Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ξαναξαπλωσα στο κρεβατι (Βλεπε κριτικη ''Μονικα,πλυνε τα δοντια σου!!!''Κεφάλι σε τοίχο!) και περιμενα να ερθει η Μαρια.Προκειται για μια νεαρη Αλβανιδα με ομορφο προσωποΈρωτας , ωραια μικρα στητα βυζακια , μακρυ ξανθο σγουρο μαλλι , κοντη σε υψος και ωραιο αδυνατο κορμι με απιθανο κωλαρακι!Γλώσσα Υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη Μαρια.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Μιλαει σπαστα Ελληνικα αλλα μπορεις να συννενοηθεις.

Η κοπελα ξαπλωσε διπλα μου και αρχισε να μου δαγκωνει τις ρωγες.Εγω χουφτωνα το ωραιο της κορμακι με το απιθανο κωλι!Γλώσσα Την ξαπλωσα και της εγλυψα τα ωραια στητα βυζακια της!Γλώσσα Η κοπελα μου περασε το προφυλακτικο και ξεκινησε μια μετρια πιπα.Φαινονταν ομως οτι προσπαθει.Η πιπα της ειχε μετρια διαρκεια.

Πρωτη και τελευταια σταση το ιεραποστολικο.Της τον εχωσα στην μουναρα της και αρχισα να την γαμαω.Η κοπελα εχει καθαρο σωμαΧαμόγελο και η αναπνοη της μυριζε ωραιαΧαμόγελο.Την σφυροκοπουσα σε γρηγορους ρυθμους και αυτη εβγαζε αληθινα βογγητα!Γλώσσα Την ξεμουνιαζα και εβλεπα τους μορφασμους πονου στο προσωπο της!Ναι! Τις εριξα αρκετες ψωλιες! Το τελος ομως δεν ερχονταν! Τελικα μετα απο κανενα 10 λεπτο αυτη αρχισε τις μαλακιεςΛύπη.Οτι τελειωσε ο χρονος και πρεπει να φυγειMoney Mouth.Επειδη καταλαβα οτι δεν θα τελειωσω , βγηκα απο μεσα της και την αφησα να φυγει.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.

Συνοψιζοντας , η Μαρια ειναι μια εμφανισιμηΈρωτας ιεροδουλη.Ειδικα για τα δεδομενα του Μεταξουργειου.Ειναι πανω απο τον μεσο ορο του Μεταξουργειου σε επιπεδο εμφανισης.Κανει ελαχιστα προκαταρκτικα.Η πιπα της ειναι μετρια και μετριας διαρκειας.Επιτεψτε μου να κανω μια συγκρισηΓερο-μύστης με την αλλη κοπελα που δουλευαν μαζι στην ιδια αλλαγη , δηλαδη την Μονικα.Η Μαρια ειναι πιο ομορφη απο την Μονικα και το κυριοτερο ειναι μια καθαρη κοπελαΧαμόγελο.Δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Δεν κανει κατι ιδιαιτερο στο σεξ αλλα εδειξε μια προσπαθεια να με ικανοποιησει και να με κανει να τελειωσω.Το οτι δεν τελειωσα δεν φταει ασφαλως αυτη , αφου ειχε χυσει πριν μερικα λεπτα πριν.Ειναι ομως για χαλαρο σεξ , δεν ειναι για αγριες καταστασειςΓερο-μύστης.Βεβαια το κυριοτερο αρνητικο ειναι οτι εθιξε το θεμα χρονουMoney Mouth.Βεβαια ειχα κατσει ηδη πανω απο 10 λεπτα στο δωματιο.Την πηρα στο 10ρικο σε αυτο τον οικο.Το λεω γιατι η κοπελα δουλευει και στο ονλιγκρικαδικο οπου ζηταει 15 ευρω οπως αλλωστε ολες οι κοπελες εκεινου του οικου.Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρία
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού