Προκειται για μια νεαρη μελαψη τσιγγανα με ομορφο προσωπο με ενα καυλιαρικο πιρσινγκ κατω απο τα χειληΈρωτας , μακρυ μαυρο μαλλι , μικρομεσαια νερουλα βυζια , ψηλη σε αναστημα , ενα τατου τραιμπαλ πανω απο τον κωλο και κανονικο κορμι με καποια πιασηματα στον κωλο.Εχει καλο κορμι αλλα δεν εχει τελειο κωλο.Η τσατσα ανακοινωσε υπεραπλο προγραμμα χωρις σταση 69.Η κοπελα πρωτοξεκινησει στο Κολοκυνθους 63 το 2013 και εν συνεχεια ειχε δουλεψει στο Ιασωνος 31 χοστελΓερο-μύστης.Επισης εχει κανει ενα μικρο περασμα απο Φωκαιας 27β,Φωκαιας 17Γερο-μύστης.

Εδωσα ενα 10ρικο και περασα στο δωματιο που ειναι αρκετα καλτΚουλ.Υστερα απο λιγο ηρθε η Χριστινα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα.Η κοπελα εβγαλε το στρινγκακι της και καθισε διπλα μου.Αμεσως αρχισε να ξετυλιγει το προφυλακτικοMoney Mouth.Μου το εφαρμοσε διχως να εχει κανει ιχνος προκαταρκτικων και ξεκινησε την πιπαΛύπη.Η πιπα της ειναι αδιαφορηΛύπη.Ουσιαστικα εγλυφε μονο το κεφαλι της πουτσαςMoney Mouth.Αυτη με πιπωνε και εγω της πατουσα το κεφαλι.Η πιπα της ηταν μικρης διαρκειας!Money Mouth Ενος λεπτου!Ναι! Ειδα οτι απο μονη της δεν προκειται να βγαλει το σουτιενΕμμμμ.Της ειπα ευγενικα να το αφαιρεσειΚουλ.Αυτη απλως το κατεβασε και εμφανιστηκαν τα μικρομεσαια πεσμενα και νερουλα βυζια τηςΛύπη.Δυστυχως δεν εχει και το καλυτερο στηθοςΛύπη.

Την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να γλυφω τα βυζια της.Αυτη εμενε αταραχη.Της τον εχωσα στην ιεραποστολικη σταση και αρχισα να την γαμαω.Εχει ωραιο , ξυρισμενο και στενο μουνακι.Αυτη εδειχνε να ποναει και ειχε τα χερια της πανω στο στηθος μου ως αμυνα για να μην μπαινω βαθια μεσα τηςΛύπη.Την εγλυψα λιγο στο στηθος αλλα αυτη τραβηχτηκε!Εμμμμ Λεει οτι δεν της αρεσει!Κεφάλι σε τοίχο! Λεει οτι κανει πολυ καθαρο προγραμμα!Εμμμμ Λεει οτι ειμαι ο πρωτος που της εγλυψα τα βυζια!!!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Αφου ειδε οτι δεν τελειωνω τοτε μου προτεινε να αλλαξουμε σταση.Δευτερη λοιπον και τελευταια σταση το πισωκολητοΚατσικογάμης.Καλη τοποθετηση του σωματος εκ μερους της.Της τον εχωσα και αρχισα να την γαμαω σε γρηγορους ρυθμουςΚατσικογάμης.Αυτη εδειχνε να ποναειΓλώσσα.Το θετικο ειναι οτι κοιτουσε τον καθρεπτη και εκανε παιχνιδιΓλώσσα.Την γαμουσα και αυτη εβγαζε δυνατα αληθινα βογγηταΓλώσσα.Την ξεμουνιαζα και την βαρουσα στα κωλομερια χωρις αυτη να παραπονεθειΚουλ.Την γαμουσα και της ελεγα προστυχολογα και αυτη με προετρεπε να συνεχιζω να την σκιζωΚουλ.Την γαμουσα και την επιανα απο τα βυζια.Ανεβασα ρυθμοΚατσικογάμης.Με το ενα χερι την επιασα απο τα μαλλια και με το αλλο την βαρουσα στα κωλομεριαΓλώσσα.Κοιτουσα το ωραιο θεαμα απο τον καθρεπτηΜατάκι.Υστερα απο λιγο δεν αντεξα και αρχισα να χυνω Κατσικογάμηςμεσα στη μουναρα της.Ειχα δυνατο οργασμο.Ενω ακομη εχυνα αυτη πηγε να τραβηχτειΛύπη αλλα εγω την κρατησαΚουλ μεχρι να ξεστραγγισω.Βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.

Συγκεφαλαιωνοντας , η Χριστινα ειναι μια εμφανισιμη ιεροδουλη.Ειδικα για το 10ρικο και το επιπεδο του Μεταξουργειου.Στο 10ρικο δηλαδη ξεχωριζειΓερο-μύστης.Στα αρνητικα ειναι οτι δεν κανει καθολου προκαταρκτικα!Λύπη Μηδεν!Ναι! Στα αρνητικα ειναι η μικρης διαρκειας πιπα της!Λύπη Ενος λεπτου!Ναι! Ακομη και το σουτιεν το κατεβασε υστερα απο επιθυμια μου!Money Mouth Ολα αυτα παιζουν σημαντικο ρολοΓερο-μύστης.Δεν ειναι δεκτικη σε φιλια στο σωμα.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων αλλα εδειξε καποια σημαδια βιασυνης.Δεν το ειπε ομως ξεκαθαρα.Στο ιεραποστολικο εβαζε μπροστα τα χερια και δεν με βολευε να την γαμησω.Στο πισωκολητο καπως το εσωσε!Χαμόγελο Ειχε καλο στησιμο , κοιτουσε τον καθρεπτη και με αφησε να την ξεμουνιασω παρολο που πονουσε.Δεν αντεχει σκληρο γαμησι για πολυ ωρα.Στο πισωκολητο εδειξε συμμετοχη με επιφωνηματα και προστυχολογα.Ειναι δεκτικη και σε σφαλιαρες στον κωλο.Η τσατσα μας ενοχλησε πριν το 10 λεπτο!Money Mouth Ουσιαστικα επιβεβαιωθηκαν τα σχολια που μιλουσαν για φολα! Κατεβηκα τα σκαλια και βγηκα στην ερημη απο κοσμο οδο Κολωνου!Ναι! Τα capital controls επηρεασαν και τους μπουρδελιαρηδες!Ναι! Η Ελλαδα των capital controls!Ναι! Η Ελλαδα του Τσιπρα!Ναι! Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2015
Πως και δεν σου έσκασε γλωσσόφιλα,μύστη; ΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωτας
10 Ιουλίου, 2015
Μια φολα ειναι που κανει ΥΠΕΡΑΠΛΟ προγραμμα.Σιγα μην δωσει και γλωσσοφιλα! Εδω δεν ηθελε φιλια στα βυζακια της!Ναι!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2