Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 111 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Χτυπησα το κουδουνι και περιμενα να μου ανοιξουν.Ακουστηκε ο χαρακτηριστκος ηχος και περασα στον διαδρομο.Ακουστηκε παλι ο ηχος και ανοιξε η εσωτερικη πορτα.Εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου και η τσατσα μου παρουσιασε την Κατερινα.Προκειται για μια νεαρη κοπελα με μελαμψο δερμα , μετριο σε ομορφια προσωπο με σπυριαΕμμμμ , μακρυ καστανοξανθο μαλλι που ειχε μαζεμενο σε κοτσιδα , κοντη σε αναστημα , ωραια μικρα στητα βυζακια , μερικα μικρα τατουαζ , ενα πιρσινγκ στο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι.Μιλαει καλα Ελληνικα και πρεπει να ειναι ημεδαπη τσιγγαναΚουλ.Εχει μικρωκαμωμενο κορμι.Ειναι αυτο που λεμε πετιτ ιεροδουλη.Εχουν γραφτει καλα σχολια για την εν λογω κοπελαΧμμμ;.Η περιεργη τσατσαΕμμμμ ειπε οτι η κοπελα κανει τα παντα εκτος απο κωλο.Η τσατσα ελεγε οτι η κοπελα ειναι πολυ καλη μεσα στο δωματιοΝαι!.Οι γνωστες μαλακιεςΝαι!.Το εχουμε ξαναδει αυτο το εργοΝαι!.Αποφασισα να την τιμησωΚεφάλι σε τοίχο!.

Εδωσα ενα 20ρικο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεβατι και περιμενα γιατι η κοπελα ειχε αλλον πελατη πριν απο μενα.Μετα απο κανενα 10 λεπτο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Εβγαλε το στρινγκακι της και ξαπλωσε διπλα μου.Δυστυχως μου ηρθε μια ασχημη μυρωδια απο το σωμα της!Κεφάλι σε τοίχο! Οταν μου μιλουσε μου ερχονταν μια οσμη τσιγαριλας και πουτσιλας!Money Mouth ΕΛΕΟΣ!!!Κεφάλι σε τοίχο! Μπανιο δεν κανει!Λύπη Τα δοντια δεν τα βουρτσιζει?!Κεφάλι σε τοίχο! Η τσατσα δεν της λεει τιποτα για την καθαριοτητα?!Κεφάλι σε τοίχο! Ειχα ξενερωσει αλλα δεν την εδιωξαΕμμμμ.Μαλακια μουΚεφάλι σε τοίχο!.Η κοπελα ξαπλωσε πανω μου και ξεκινησε τα προκαταρκτικα.Τα εκανε με χαμογελο και ναζι.Μου εγλυψε για λιγο τα βυζακια μου.Υστερα μου περασε το προφυλακτικο στο καυλι μου.Δεν ξερω αν κανει ελευθερο στοματικο.Αλλα και να εκανε , δεν υπηρχε περιπτωση να την αφηνα να μου παρει ακαποτη πιπαΝαι!.Η πιπα της ηταν σχετικα καλη και με ορεξη.Τον ρουφουσε καλα και δεν χρησιμοποιουσε το χερι της.Τον επαιρνε σχετικα βαθια στο στομα της.Εκανε μερικες προσπαθειες για ντιπφροατ αλλα δεν μπορει να τον παρει ολο.Εγω την επιανα απο την κοτσιδα και της πατουσα το κεφαλι για να την μπουκωσω οσο πιο βαθια γινεται.Το θετικο ειναι οτι ειναι δεκτικη και δεν εφερνε αντιρησειςΚουλ.Την εβαλα να μου γλυψει και να μου ρουφηξει τα μπαλακια.Το εκανε καλα και με καυλωσεΓλώσσα.Απλως πιο πολυ τα εγλυφε και πιο λιγο τα ρουφουσε.Επαιρνα το καυλι μου και το βαρουσα στα χειλια τηςΝαι!.Η πιπα της ειχε μετρια διαρκεια.

Πρωτη σταση ιεραποστολικο υστερα απο επιλογη μου.Να πω οτι εχει πολυ ξεχειλωμενο μουνι.Εχει βγει ολο εξω!Εμμμμ Της τον εχωσα και αρχισα να την γαμαω σε γρηγορους ρυθμους.Την γαμουσα και αυτη εδειχνε καποια συμμετοχη.Αυτη επαιζε με τα βυζακια μου.Ημουν σε αποσταση απο την κοπελα αλλα παρολα αυτα μου ερχονταν ασχημη μυρωδια απο το σωμα της!Κεφάλι σε τοίχο! Δεν την παλευα αλλο σε αυτη την στασηMoney Mouth.Βγηκα απο μεσα της και της εδωσα παλι τα μπαλακια μου στο στομα τηςΓλώσσα.Την εβαλα να μου τα γλυφει και να μου τα ρουφαειΓλώσσα.Αυτη μου ρουφουσε τα αρχιδια και εγω την βαρουσα με το καυλι μου στο κεφαλιΝαι! , ετσι οπως κανουν στις τσοντες!Ναι! Αυτη ηταν η πιο ωραια στιγμη στη συνευρεσηΚουλ.Υστερα την εστησα στα τεσσερα.Αυτη ειχε σχετικα καλη τοποθετηση του σωματος.Ειχε κατεβασει το κεφαλι χαμηλα και μπροστα.Την γαμουσαΚατσικογάμης σε γρηγορους ρυθμους για να μπορεσω να χυσω και για να φυγω.Τωρα μου ερχονταν καποιες οσμες απο το σωμα τηςΚεφάλι σε τοίχο!.Ειχε και κατι σπυρακια στον κωλο τηςΕμμμμ.Την γαμουσα και αυτη εβγαζε αληθινα επιφωνηματα.Τελικα μετα απο μερικα λεπτα αρχισα να χυνω μεσα στο ξεχειλωμενο μουνακι της.Βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.

Συνοψιζοντας , η Κατερινα ειναι μια ιεροδουλη μετριας εμφανισης.Κανει λιγα προκαταρκτικα και η πιπα της ειναι σχετικα καλη.Κανει γλυψιμο και καραμελωμαΓλώσσα στα αρχιδια.Ειναι υποτακτικης ψυχολογιας και αφηνει τον πελατη να εχει το πανω χερι κατα τη διαρκεια της συνουσιαςΚουλ.Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Το κυριοτερο αρνητικο ειναι το γεγονος οτι η κοπελα δεν προσεχει την προσωπικη καθαριοτητα και υγιεινη της!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Τα θεματα καθαριοτητας ειναι τα πρωτα που πρεπει να προσεχει μια σωστη ιεροδουλη που σεβεται τους πελατες τηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης.Το στομα της μυριζε τσιγαριλα και πουτσιλα!Κεφάλι σε τοίχο! Το σωμα της μυριζε!Κεφάλι σε τοίχο! ΕΛΕΟΣ!!!Κεφάλι σε τοίχο! Οταν εφευγα η λαλιστατη τσατσα ηταν εξαφανισμενη και δεν με χαιρετησε!Ναι! Πεταξα ενα 20ρικο!Ναι! Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.850
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουνίου, 2015
Χαρά στο κουράγιο σου αδερφέ μου!!! Με τέτοιες μυρουδιές πώς μπόρεσες? και το κυριότερο πώς την άφησες την βρώμα να σου γλύψει και τα αρχίδια??μπλιάχ.....κάτι τέτοιες είναι να τις προσβάλουμε ευθέως στην τσατσά και να τις σουτάρουν!! και απαίτηση επιστροφής χρημάτων φυσικά!
08 Ιουνίου, 2015
Τι βρώμαγε τύπε...κωλίλας και ψαρίλας; Λύπη
08 Ιουνίου, 2015
η Κατερίνα είναι υπόδειγμα στην καθαριότητα. την ξέρω τόσο καιρό και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, το αντίθετο.
M
modular
09 Ιουνίου, 2015
Πωπω αμα μου ερχοτανε ψαριλα στη μυτη την ωρα που γαμουσα θα την πετουσα απο το κρεβατι σοβαρά. Δεν παλευεται αυτη η βρωμομυρωδια που βγάζουνε οταν έχουν μυκητες ή κατι αλλο Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4